Влез

View Full Version : Зелена коса

Kamikazeto
11-06-2014, 14:15
Здравейте хора!
Отдавна не съм влизал тук, та дойде ми една идея да си боядисам косата зелена, но за целта преди това трябва да я изсветля понеже е тъмна като кучи гъз и нищо няма да стане. Та занимава ми се минимално, затова си търся място където могат да ми направят всичките тия процедури и да е с пермаментна боя и все пак да не е суупер скъпо. Като цяло още го обмислям но мисля че ще стане добре, пробвах със спрей, след това с полу-постоянна боя (при което не стана нищо заради тъмната ми коса) и сега мисля да го пробвам тоя вариант. Давайте предложения
п.п. не ми обяснявайте за зеленото лекарство за гърло, моля

Hayashi
11-06-2014, 16:46
Перманентна зелена боя няма. Измиват се всичките до месец и нещо. Ако наистина сериозно си решил да се боядисваш в зелено отиди при фризьор да те изруси както трябва и после сам се боядисай със собствена зелена боя (защото цветните бои в салоните често са доста зле). Тъй като гледам си момче, ако ти е къса косата за 20 лв би трябвало да ти я изрусят и тонират.

Kamikazeto
11-06-2014, 18:57
Ок, начи изсветляването е задължително, тва ясно. Идеята е че гледах перманентни бои в ибей но нямам много доверие на някъв пич който ми праща нещо от тайланд за 10 долара да си го мацам по косата, а това през месец да се пребоядисвам не знам. Не става въпрос за супер крещящо зелено, нито някое много тъмно, нещо средно дори може би леко към синьо. Ако някой знае дали някъде се продава пермаментна или някоя различна от тази която е в на тъмно боя да каже.
п.п. Мерси за отговора, а тониране може ли да ми кажеш какво е с 2 думи?