PDA

View Full Version : Играе ли си с мене ?

TheHelper
11-07-2014, 16:32
Здравейте всички! Аз съм момче, на 14 години. Преди 4 седмици се запознах с едно момиче. Имахме си компания от няколко човека и се разхождахме из града и беше мнооого весело. След не много време започнахме да си пишем с едно момиче и от чат всичко се превърна в любов. Проблемът беше, че това момиче си има друго гадже, което не й пише от седмици и са на предела на раздяла. Един ден се видяхме на живо, заедно с компанията и с любимата ми...гушкахме се и всичко беше супер. Вечрта иде време всички да се прибираме. Така и направихме и когато доиде моментът да си кажем ''чао'' тя ме прегърна и си тръгна. Аз бъх много доволен и щастлив. На следващия ден, когато влязох във фейсбук, почнахме да си пишем и изведнъж една жена ми прати покана за приятелство. Аз я приех, а тя се оказа майката на момичето което харесвам и ми каза, че повече не иска да си пиша с нея и добави, че дъщеря й сама й казала, че й досаждам. Аз помолих любимата си съвсем честно да отговори и да ми каже дали иска да си пишем или не. Тя ми отговори, че няма такова нещо и иска да си пишем, но майка й по някакъв начин научава затова и не й позволява. След това почна да се държи малко студено и аз пак я попитах. Тя ми каза, че е объркана и не знае дали ме харесва.
Това нещо много ме тормози...Ще намеря поне малко утеха, ако някой свестен от този сайт ми каже какво да правя и как да постъпя. Благодаря предварително!

nIk1
11-07-2014, 17:02
Pich ot lichen opit ti kazvam, che kakvoto i da pravish, i kolkoto i da se izmuchvash, ne te li haresa momicheto, trudna rabota. Izchakai, spored men, da vidish kakvo shte stane.

NarutoShippuuden
11-07-2014, 17:32
nz bratmi ama na taq maika i e mn typa. smqtai shtom te dobavq vyv fb i se pritesnqva da ne otnemesh na kuhata i dyshterq shibanata devstvenost. dyrtata shavrantiq

RapExotic
11-07-2014, 17:58
За това едно време на 14 си играехме с Покемони ..

anonymous908491
11-07-2014, 18:01
Тъпак, милфките са много по-готини, а тая сама ти се натиска.

Mr.Killer
11-07-2014, 20:39

+1 :D :D

NissaN
11-08-2014, 07:59
Майка й иска нещо от теб

TheHelper
11-08-2014, 08:33
Какво искате да кажете ? Какво иска тя ? Мисля, че бившият й пише и затова е объркана...а вие как мислите ?

per-dead
11-08-2014, 08:44

+1 xDDDDDD

Авторе, еби и мамата. Не се занимавай с момичета, които не знаят какво точно искат. (би следвало да не се занимаваш с 2/3 от женското население в България, ама т'ва е положението)