TheHelper
11-07-2014, 16:32
Здравейте всички! Аз съм момче, на 14 години. Преди 4 седмици се запознах с едно момиче. Имахме си компания от няколко човека и се разхождахме из града и беше мнооого весело. След не много време започнахме да си пишем с едно момиче и от чат всичко се превърна в любов. Проблемът беше, че това момиче си има друго гадже, което не й пише от седмици и са на предела на раздяла. Един ден се видяхме на живо, заедно с компанията и с любимата ми...гушкахме се и всичко беше супер. Вечрта иде време всички да се прибираме. Така и направихме и когато доиде моментът да си кажем ''чао'' тя ме прегърна и си тръгна. Аз бъх много доволен и щастлив. На следващия ден, когато влязох във фейсбук, почнахме да си пишем и изведнъж една жена ми прати покана за приятелство. Аз я приех, а тя се оказа майката на момичето което харесвам и ми каза, че повече не иска да си пиша с нея и добави, че дъщеря й сама й казала, че й досаждам. Аз помолих любимата си съвсем честно да отговори и да ми каже дали иска да си пишем или не. Тя ми отговори, че няма такова нещо и иска да си пишем, но майка й по някакъв начин научава затова и не й позволява. След това почна да се държи малко студено и аз пак я попитах. Тя ми каза, че е объркана и не знае дали ме харесва.
Това нещо много ме тормози...Ще намеря поне малко утеха, ако някой свестен от този сайт ми каже какво да правя и как да постъпя. Благодаря предварително!
Това нещо много ме тормози...Ще намеря поне малко утеха, ако някой свестен от този сайт ми каже какво да правя и как да постъпя. Благодаря предварително!