View Full Version : Имах връзка с 12 години по-голяма от мен жена
Здравейте.
На 25 години съм и съм от Варна. Имах 8 месечна връзка с жена, която е 12 години по-голяма от мен. Запознахме се покрай общ познат. До преди да решим да излезем не знаех, че е семейна. Разделена с мъжа си. Напук на тези обстоятелства и двамата създадохме условия връзката ни да стане интимна. Започнахме да правим редовно секс. Като че ли това и беше целта ни. Започнаха лъжи от рода на "ти си моето щастие". Аз се съгласявах. После пък аз казвах, че държа много на нея, имам чувства. В един момент когато зарязах всичките си останали опции за връзки и концентрирах усилията само в тази връзка, тя започна да ми казва "намери си момиче на твоите години". Тогава моите чувства станаха по-силни от нейните, или поне аз с такива убеждения останах. Сина ѝ ревнуваше, че тя отделя повече внимание на мен, отколкото на него.
А, между другото си сложи спирала, за да мога да свършвам в нея. Такъв невероятен секс не бях правил допреди това.
Та, търсеше си причина да скъсаме. И успя да намери. Преди 2 месеца едно момиче (моя приятелка, НО не интимна) искаше да отидем до Турция за малко. Върнала се от Германия и ѝ се обикаля. Съгласих се. Но не казах на моята, че отивам с момиче, а с един мой приятел по работа. Тя по-късно е разбрала.
Всичко стана преди 3 дена, когато ме извика у тях, нарече ме подлец, манипулатор и лъжец. И това пред сина ѝ. Каза ми, че съжалява, че ми се е доверила. Каза ми да не я търся повече. На другия ден отидох да я видя след работа. Поговорихме малко докато отиваше да си взема телефона от сервиза. Докато я чаках отвън, тя ме погледна за миг със същия страстен поглед, с който ме гледаше, когато вечеряхме заедно. Като излезе ми каза, че съм ѝ безразличен и е категорична. Според вас има ли шанс да си подобря отношенията или е безвъзвратно загубена?
pepsi_motherfucker
11-09-2014, 07:13
То шанс винаги има, но има ли смисъл?
Тъй като съм момиче , бих могла да те посъветвам нещо. Когато тичаш след една жена , на нея й е ясно , че си й в кърпа вързан. Опитай да не я търсиш по никакъв повод и избягвай всякакви контакти с нея. Аз лично откачам , когато попадна в такава ситуация. Ако пък не се получи , здраве да е. Успех :)
След време не е ли възможно да си заздравя отношенията до някъде?
Чакай, сега ще ти кажа...
BlauMeise
11-09-2014, 14:01
То шанс винаги има, но има ли смисъл?
има ли смисъл?
Защото имам някаква съвест и чувства... Не знам за нея обаче?
baby_baby
11-09-2014, 14:44
Ти си си виновен
за кво не и каза истината а трябваше да я лъжеш?
Не знаех как ще рефлектира тогава в/у чувствата ни
Големите жени могат да контролират чувствата си и аз смятам , че няма да се върне повече. Една жена щом няма никаква изгода от един мъж , няма да играе игрички. Очевидно твоята си е била камшика. Затова стискай зъби и горе главата :)
RapExotic
11-09-2014, 16:51
А ти самият наистина ли виждаш бъдещето си с нея? Или е просто за секса?
muhatacece
11-09-2014, 21:09
O BOJE MILI, muj si na 25 nqmash jena ? Az kat stana na 25 iskam i deca da imam ti lud li si ? Are bqgay da si tursish svqstna jena .
Na 25 si i mislish samo za seksa ? Da ne si hlapak kat mene ?
Poslepis-Bqh malko grub, ama ti trqbva malko akul .
MsMiracle
11-09-2014, 23:10
На 25 години си и смесваш удоволствието от секса с чувства.
Нито ти чувстваш нещо към нея, нито тя. Правете си густото и това е.
amatorium
11-10-2014, 09:24
Не ти трябва да се събирате отново. Имали сте си моментите заедно, а сега е време да продължиш напред и да си намериш нормална връзка.
Просто ме гложди съвестта. 99% съм сигурен, че тя не е била честна към мен, но като по-опитна знае как да ме засегне...
amatorium
11-10-2014, 14:38
Абе не си губи повече времето с нея. Тя пак ще те потърси за секс де. Или не е била разделена с мъжа си.
Тя сигурно ще ме помни цял живот...
DarkTemplar
11-10-2014, 19:39
яко си във филма
Добре, какво се очаква от мен? Какво трябва да направя?
DarkTemplar
11-10-2014, 19:53
Да си избиеш глупостите от главата и да си намериш някоя на твоите години (може и в обратен ред).
amatorium
11-11-2014, 08:42
А, щом е от Варна, може да има съпруг, който да е бил на кораб, а нашата да се е забавлявала, докато се върне. После лапетп може да му е и казало.
Искам да не се тормозя повече с тази тема. Моля заключете я или я изтрийте.
На нея и е станало пределно ясно, че си с нея само заради секса и рано или късно ще и отрежеш квитанциите. Затова и точно си се изразил, търсила си е причина. Тя е взела от теб това, което е можела и е решила да действа преди ти да си го направил, за да не се окаже тя зарязаната после.
Преди 2 дена ѝ пратих с доставка саксия с картичка. На другия ден ми благодари с думите "Благодаря за цветето!Прекрасно е ,но за съжаление не ми помага да забравя !"
Тази сутрин ѝ звъннах. Разговорът протече така: питах я дали някога наистина ме е обичала
тя каза
"може би"
аз ѝ викам че съм я обичал и да се сети за думите, че винаги може да разчита на мен
тя вика "да, сещам се"
и после казвам "не съм искал да ти го причиня"
тя "вярвам ти, но уви"
аз: "станалото - станало, трябва да намерим начин да го поправим"
тя "не е така. Съвземи се и продължи напред. Имаш приятели, нека ти помогнат, не ме карай да бъда жестока"
почнах да плача и тя ми затвори телефона
Как точно се връзва това, че си бил с нея само за секса, с това което казваш, че си я обичал?
Загубил си доверието и, забрави за нея. Така или иначе този момент е щял да дойде, тя е била далеч от мисълта че е жената на живота ти. Със сигурност е вложила чувства така както го описваш, дори още те желае, само че няма да си позволи да допусне чувствата и да и повлияят на решението. Не я карай да бъде жестока наистина, ще чуеш думи които въпреки тя да не мисли, ще изрече за да те отблъсне от себе си. Защото на жените така им е по-лесно, да бягат от страховете си.
Абсолютно никакъв ли шанс нямам с жестове да си заздравя до някаква степен отношенията?
DarkTemplar
11-12-2014, 10:23
Абсолютно никакъв шанс нямаш. Приеми, че всичко е приключило и вече нищо не зависи от теб. И продължавай напред.
Бях счупил един свещник веднъж по погрешка. Какво ще стане, ако ѝ върна същия със свещ и любимия цвят, заедно с букет и предложение да се видим било на кино или кафе?
Aeternal
11-12-2014, 10:45
Бях счупил един свещник веднъж по погрешка. Какво ще стане, ако ѝ върна същия със свещ и любимия цвят, заедно с букет и предложение да се видим било на кино или кафе?
Ще ти каже да си извадиш пясъка от вагината.
Ако си е намерила друг тъпкач е обречена работата.
Ако не си е намерила я остави да се потърка малко сама и виж какво ще стане.
Aeternal, това което възнамерявам да направя другата седмица да го направя ли, ще има ли някакъв положителен ефект, ако приема че няма друг тъпкач?
Aeternal
11-12-2014, 10:51
За положителен ефект не знам, но със сигурност ще ѝ докажеш, че имаш вагина и пясък в нея.
Ако я обвиня в някои мои подозрения?
Ти си си виновен
за кво не и каза истината а трябваше да я лъжеш?
Защото винаги е по-приятно да излъжеш.
Тя днес преди да затвори телефона ми каза "не ме карай да бъда жестока".
DarkTemplar
11-12-2014, 12:34
Това с компроматите не е жестоко, а жалко.
Ssummerjam
11-12-2014, 12:57
Покъртително жалко. Жива трагедия и няма да имаш нищо стойностно докато не си оправиш гнусния характер. Лъжеш, не си способен на изчистени от филми отношения, криеш някакви елементарни факти уж с цел да не си усложняваш живота, а не ти стига мозъкът да схванеш, че всъщност постигаш точно, ама точно обратното...Вероятността да се промениш към добро е пренебрежимо малка...
Освен всичко очевидно и не знаеш на кой свят се намираш, а от това по-отблъскващо, особено пък за мъж - здраве му кажи. Ако целта на което и да е момче е секс, престараването с цветя, картички, тежка романтика и обяснения по телефона е чисто и просто комедия. В случай че ситуацията е друга и реално има обич, то компроматите, отвратителното държание, изобщо "затапките" и прошляшките отмъщения грам няма да са на дневен ред. DarkTemplar е прав.
И още нещо - най-забавното е, че такива често се вживявате в ролята на морални съдници и разправяте колко кофти е светът, как хората не заслужават доверие, как самите вие се разкривате само пред приятели, броящи се едва на пръстите на едната ви ръка, хах. Пич, ти самият си достоен за уникалното доверие след като си готов да правиш подобни низки идиотщини, нали?
така четох , четох и все повече си мисля ,че тя просто е търсила секс ,а ти си се оказал на подходящото място в подходящото време... Ти си вложил чуства в "връзка" в която само ти я искаш и имаш чуства към нея ,а тя просто се е забавлявала ,а ти не си се усетил и си мислиш ,че ако успеш да и спечелиш вниманието й ще вземеш сърцето й и ще ти е вярна. Тя го е разбрала това и си се търсила причина да те зареже и ти си я предоставил . Щом толкова много искаш да си я върнеш вземи и поговори с нея как се чустваш/какво е тя за теб и т.н. (едвали ще помогне ,но може да ти олекне ) .
Добреее, добре, аз съм виновен. Темата вече няма смисъл.
така четох , четох и все повече си мисля ,че тя просто е търсила секс ,а ти си се оказал на подходящото място в подходящото време... Ти си вложил чуства в "връзка" в която само ти я искаш и имаш чуства към нея ,а тя просто се е забавлявала ,а ти не си се усетил и си мислиш ,че ако успеш да и спечелиш вниманието й ще вземеш сърцето й и ще ти е вярна. Тя го е разбрала това и си се търсила причина да те зареже и ти си я предоставил . Щом толкова много искаш да си я върнеш вземи и поговори с нея как се чустваш/какво е тя за теб и т.н. (едвали ще помогне ,но може да ти олекне ) .
Тя е омъжена жена, беше притеснена, че мъжа ѝ знае, а е зависима от него.
не си виновен ,че си толкова найвен просто трябва да избереш дали ще я остваиш (ще ти е гадно няколко дни ,но ще успеш да си намериш нова приятелка предполагам ) или да страдаш постояно заради нея и да я гониш постояно ще си изпоросиш да ти наговори неща който не мисли само и само да я остваиш (което ще те нарани много повече и ще съжеляваш ,че не си я остваил по-рано )
Аз не мога да разбера, търсиш съвет, получаваш го и въпреки това продължаваш да си държиш на своето и ще направиш това което си си наумил, а то наистина е доста жалко. Каквото и да направиш съм почти убеден, че всичко е приключило, но явно ще трябва да бъде жестока за да мирясаш.
Ще направя очна ставка...