Anonimka2001
11-09-2014, 12:09
Здравейте! Пише ви момиче на 13 години. Харесвам си едно момче от моето училище. Той е по-голям от мене със една година. Харесвам си го от 3 клас. Но не съм го осъзнавала. Не сме си говорили много. Тази година когато си вървя по коридора той ме гледа. Постоянно когато сме в междучасие той излиза и се оглежда за мене. (или си мисля така) по някой път когато мина покрай него и той е с приятели всички ме обиждат (не във лош смисъл а за да привличат вниманието) той ме гледа и нищо не казва,а когато отмина ме гледа и им говори (знам го защото съм се обръщала тайно). Аз не го гледам в очите а със периферното ми зрение го наблюдавам. Просто ме е срам,много ама супер много ме е срам. Искам да разбера дали тези погледи са от хареаване или незнам. Кажете ми как да действам. Аз съм кротко, срамежливо момиче. А той също като мене. Да го гледам ли в очите да го заговарям ли какво да правя. Той има ФБ но не го ползва. Така че ще трябва да действам ба живо. Да му се усмихвам ли.??? Незнам как да действам. Моля тези с повече опит да пишат на коментари или ЛС. А за тези които ще ме обиждат и присмиват да знаят,че няма да им обръщам внимание! Благодаря на тези които ще го прочетат и ще ми помогнат.!
Моля редакторите да пуснат тази тема много е важно за мене.
Моля редакторите да пуснат тази тема много е важно за мене.