Влез

View Full Version : тъжна и объркана

music_box
11-09-2014, 14:37
Здравейте! На 19 съм и съм момиче. Тази година съм 1ви курс в университет. Понякога ми става кофти, че съм някак си по-затворена и още си нямам приятел (за разлика от повечето на моята възраст). Не бих казала, че никога никой не ми е допадал. Когато бях на училище харесвах едно момче наистина много. Той беше нещо като secret crush...Мислех си за него месеци наред, но почти никога не сме завързвали разговор и просто неможех да му кажа. Но в моите представи винаги е бил много готин. Най-много си говорех с един друг съученик, с който се разбирахме добре. Накрая завърших и дойде време за университета. И какво мислите се случи? - Същото. Запознах се с едно момче и двамата станахме добри приятели и сме заедно почти винаги. А този който ми харесва - не си спомням изобщо да сме завързвали разговор, а аз разговарям със всички. Вече няколко пъти ми се случва да сяда зад мен и да се хили с неговите приятели. Иска ми се да можех да разбера какво си мисли за мен и дали ми се подиграва или се дразни или и аз незнам. Защи винаги става така, че тези момчета които ми харесват са толкова ... "далечни" и някак си е невъзможно даже да завържа разговор с тях. Може би защото сме различни. Случвало ми се е във фейсбук да ме добавят някакви грозни момчета, на които никога не бих обърнала внимание. Да не би аз също да съм противна на това момче, което ми харесва ? Наистина незнам. Чувствам ,че нямам адекватно мнение по въпроса. Може би трябва да спра да си въобразявам, че той би могъл да ме хареса.

Вие как мислите?

ameli
11-09-2014, 15:54
Порасни.

RapExotic
11-09-2014, 15:54
Имаш комплекси, за това.

asfasfas
11-09-2014, 16:05
Случвало ми се е във фейсбук да ме добавят някакви грозни момчета, на които никога не бих обърнала внимание.

Честно казано си мисля , че ако беше адската се някои щеше да ти се навие !

diksi
11-09-2014, 18:23
незнам защо вс пишете незнам заедно

TROLLDADLOLCAKE
11-10-2014, 00:09
Може би защото никой нормален на 19 не му се иска да се занимава с неопитна девственица..На тия години повечето искат да праскат и да бягат..Относно,защо не ти се получава?Сигурна ли си,че не си вдигаш твърде високо летвата,според това,което имаш?Достатъчно красива или атрактивна ли си,че да привлечеш това момче?Колкото и грубо да звучи...Явно ти липсва доста увереност..

chereshkatag
11-10-2014, 13:09
Сама се вкарваш в някакви филми. Щом не ти обръща внимание, явно не те забелязва. Или .. му покажи, че съществуваш по някакъв начин. Може и да ти се получи, какво губиш....

jab4eto
11-11-2014, 10:58
Ами за съжаление, не можем да имаме всеки, който харесваме. Понякога пък нас някой ни харесва, а ние не го забелязваме и така... живота е пълен с странни и неразбираеми за нас ситуации. Не се филмирай толкова.