PDA

View Full Version : Бременна ли е ? ПОМОЩ

sena
11-09-2014, 14:48
Добър вечер...ех да беше добра.. Та нека идем към големият ми проблем!Ще съм много благодарен на всеки който ми даде добър отговор и да знам,че трябва да се взимат предпазни мерки ,но...така е било писано :/ ... Та..днес към 12 часа на обяд приятелката ми правихме секс,но тя настоя без презерватив,ок за мен не беше проблем казах си е какво пък толкова,правихме к'вото правихме и накрая ми дойде и аз го извадиш свърших върху п*тката й и го вкарах пак и продължихме,взехме тест за бременност и даде една черта,но ни казаха че за 4 часа след половия акт нищо не се знае и да знам,че трябва ескалейп,но ако знаете друг начин ми кажете? И дали е бременна,ако съм се изхвърлиш върху,а не във?

merrym
11-09-2014, 15:03
Ти на колко години си??? Първо, секс се прави с презерватив. твоята приятелка изглежда иска да дундурка бебета наляво надясно. Не си ли чувал, че след като свършиш, остава недоизхвърлена сперма, която при повторен секс нищо чудно да попадне във влагалището и, и да посети някой от яйчниците и. Второ теста за бременност отчита резултат не след 4 часа, а след 4-12 дни след зачеването. Вземете се ограмотете малко и тогава си вкарвайте и изкарвайте нещата. После защо аджеба няква тъпа пикла ражда на 14-15.. еми заради е такива като вас. Лапета..
П.С: ЕСКАПЕЛ, а не ЕСКАЛЕЙП.

sena
11-09-2014, 15:14
не ми помагаш по тоя начин човече ;)

bloodfrozen
11-09-2014, 15:20
Ползвайте презервативи, че такива като вас не бива да се размножават. 8-)

shmatarok
11-09-2014, 15:23
И да е бременна, сами си го търсите, като сте толкова зле.

merrym
11-09-2014, 15:41
не ми помагаш по тоя начин човече ;)

Какво искаш да направя?? Да я чу*ам аз ли?? Или да ти дам ценоразписа на абортите на черно?? Помогни си сам и се образовай. Не прави секс без презерватив!!! Пред свършен факт си, просто се моли да не е бременна друго не мога да ти кажа.

diksi
11-09-2014, 18:25
не е бременна, не се притеснявайте :) :)

anonymous908491
11-09-2014, 19:19
Не е задължително да е бременна, може да тумор

Mr.Killer
11-09-2014, 19:37
Сега ще ти кажа. Значи махни гo тoя ескапел и "ескалейп". Вземи си купи един ЕСКАЛЕЙД. Той хем е широкичък джип ,хем ще може да си дундуркаш НЕпланираните деца. :D

TROLLDADLOLCAKE
11-10-2014, 00:05

Ти пък от къде знаеш дали е,или не?И от по - малко са ставали деца.

TROLLDADLOLCAKE
11-10-2014, 00:06

Ти пък от къде знаеш дали е,или не?И от по - малко са ставали деца.