PDA

View Full Version : Компютърни системи и технологии

tishow7
11-09-2014, 16:43
Здравейте, започнах да следвам тази специалност, какво ви е мнението за нея ? Има ли бъдеще, дали ще се вземат добри пари, възможно ли е да стана редактор в някой спортен сайт - примерно: спортал.бг , лесно ли е уеб програмирането и сървърите за поддръжка, защото не ми се занимава с математика и кодове

RapExotic
11-10-2014, 18:10
Няма как да станеш добър компютърен специалист без да разбираш от математика и програмиране. Иначе преспектива има много в тази област. В момента това е една от най-търсените сфери в България и заплащането е на ниво.

Death Gun
11-10-2014, 19:31
Здравейте, започнах да следвам тази специалност, какво ви е мнението за нея ? Има ли бъдеще, дали ще се вземат добри пари, възможно ли е да стана редактор в някой спортен сайт - примерно: спортал.бг , лесно ли е уеб програмирането и сървърите за поддръжка, защото не ми се занимава с математика и кодове
не ве, ше станеш клошар
абе човече, добре ли премисли преди да канидатстваш?

shmatarok
11-10-2014, 19:46
Нещо много си се объркал май.

anonymous908491
11-10-2014, 20:19
възможно ли е да стана редактор в някой спортен сайт - примерно: спортал.бг

Възможно е, достатъчно е да преминеш устен изпит, устен се нарича изпит, за който не са ти нужни знания

tishow7
11-11-2014, 09:23
не ве, ше станеш клошар
абе човече, добре ли премисли преди да канидатстваш?

Ясно ми е, че няма да съм клошар, ако го завърша, просто ме притеснява много математика.