View Full Version : Компютърни системи и технологии
Здравейте, започнах да следвам тази специалност, какво ви е мнението за нея ? Има ли бъдеще, дали ще се вземат добри пари, възможно ли е да стана редактор в някой спортен сайт - примерно: спортал.бг , лесно ли е уеб програмирането и сървърите за поддръжка, защото не ми се занимава с математика и кодове
RapExotic
11-10-2014, 18:10
Няма как да станеш добър компютърен специалист без да разбираш от математика и програмиране. Иначе преспектива има много в тази област. В момента това е една от най-търсените сфери в България и заплащането е на ниво.
Death Gun
11-10-2014, 19:31
Здравейте, започнах да следвам тази специалност, какво ви е мнението за нея ? Има ли бъдеще, дали ще се вземат добри пари, възможно ли е да стана редактор в някой спортен сайт - примерно: спортал.бг , лесно ли е уеб програмирането и сървърите за поддръжка, защото не ми се занимава с математика и кодове
не ве, ше станеш клошар
абе човече, добре ли премисли преди да канидатстваш?
shmatarok
11-10-2014, 19:46
Нещо много си се объркал май.
anonymous908491
11-10-2014, 20:19
възможно ли е да стана редактор в някой спортен сайт - примерно: спортал.бг
Възможно е, достатъчно е да преминеш устен изпит, устен се нарича изпит, за който не са ти нужни знания
не ве, ше станеш клошар
абе човече, добре ли премисли преди да канидатстваш?
Ясно ми е, че няма да съм клошар, ако го завърша, просто ме притеснява много математика.