PDA

View Full Version : Сам се пратих на заточение

TUBORGer
11-11-2014, 14:03
Чудех се къде е по-подходящо да пиша, тук или в любов, но май тука е най-удачно.

Проблема ми е е сексуалния и любовен живот, или по точно липсата. Тинейджърските ми години минаха доста тежко и в двата аспекта. Бях нараняван много пъти и получих много разочарования. В следствие на това, в този момент аз не съм в състояние да чувствам любов, колкото и странно да звучи. Аз не мога да се влюбя, вероятно от страх. Тук идва другия момент, големите любовни разочарования идваха и с сексуални разочарования. Мога да си ги преброя на пръстите на ръката. Проблема беше физически, преди година и нещо си направих операция и сега вече всичко е ок, май. Казвам май, защото смятах, че когато се отърва от този проблем, ще се освободя от притеснения и тем подобни и ще мога да имам нормални контакти. Но не би, имам огромен страх, че отново ще се издъня и дори не мога да се запозная с момиче, с което да смятам, че може да се случи нещо. Реално в момента съм по средата на нищото. Нито мога да се захвана да изградя сериозна връзка, просто защото в момента момичетата ме привличат само за едно нещо, което аз не мога да направя, защото съм адски притеснен, че ще оплескам и отново ще бъда в положението на пълния тъпанар...Не съм от най-привлекателните момчета, според момичета с който съм излизал съм готино момче, след като се опознаем, но в същото време съм толкова студен, че едва ли скоро ще допусна момиче в сърцето си. Нараних страхотни момичета, с това, че не мога да взема решение какво искам, защото и за двете изпитвам страх, че ще се проваля отново, а не искам да продължавам да го правя. Искам да изляза с момиче, не съм спал с момиче от около 2 години и това ме товари. Навлизам във възраст, в която моите приятели вече приключват лудашките години да не са с една и съща всяка седмица и да се замислят за семейства и за сериозни връзки, а аз тъпча на едно място. Ако продължавам така, ще стана на 30, ще се влюбя в един момент в момиче, за което ще се оженя и това ще е. А искам да живея, искам малко да се хвърля на гребена на вълната и след 20 години, да не знам, че съм направил всичко което съм искал и да си бъда със семейството, а не тогава да ме хващат лудите и да си разваля семейството. Гледам много на дълбоко в нещата, което очевидно е един от проблемите с който се боря....Какво ще ме посъветвате?

LlovesCake
11-11-2014, 14:06
Да не бъдеш толкова страхлив. Провалите са път към успеха.

TUBORGer
11-11-2014, 14:13
Това е логичното, повтарям си всеки ден, че ако продължавам така няма как да стане. Но дойде ли момент в който имам шанс за нещо, аз просто спирам да работя. Не мога да направя крачката...

Emilen
11-11-2014, 15:11
Мисля, че имаш проблем, за който едва ли някой тук ще може да ти помогне. Препоръчвам ти да се обърнеш към психолог.

mm28
11-11-2014, 15:48
Да уточним, преди си имал физически проблем който ти е пречил да правиш секс, сега този проблем е отстранен, но имаш страх от провал въпреки това? Сексуалното ти желание щом е налице, този проблем би трябвало лесно да го преодолееш. А как очакваш да се влюбиш, след като не допускаш близост с жена? Не винаги човек се влюбва от пръв поглед.

TUBORGer
11-11-2014, 18:14
Лошото е, че аз това го разбирам, но продължавам да правя същото. Провалих шанса си да имам връзка с едно прекрасно момиче, момиче което не съм си и мислел, че може да ме хареса или да се влюби в мен, но ме беше толкова страх, че ще се проваля....че я нараних много с моите чуденки...така и не можах да ѝ обясня защо не исках да съм с нея....а аз исках...тотално съм сбъркан, всъщност не очаквам съвет, защото няма какъв съвет да ми дадете, исках просто да си го кажа, че това на никой не съм го казвал...

Fisherman
11-11-2014, 18:59
тогава па не си давай зор,занимавай се с нещо друго,докато не се уталожат нещата

the_black_mamba
11-11-2014, 19:18
като чета какво си писал и имам чуството, че прекалено много се филмираш...прекалено много се притесняваш и прекалено мн мислиш за неща, които се случват от само себе си ..а не както ти искаш...и не по план...ако не успееш да решиш проблема просто отиди на психолог :)

AliceSw
11-11-2014, 20:44
хайде сега като мислиш, че си прекалено голям, за да се държиш така...направи като възрастните хора - кажи си директно проблема и годините...не е толкова страшно, форум е, не е съученикът ти, които да разкаже на мацката после...тъжно и неприятно е, но емоционалните проблеми, когато не се търси решение или се пренебрегват, прецакват много по-често и дълготрайно сексуалните отношения, отколкото лечимите физически....

baby_baby
11-11-2014, 21:10
Стегни се не бъди страхливец

TUBORGer
11-11-2014, 22:51
хайде сега като мислиш, че си прекалено голям, за да се държиш така...направи като възрастните хора - кажи си директно проблема и годините...не е толкова страшно, форум е, не е съученикът ти, които да разкаже на мацката после...тъжно и неприятно е, но емоционалните проблеми, когато не се търси решение или се пренебрегват, прецакват много по-често и дълготрайно сексуалните отношения, отколкото лечимите физически....

На 22 съм. Директно проблема, е че ме е, че не мога да започна каквато и да е връзка с момиче, защото имам страх, че ще се издъня най-вече в сексуален план. Този страх идва от това, че имах проблем, къс гем, който ми пречеше доста. Поради този ми проблем се издъних във всичките си сексуални контакти с момичета. Оперирах се, като смятах, че този ми страх ще изчезне, но уви, аз продължавам да чувствам същото и когато се заговоря с момиче или усетя че може да се случи нещо, в главата ми навлизат мисли, как ще се издъня в леглото, отново...И как изведнъж цялата ни компания, в която сме се запознали, знае какъв сексуален инвалид съм бил. Да, това ми се случи...

amatorium
11-11-2014, 22:56
Споко. Трябва по лека лека да започнеш да излизаш с момичета. Намери хобита и дейности, които ви свързват и наблегни на спорта. Ще се нареди всичко.

ForzaFelipe
11-13-2014, 09:38
Проблема е в главата ти. Трябва да се стегнеш, или по скоро да осъзнаеш, че не може всичко да е перфектно.