Влез

View Full Version : Как да боядисам този тип обувки ?

emostylegirl
11-11-2014, 19:07
Преди време си купих черни лачени кубинки ,но с розова подметка ,която е нещо като гумена.Не беше обмислена покупка и не прецених ,че принципно не харесвам розово и сега искам да го променя на черно,но не знам с какво да го боядисам.Пробвах с перманентен маркер ,но се измива от дъжда.Дайте идея с какво ще стане 100%.Слагам линк на снимка,за да видите за какво става на дума.На снимката само малка част е розова,а на мен напълно цялата подметка отдолу и отстрани е ярко розова.Това което е кафяво на снимката при мен е розовото.Казвали са ми че няма начин и ще ги съсипя и с розово били по-забележими,но аз искам да ги променя.Някакъв начин ?

http://a3.zassets.com/images/z/2/1/6/0/1/3/2160131-p-MULTIVIEW.jpg

AliceSw
11-11-2014, 20:27
Само с акрил можеш да ги боядисаш добре, но не бих го направила - за да покрие хубаво ще ти трябва плътен слой, който с времето ще започне да се лющи, по-добре свикни с розовото, с всичко май ще личи и ще е грозно...внимавай с какво ги мажеш, за да не съсипеш лака

emostylegirl
11-12-2014, 18:04
И аз няма да пробвам с акрил.Наистина ще е гадно като се лющи.Май ще е по-красиво да ги оставя така.Има хора с изцяло розови,което ме кара да съм една идея по-добре.

Mischeto
11-13-2014, 11:23
Със спрей за стени,преги години имах същия случай самоче с кецове (и не се лющи);)