Влез

View Full Version : Сенки ПОМОЩ

rosuWg
11-14-2014, 17:52
Здравейте , търся си сенки за очи за ежедневно ползване. Искам да е палитра, защото тези единичките не ми харесват. Нещо тип "Нуд", с 4-5-6 цвята, нямам претенции дали са матирани или бляскави(но не и прекалено). Да е горе- долу до 20 лева и да се намират лесно(без поръчване по Интернет 8-)).
Сега имам тази на Есенс с четири цвята номер 05. Харсва ми, с база издържат цял ден, цветовете са хубави, но искам да разнообразя, че ми омръзнаха.
А още нещо: искам срока им след отваряне ПО ВЪЗМОЖНОСТ да е повече от година. че си харесах едни, а те са доста като количество със срок след отваряне 12 месеца. И още един въпрос: Ако използвам сенки след като им е минал срока дали ще са хубави- пигментацията и т.н. дали ще е същата?

Ivaaaaa
11-14-2014, 18:22
отиваш в инглот и си избираш каквито си пожелаеш. можеш да направиш безкрайни комбинации и сама да решиш какви и колко цветове да включиш

Hayashi
11-14-2014, 18:53
На повечето прахообразни сенки срока им е до 5 години след отваряне. Няма никакъв проблем да се ползват, стига да не се навлажнят по някакъв начин. Имам прахообразни продукти на по 3 години и нищо им няма.

Не знам дали още се намира, но палитрата на Essence Sun Club Glamour To Go #02 Long Beach е много добра ежедневна палитра със златисти и кафяви тонове. 8 цвята сенки са вътре.

IviG
11-15-2014, 08:25
Аз на тази : http://www.nyx.bg/ochi/senki-za-ochi/palitra-the-adorable-shadow-palette-tas01 и още една палитра на NYX съм хвърлила очи от доста време и смятам да си взема поне едната скоро. Продават ги освен в сайта и в магазините на Златна Рибка и мисля,че в Мол България.

Mischeto
11-16-2014, 19:01
Тези http://m.hm.com/bg/product/07387?article=07387-B#mediaType=STILL_LIFE_FRONT или http://m.hm.com/bg/product/07387?article=07387-D

Lourenço
11-17-2014, 14:57
Гримове от H&M = Не

От евтините сенки препоръчвам nyx и Catrice (но единични, палитрите не са пигментирани и повечето цветове са блестящи)

BlauMeise
11-17-2014, 15:09
Здравейте , търся си сенки за очи за ежедневно ползване. Искам да е палитра, защото тези единичките не ми харесват. Нещо тип "Нуд", с 4-5-6 цвята, нямам претенции дали са матирани или бляскави(но не и прекалено). Да е горе- долу до 20 лева и да се намират лесно(без поръчване по Интернет 8-)).
Сега имам тази на Есенс с четири цвята номер 05. Харсва ми, с база издържат цял ден, цветовете са хубави, но искам да разнообразя, че ми омръзнаха.
А още нещо: искам срока им след отваряне ПО ВЪЗМОЖНОСТ да е повече от година. че си харесах едни, а те са доста като

количество със срок след отваряне 12 месеца. И още един въпрос: Ако използвам сенки след като им е минал срока дали ще са хубави- пигментацията и т.н. дали ще е същата?

Мен това също ме тормози, че сенките имат малки срокове на годност след отваряне. Не мога да употребя дори единични сенки за 1 година, камо ли палитра. Дори не се гримирам всеки ден, което означава, че давайки 10-20 лв за сенки които ще ги ползвам не повече от 20 пъти годишно и после трябва да ги хвърля си е чисто затваряне на пари. Жалко като си отворя несесера с гримове винаги има нещо за хвърляне, жал ми е за парите, които съм дала преди това.

Иначе какво да ти препоръчам на есенс срока има е 36 месеца, имам една палитра.