View Full Version : Кога разбрахте, че напълно сте преживели бившата/бившия?
monika.ruse
11-15-2014, 00:55
Зачудих се и ми стана интересно как забравихте и кога разбрахте, че наистина сте преодоляли, а не се самозаблуждавате?
Когато спреш да я/го сънуваш.
Просто го усещаш когато стане. Не ти се свива сърцето при спомена, не ти е гадно, че не сте заедно, не таиш никакви негативни емоции и т.н. Просто си го преодолял. : )
RapExotic
11-15-2014, 14:17
Още преди да скъсаме.
напих се и не се сетих изобщо за него :Д
Като започнах да си представям, че лапа чужди пишки и не ми стана гадно.
Mr.Killer
11-17-2014, 18:45
Oh shiEt :D
monika.ruse
11-18-2014, 00:08
Аз се чудя..не мисля за бившия, нито се натъжавам. Има си нова приятелка, водят се супер щастливи и мен това не ме наранява по никакъв начин, но защо по дяволите се сещам за него..не мога да си го обясня това
Ми нормално е да се сещаш за него понякога, бил е някво време в живота ти. Ако си от хората, които като цяло трудно свикват с промените, е нормално. Аз си имах някакви периоди на липса, но всичко минаваше за час и с подходящата нагласа. Въобще не съм му цепила басма много-много.
AngelBelchev
11-18-2014, 07:20
Първото гадже го преживях за 2-3 месеца. Всички след това минават по бързата процедура - ден... два макс ако изобщо има.
Colouring
11-18-2014, 08:50
Скоро ще го видя и се надявам да не затреперя цялата. Тогава ще разбера. Общо взето, мисля, че съм го преживяла, защото си го представям с друго момиче и не се ядосвам, искам да намери някоя и да е щастлив с нея.
monika.ruse
11-18-2014, 12:31
Той си има ново момиче даже доста кратко след мен си я хвана и не се чувствам никак от този факт. Не ме трогва. Преживях го за около половин година, а беше в живота ми около 5. Иначе сегашните и аз така - ден-два
DarkTemplar
11-18-2014, 14:05
Аз се чудя..не мисля за бившия, нито се натъжавам. Има си нова приятелка, водят се супер щастливи и мен това не ме наранява по никакъв начин, но защо по дяволите се сещам за него..не мога да си го обясня това
Сещаш се за него, защото дълго време е бил в живота ти, преживяли сте някои неща, имате общи спомени и т.н. Важно е какво е чувството, когато се сетиш за него (или нещо свързано с него), дали нещо вътре ти трепва, или не. Това е и отговорът на въпроса ти.
Относно времето за преодоляване - при всеки е индивидуално.
BlauMeise
11-18-2014, 15:17
Трудно се получават тези работи, когато мисля за това знам, че и отсрещната страна го прави, защото то се случва много често без аз да го искам, без да го очаквам. Това е лошо за мен, обичам човека до себе си и той ме обича, искам да бъдем заедно до края, той е сродната ми душа. Само не знам колко години ще минат докато напълно изтрия дискетата за онзи, който за 5 месеца преобърна живота ми. Глупаво, но факт. Понякога мисля, че е невъзможно. Единственото обяснение, че той мисли за мен, но аз не искам да мисля за него и въпреки, че той беше виновния, а аз бах потърпевшата разбрах от други хора, че той мисли и пита за мен. По дяволите от този момент нататък си давам сметка, че трябва да положа много повече усилия, за да забравя не човека, а обидата. Винаги има чоглаво усещане в мен, че ще се срещнем някъде навън и аз ще изпадна в много неудобно положение, защото не искам да го виждам или чувам, той е натрапник в моите мисли и чувства. Най-вероятно ще отмина. От този момент нататък си обещавам, че няма да мисля, ще гоня мислите си.
monika.ruse
11-18-2014, 19:55
Не ми трепва нищо, когато се сетя за него или когато ми кажат нещо за него..просто напоследък се чувствам самотна и се сещам за моментите, в които съм била щастлива с него
DarkTemplar
11-18-2014, 20:00
Може би е време да си потърсиш друг, с когото да бъдеш щастлива.
Всички след това минават по бързата процедура - ден... два макс ако изобщо има.
говедо
на който квот го кефи
leadyflame
11-18-2014, 22:01
Не съм още... много се дразнп на себе си и това, че продължавам да влача
Когато преспах пак с нея и не се разпознахме.
Evanescense
11-19-2014, 23:01
Когато се разделихме, а на следващия ден, аз бях толкова шастлива, колкото не съм била с него!
stunkaaaa
11-20-2014, 21:55
Когато я/го видиш и не усещаш нищо.
"Първата любов" е малко повече време после става за ден, два. Пък и доста често любов с любов се забравя.
anonymous908491
11-23-2014, 11:55
Въпрос към женките, а пишат основно пръчове
just_a_girl2007
11-23-2014, 17:54
Когато гледаш ваши снимки/спомени/клипчета, слушаш "вашата" песен и НИЩО не ти трепва, сещаш се за спомен с него и не чувстваш НИЩО!
Въпрос към женките, а пишат основно пръчове
и как разбра, че въпроса е за "женки"?
SonataArctica
11-24-2014, 18:30
Преживял си бившата/бившия, когато почнеш да мислиш за нова връзка и си способен да създадеш такава. Може да минат години, но това е.
TROLLDADLOLCAKE
11-25-2014, 22:53
Момента, в който тя съжаляваше за това, че е искала да се разделим, а аз бях окей.Неописуемо е чувството да осъзнаеш,че докато си "ревал",че живота те наказва,реално ти е направил услуга.