View Full Version : .. някой да ми даде съвет .. наистина много се притеснявам
Здравейте... моля ви някой да ме посъветва какво да правя.. знам, че е поредната такава тема, но за първи път ми се случва и ... Мисля,че съм бременна. На 18 съм приятеля ми е на 19. Правихме го на 30 октомври и сега на 11 и на 13 ноември (без презерватив) . Трябваше да ми дойде на 6 ноември. По принцип преди ми беше нередовен, но от 5 месеца някъде си идваше всеки месец с 5 6 дена закъснение. На 13 си направих тест и беше отрицателен на шуарчек който е. Нали трябва теста да се прави след 2 седмици ... дотук добре ще си направя и след още 1 2 седмици още 2 3 колкото да съм сигурна. Почнаха да ме болят гърдите, но не както досега, а някак.. по различно около зърната и наистина повече си боли не както досега .. имам от време на време болки в корема такива като преди цикъл но не ми идва... записах си час за гинеколог и ще ме гледа на ехограф но дори и така да е то и да има нещо по рано от 4тата седмица няма да се види.. Много се притеснявам....
Честито,да кръстите детето на мен :)
Да,благодаря.. точно това имах нужда да чуя.. :)))
Сама си си виновна.....какво искаш да чуеш?
Последното което искам да чуя е да мисля за име на бебе което очевидно в момента не бих искала да се ражда.. Има ли други начини по които може да се разбере чрез кръвен тест или урина но къде трябва да ги направя трябва ли първо да ходя при личния просто не съм запозната и ще съм благодарна ако някой ми обясни..
С мама и тате и при чичо доктор, да провери белята която сте направили !
anonymous908491
11-16-2014, 17:18
записах си час за гинеколог и ще ме гледа на ехограф но дори и така да е то и да има нещо по рано от 4тата седмица няма да се види..
Ти си мислиш така. В Пришелеца показаха ясно, че зародиш може за два дена да се развие, достатъчно е да е бил заченат с много любов.
Ти обичаш ли приятелят си, а той теб ?
dimitar_ak
11-16-2014, 18:05
След като вече ти закъснява спокойно можеш да направиш тест. Ако пак е отрицателен си свиркай.
Теста го направих след като ми закъсня и беше отрицателен. И не, не е свършвал в мен.
Добре щом теста е показал,че няма нищо тогава какво се притесняваш???? Тези тестове са 99% вярни
baby_baby
11-17-2014, 12:26
Ще ти дойде сиг щом теста бил отрицателен но следващия път с презерватив за да няма пак "Мисля че съм бременна"
Wildcattt
11-17-2014, 18:56
Мога да ти кажа един "бабешки" начин да провериш дали си бременна, ако това ще се успокои, го пробвай.
Нужна ти е 1 лъжичка сода и буркан или чаша, нещо в което да отделиш урина. Просто е, слагаш содата в урината, ако е утаи, ще спиш спокойно, ако обаче кипне си бремена.
Не мисля обаче, че е нужно това, щом си си направила тест и той е бил отрицателен.
Здравейте..днеска бях на гинеколог. Гледа ме на ехограф. Искам да ви попитам тъй като много се обърках и не намирам логиката. Аз му казах че имам съмнения за бременност и му казах кога е бил половия ми акт преди 4 5 дена и казах че така дори и да ме гледа на ехограф няма как да се види нещо тоест го попитах дали има как ..и той ми вика да .. което ме учуди много тъй като аз четох че по рано от 4тата седмица това нямало как да се случи. И отивам аз там и ме питат кога трябваше да ти дойде и аз обяснявам на 6 ноември този месец и после ме питат а кога ти беше дошло последно и аз им казах на 7 октомври и лекаря ми вика ами минали са 4 седмици така че би трябвало да се види.. ???? Добре аз се притеснявам че може да сам забременяла преди 5 дена той ми говори че вече били минали 4 седмици? Не трябва ли тези 4 седмици да минат след половия акт за да ми го твърди това нещо? Че даже пак не беше сигурен каза пак ще идваш предписа ми един дуфастон за да ми се предизвика цикъла ли какво и направо не знам... Тъкмо се зарадвах като ми каза отървала си кожата май ама чак като излязох като се замислих.. нещо възможно ли е той да не ме е разбрал както трябва?
Ами от последния ти цикъл са минали 4 седмици, през които е възможно да си забременяла. Не те е разбрал сигурно, че само преди 5 дни си правила секс. (Или аз поне така те разбрах.)
Ебати филма... Може да ти закъснее не само от бременност. От стрес, от смяна на климата или от нещо токсично за организма ти, има и други причини. Щом теста е отрицателен се успокой малко. Когато ти дойде със закъснение обикновено е придружено с повече болки и може би затова усещаш "по-различна" болка сега.
sladlinka
11-19-2014, 09:13
Ти чувала ли си, че жената може да забременее само в определен момент? Има си някаква схема за изчисляване, като 12 - я ден от последната менструация? Това, че си правила секс 5 дена преди да идеш на лекар, не значи че си бременна. Друго.. щом те е гледал на ехограф и е казал, че си ок, значи си ок. Доктора може да види една бременност достатъчно рано и навреме. Не си мисли, че лекарите са толкова тъпи. Кой е по-разбирач.. доктора или някакви хора в някакъв форум??
Знам,че може да се забременее когато жената е в овулация предполагам за този момент ми говориш и да знам, че човека си разбира от работата се пак е лекар, но просто аз така се бях притеснила, че половината неща дето ми каза ги чух и докато изляза от стаята ги забравих. Купих хапчетата които ми предписа и днеска трябваше да ги почна, но имах леко кървене... Звъннах не лекаря и каза да не почвам хапчетата докато го имам това кървене, така пишеше и на листовката отпред, че ако има кървене да не се приема... и в началото беше си наистина като зацапване леко много малко, а болката цял ден беше все едно първия ми ден като ми дойде .. и преди малко като отидох до тоалетната видях, че е точно все едно ми е дошло, но е по малко и е някак по светло...Та не мога да разбера дошло ли ми е, някак по-различно е просто предполагам няма смисъл да ги пия тия хапчета.. Ех,направо ми е неудобно утре пак да му звъня на човека..