PDA

View Full Version : Приятелката ми не изпитва удовоствие по време на секса

libra131
11-16-2014, 16:13
Здравейте , с приятелката ми сме заедно от 2 месеца и преди няколко дена решихме да го правим , и след цялата сексуална "игра" тя реши да сподели със мен че по време на проникването и по време на самия секс тя не изпитва удовоствие както тя си го е мислела , че ще изпитва . Тя е на 15 аз съм на 18 , много се привличаме , овлажнява се нормално , даже доста преди самия полов акт , стимулирам клитора със ръце , с език , преварта от кеф по това време , всичко си е супер , докато не дойде ред на самия полов акт . Не мисля , че и от пенисът ми . Тя беше девстена когато го правихме за първи път , болеше я много при проникването , но иначе не кървеше много . Също така ми каза че я е боляло доста след самото проникване първият път . Мислех , че е от това че и е било първи път , но уви явно не . След 2рия път когато болките и отминаха ми сподели за проблема и започнах да се притеснявам ... Има химия мехду нас , всичко си е супер , възбудата е голяма и при двама ни . Не съм кой знае колко опитен затова искам някакви съвети . Дали е от годините или от това че и двамата нямаме опит не знам ... искам да реша този проблем , в мен ли е , в нея ли е не знам ... адски много се възбуждаме преди самия секс , но по време ако не стимулирам клитора тя няма удовоствието от секса . Та моля за съвети ..

BuBzzz
11-17-2014, 00:18
Абе момче ти добре ли си?? Вие сте правили 5 пъти секс, а искаш тя да изпитва удоволствие,това просто няма как да се случи. Като започнете да правите по често тогава ще се получи

TROLLDADLOLCAKE
11-17-2014, 06:32
"Възбудата е голяма и при двама ни" - БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА,КОЛКО СА ДОБРИ ЖЕНИТЕ В СИМУЛИРАНЕТО,МОЙТО МОМЧЕ! ;)

baby_baby
11-17-2014, 12:23
Не търси проблема нито в теб нито в нея нормално е след като от скоро прави секс да не изпитва много удоволствие и аз в началото бях така но с времето всичко се промени