PDA

View Full Version : Как да си върна бившата приятелка ?

martata1737
11-16-2014, 21:05
Здравейте на всички, преди 3 месеца разбрах, че момичето което харесвам изпитва същото към мен и тръгнахме, но след малко повече от един месец се разделихме. Тя ми каза, че вече не изпитвала същото както в началото и че ще е по-добре да се разделим. След това почти не си говореше с мен, макар че сме в един клас, но от две седмици почна отново да се държи както преди, когато бяхме приятели. Чувствата ми към нея не са променени и все още я обичам и искам да си я върна, но вече не мога да чакам и си мислех просто някой ден в коридора в училище да отида при нея и да й кажа всичко, което мисля, и каквото стане стане. Ако можете да ми дадете някакви други съвети ще съм ви много благодарен.

Kitty Bloom
11-16-2014, 21:59
Добре си го измислил, поговорете някъде насаме, кажи ѝ всичко, което мислиш. Или ще те отреже и пак ще ти е гадно, или ще тръгнете отново и ще си щастлив. Не губиш нищо, действай, за да не се чудиш някой ден "какво щеше да стане ако..."

TROLLDADLOLCAKE
11-17-2014, 06:29
Тръгнала е с теб...За месец е разбрала,че не си това,което тя иска и е скъсала с теб.Държала се е кофти с теб първата седмица,за да "ти убие всички илюзии",един вид е искала да те нарани уж по - малко по женската логика..Минало е седмица и тя е решила,че вече ти е минало и е започнала да се държи с теб приятелски.А ти от твоя страна си толкова влюбен,че си мислиш,че тя отново те харесва.Защо ти е да си тровиш нервите още веднъж?

П.С - Искрено се надявам да греша.

Mr.Killer
11-17-2014, 19:08
Тръгнала е с теб...За месец е разбрала,че не си това,което тя иска и е скъсала с теб.Държала се е кофти с теб първата седмица,за да "ти убие всички илюзии",един вид е искала да те нарани уж по - малко по женската логика..Минало е седмица и тя е решила,че вече ти е минало и е започнала да се държи с теб приятелски.А ти от твоя страна си толкова влюбен,че си мислиш,че тя отново те харесва.Защо ти е да си тровиш нервите още веднъж?

Има нещо вярно и в това. Поговорете си щом имаш желание. Както каза Kitty Bloom има и вероятноста да си прецакан отново и да ти е гадно. Но пък нищо не губиш. Останете насаме (НЕ В УЧИЛИЩЕ) ,защото в училището през м/учасията е хаос. Може да я изпратиш след училище ако има желание ,ако няма просто и кажи след училище ,че трябва да си поговорите.

П.С - И да ни разкажеш ,какво се е случило! :)