View Full Version : Цвете
Здравейте, искам да попитам как ще се почуства едно момиче което е забелязала,че я харесвам,пишем си и иска да я посрещна на автогарата, А АЗ и подаря цвете. Да ли ще се впечатли или ще е много глупаво защото аз незнам какво тя чувства
Едва ли ще й стане неприятно. Подари й. :)
Защо да не ѝ подариш цвете? Само че гледай да не е огромна, червена роза, защото аз не бих го приела добре.
paradosou
11-18-2014, 12:34
Щом забелязва, че я харесваш и от своя страна иска посрещане на автогарата или изобщо където ще се срещате, стреляй. Личното ми мнение е, че розите не са най-удачният избор. Всеки ги подарява, така че без проблем може да заложиш на друго цвете :).
WickedSick
11-18-2014, 12:43
Ако се виждате за първи път,според мен е малко множко:).Защо не запазиш розите за друг път?
shmatarok
11-18-2014, 14:36
Стига да не е червена роза, подари ѝ. :Д Девойчето изглежда има симпатии към теб, можеш да спечелиш някоя и друга допълнителна точка пред нея с този малък жест.
BlauMeise
11-18-2014, 14:41
Дори и приятелите си подаряват цветя, това означава уважение, зачитане, внимание към човека отсреща. Не означава само харесване от страна на мъж към жена или любов също.
Според мен само не е удачно да и подариш червена роза, защото тя носи любовно послание, но все пак и роза да е, нека да е бяла, жълта, оранжева.
Моята половинка преди да ми стане такава на първата ни среща дойде с оранжева роза в ръка. Беше много мило. После го попитах като се сближихме и ми каза, че подаръкът така да се изразя е бил символ на уважение към мен.
и аз така мисля някое друго цветенце
sladlinka
11-19-2014, 09:54
Според мен е малко банално.... измисли някакъв по-оригинален дребен жест с който да я изненадаш.
cvetelincheto
11-19-2014, 12:11
Дори и да не я впечатлиш, няма да я обидиш. Затова го направи, това е нещо хубаво.
BeTheOne
11-19-2014, 18:28
Идеален случай да разбереш можеш ли да се надяваш на нещо или не. Трудно се прави първата крачка, особено когато не си сигурен в себе си, но така се трупа опит.
Успех!
Поздрави!
BeTheOne
galaxy29
11-21-2014, 12:37
на мен не би ми харесало, не и за първа среща, много е лигаво и прекалено, ще ми се доповръща
случвало се е момче да ми целуне ръката на първа среща, ама не на шега, ами съвсем сериозен, съответно поисках да останем приятели, ама добре, че не се съгласи, 'щото и това не исках ;/
не са ми по вкуса такива неща ;/
^Убедена съм, че причината да го отебеш е различна от тази, така че не плаши момчето. Ако някой ти допада супер много и всичко друго е ок, такъв "гаф" едва ли би те накарал да плюеш на всичко. :)
Аз лично не харесвам цветя, не обичам да ми подаряват, но ако някой го направи, защото не е ставало въпрос за това, че не се кефя, и съотвено няма представа, няма да ми влезе в черния списък само заради това. Инфантилно би било. :Д
DisappointedDreamer
11-21-2014, 13:09
на мен не би ми харесало, не и за първа среща, много е лигаво и прекалено, ще ми се доповръща
случвало се е момче да ми целуне ръката на първа среща, ама не на шега, ами съвсем сериозен, съответно поисках да останем приятели, ама добре, че не се съгласи, 'щото и това не исках ;/
не са ми по вкуса такива неща ;/
Мхм. И на мен са ми подарявали цветя на първа среща и ми се стори прекалено. В крайна сметка, всичко е до характер. Ако я познаваш достатъчно добре, би трябвало да намериш сам отговора на въпроса ти.
galaxy29
11-21-2014, 13:27
нело, много знаеш пък ти, да така е, зависи
тоя беше зловещо странен като цяло ;/
но виж сега, когато 102-чо ми подари цвете и ми целуна ръката на първата ни среща, въпреки че това не ми харесва, тогава ми хареса
иначе аз си обичам цветя, но да не са ми така сервирани и жеста с ръката може да е приятен... в ролева игра с титли например
Mirrela.
11-28-2014, 11:23
Едно момче ми подари цвете в първи клас. Комична история .. набута се в женска тоалетна, заради мен. Голяма любов беше.
Момичетата се радват на цветя, но смятам, че повече ще я впечатлиш с някоя плюшена играчка. Предполагам всяко момиче (независимо от възрастта) би се трогнало от такъв подарък.
baby_baby
11-28-2014, 12:30
Подари й определено ще се зарадва
strawberry88
11-28-2014, 18:25
И според мен е прекалено за първа среща.
Защо да не ѝ подариш цвете? Само че гледай да не е огромна, червена роза, защото аз не бих го приела добре.
PuF , mnogo si zle i pochti vsichki ostanali tuk...
mmm az ne bih go priela ako e golqma! e golqma golqma kolko da e golqma? normalna roza, normalno cvete, kak bi otkazala takova neshto.
ако ти подари 1-кг. грим/фон дьо тен, би го приела.
авторе не забравяй, задължително трябва да си с, скубани вежди и епилирани крака!
https://www.facebook.com/funnyphotosfrombulgariandiscoparties/photos_stream?ref=page_internal
Смени дилъра, че на тоя стоката не ти действа добре очевидно.
ти ли ще ми говориш за дилъри, я си обърни внимание на външния вид.
Поговори с майка си и отивай на козметик, за да ти направи перфектни вежди, това твоето не се понася. Ако си мъж напълно разбираемо е, на коуету никой не му се е подигравал, като изключим "един/двама". Но ти си 12/13 годишно момиче, дори николай бареков има по-хубави от твоите.
щом ти се иска го направи
важно е как и кой им го подарява
да не ти пука
ти ли ще ми говориш за дилъри, я си обърни внимание на външния вид.
Поговори с майка си и отивай на козметик, за да ти направи перфектни вежди, това твоето не се понася. Ако си мъж напълно разбираемо е, на коуету никой не му се е подигравал, като изключим "един/двама". Но ти си 12/13 годишно момиче, дори николай бареков има по-хубави от твоите.
Bwahaha. Днес сме дъвкали забавна дъвка.