Влез

View Full Version : Как да си върна бившия?

polly99
11-19-2014, 12:33
Здравейте! От около 3 месеца сме разделени с бившия ми (връзка около година и половина). Причината за раздялата според него беше в мен, но дефакто дори според приятелите му и двамата сме си виновни. През тези 3 месеца той ме игнорира от всякъде, "заличи ме" от всяко място през, което може да има контакт с мен. Бяхме се засекли случайно, той нито ме поздрави, нито нищо, все едно не съществувх. Тези дни имаше рожден ден и реших да му се обадя от друг номер, тъй като моя все още е блокиран от него. Той спеше още и може би затова се държеше добре и нормално. На следващия ден реших да му се обадя, за да му предложа да се видим просто така. Той първоначално не ме позна и после само едно "ааа извинявай" и затвори. Не смятам, че това е нормално отношение. Искам да знам, защо се държи така, дали защото съм му безразлична или защото се опитва да ме забрави? Дали е възможно да се съберем отново, защото страшно много искам да си го върна?

sweet__potion
11-19-2014, 12:45
Едва ли ще се съберете отново като чета как те е блокирал и т.н.

AngelBelchev
11-19-2014, 13:02
А защо сте се реазделили? Ако си му кръшнала и е разбрал... остави го, не го мъчи :)

polly99
11-19-2014, 13:21
А защо сте се реазделили? Ако си му кръшнала и е разбрал... остави го, не го мъчи :)

Защото веднъж друг ме целуна и той разбра. Това е корена на всичко , тъй като беше много ревнив не беше съгласен да излизам с приятели от мъжки пол, дискотеки и да ходя на места където нещо може евентуално да се случи. В интерес на истината бях му обещала, че няма да отида на рожден ден на моя приятелка, но в крайна сметка отидох..... трябваше да си махам сумати хора от мъжки пол от социалните мрежи, които стоят като"приятели" това също не можех да направя...струва ми се адски глупаво...... и тъй като е лъжа се разделихме.

LlovesCake
11-19-2014, 17:12
Ти си се целувай с другите и после питай защо човека не те иска вече.

marilyn
11-19-2014, 17:37
Вероятно няма как да си го върнеш. Нормално е да не иска да има общо с теб. Това, че си ходила на купони без той да има против, не означава, че той ще се радва да целуваш други.

anonymous908491
11-19-2014, 17:43
Защото веднъж друг ме целуна и той разбра. Това е корена на всичко , тъй като беше много ревнив не беше съгласен да излизам с приятели от мъжки пол, дискотеки и да ходя на места където нещо може евентуално да се случи. В интерес на истината бях му обещала, че няма да отида на рожден ден на моя приятелка, но в крайна сметка отидох..... трябваше да си махам сумати хора от мъжки пол от социалните мрежи, които стоят като"приятели" това също не можех да направя...струва ми се адски глупаво...... и тъй като е лъжа се разделихме.

хахахаха, много е забавно как приписваш на него всичко, което се отнася за теб.
Писнало му е няква тъпа путка да му дава път в живота, намери си същия малоумник като теб и си живейте в пещерата.

Fisherman
11-19-2014, 17:49
който лъже,губи

BeTheOne
11-19-2014, 18:23
За отношенията в една връзка отговорност се носи и от двамата. Каквото и да се случва и двамата са отговорни за него. Ревността е голям проблем във всяка връзка. Има ли я това означава, че липсва доверие, а доверието е основата на връзката. Това ще продължи да го има ако се съберете отново.

Щом толкова категорично е преустановил контакт с теб, това означава, че го преживява по емоционален начин. По всяка вероятност не е готов за следваща крачка (ако изобщо такава трябва да има). Помисли за това да си дадеш време и да обмислиш дали нещата могат да се променят. На хората им трябва свобода, а ревността я ограничава силно. Готова ли си да преминеш през това изпитание?

Поздрави!

BeTheOne

skylargrey
11-19-2014, 21:47
Зависи какво точно имаш предвид с друг ме целуна и той разбра.. защото ако си го скрила е доста тъпо... и другото е дали си му позволила на другия да те целуне или не... ако да тогава кофти.. Никой не толерира лъжите. Но пък от друга страна всеки прави грешки... Наистина зависи от самия човек по кой път да тръгне. 3-месеца след раздялата е доста голям период, ако става въпрос да се съберете отново. По - скоро умната за бъдеще.

AngelBelchev
11-20-2014, 06:32
Това, че те е ограничавал, е колкото негова вина, толкова и твоя. Очевидно има защо да се съмнява в теб и да се опитва да те ограничава след като на купони се целуваш с други. Всеки уважаващ себе си мъж няма да се занимава с някоя, която зад гърба му ги прави тия работи. Друг е въпроса ти защо искаш да си върнеш такъв ревнив мъж. Нали ти е на 100% ясно, че АКО се съберете след твоите простотии, съмненията му в теб ще са двойни и ще иска да му даваш отчет и за въздуха, който дишаш. И да се съберете, повече от 2-3 месеца няма да ви бъде - той ще те вбесява постоянно и ще иска да ти чете фейсбуци, телефони, ала-бала... ти от своя страна ще се побъркаш, някой пак ще те целуне, този път ще реши и друго да прави и работата отече... Намери си някой НЕревнив и просто не прави глупости щото нали знаеш - и хубава и грозна да си - не си единствената. Аз така ги виждам нещата...

RapExotic
11-20-2014, 11:48
Евала на пича, че просто те игнорира. Повечето мъже в такава ситуация в най-добрия случай ще те напсуват..

baby_baby
11-20-2014, 12:15
Просто не иска да имате нищо вече толкова ли не можа да разбереш от държанието му?

Не се занимавай

galaxy29
11-20-2014, 12:32
хахахаха, много е забавно как приписваш на него всичко, което се отнася за теб.
дам, не се научихте да търсите вината и в себе си

polly99
11-20-2014, 16:33
Чувствам се виновна.....знам , че основния проблем тръгва от мен....търсех съвет, а не да ме упреквате.

Rolezzz
11-21-2014, 23:16
Те НЕ те упрекват. Дават ти съвет да НЕ се занимаваш и защитават казаното с доказателства! Нали това искаше? Ако ти кажат просто "НЕ" ще питаш защо, затова те си защитават мненията!

Andy_pu
11-23-2014, 12:36
Вероятно още му пука за теб, но по-добре не се занимавай останете си с добрите спомени. Дори да се съберете най-вероятно ще издържите няколко месеца заедно и ще се хейтвате и двамата.

BlauMeise
11-23-2014, 12:47
уф мъже

pleasediex
11-23-2014, 22:56
По-добре спри да се занимаваш, защото щом сте се разделили и той се държи така с теб е явно че нещата няма да се получат отново. Все пак е по-добре да си с един човек само един път, защото всички знаем, че втория, третия и всички др пъти не са като първия. Според мен не трябва да бъдеш упреквана затова, че си целунала друг, но в такъв случай не очаквай да се събереш отново с човека на когото си изверила!

polly99
11-26-2014, 14:44
Има малък прогрес. Вчера той ме е отблокирал, но не ми прие поканата за приятелство. От нещата, които си е поствал разбрах, че още ме обича и не ме е забравил.

marilyn
11-26-2014, 16:58
^^ Горкият глупчо.

102
11-27-2014, 09:58
и вие не сте по-различни