Фифи
11-19-2014, 17:47
Имам следния проблем: Всеки ден си слагам коректор под очите и на някои други места, но не е на цялото лице. Почиствам първо с гел(обикновено ползвам alverde гел с водораслите) и после с нещо почистващо, донесено от чужбина(много хвалено..) нещо като.. ъм..флуид?!? То е без отмиване. Не знам защо, но за да си почистя наистина хубаво лицето са ми нужни 5-6-7 тампона напоени с флуида. Винаги има мръсотия и жълтенеещо от коректора.
Да вметна, че използвам alverde изм. гел с водорасли. Пробвала съм и с други, например днес си почистих лицето първо с някакъв гел на балеа, който в състава си имаше SLS, после пилинг и отново ми трябваха 4-5 тампона, за да е напълно чисто лицето. Искам да питам това нормално ли е, при положение, че ползвам само коректор и то не на цялото лице??
Да вметна, че използвам alverde изм. гел с водорасли. Пробвала съм и с други, например днес си почистих лицето първо с някакъв гел на балеа, който в състава си имаше SLS, после пилинг и отново ми трябваха 4-5 тампона, за да е напълно чисто лицето. Искам да питам това нормално ли е, при положение, че ползвам само коректор и то не на цялото лице??