View Full Version : Моля за мнение от момчетата
sunshine :**
11-21-2014, 13:58
Според вас, ако момиче към, което имате симпатии и сте си писали няколко пъти, но не се познавате лично просто ви прегърне какво ще си помислите? Че е луда, че е сладко, ще се засмеете или нещо друго? Да става въпрос за мен, момчето, което страшно много харесвам е от моето училище и е с година по голямо от мен./10 клас /.По принцип съм общителна и си общувам нормално с момчета, но с него не е така.Не мога да го погледна в очите, той ми се усмихва, а аз...просто ако го погледна имам чувството, че ще му се нахвърля тоолкова много го харесвам. : ))
galaxy29
11-21-2014, 14:31
нахвърли му се, готино е :}
/но съм момиче, явно мнението ми не важи за теб :(
RapExotic
11-21-2014, 17:47
Зависи от момчето, но за най-сигурно първо си поговорете малко.
Мен ако някоя непозната/полупозната ме прегърне ще го приема по-скоро като шега, от колкото като знак за това, че ме харесва
нахвърли му се, готино е
А какво ще кажеш за обратния вариант - момче, с което си си писала два-три пъти да ти се нахвърли да те прегръща?
sunshine :**
11-21-2014, 17:50
Уточних, че има симпатии към мен и ме чака да му пиша ;д дори да не ме харесва едва ли би ме отблъснал.
Не знам защо, но много бих се зарадвал някои да ме прегръща ,но ако е някое друго момче най-вероятно ще реши ,че е шега или е някоя лепка...
Иначе пишете си още , опознайте се повече и тогава го прави това иначе едвали ще му е ясно защо правиш това или онова и да реши неща които са много далеч от истината за теб :)
galaxy29
11-21-2014, 19:00
А какво ще кажеш за обратния вариант - момче, с което си си писала два-три пъти да ти се нахвърли да те прегръща?
ми ако е като ицо хазарта том харди дани от лас вегас соуcareless майкъл фасбендър ако иска и да ме отвлича ;/
Напълно ОК бих бил да ме прегърне момиче. Смисъл в крайна сметка това е просто прегръдка. Не вкарвай толкова емоции в нея, just do it.
Necrofeear
11-25-2014, 16:32
:Д Гледай са... Отиди до него побутни го леко извикай го някъде където няма никой и го гушни / целуни :) Good Luck
Na men bi mi stanalo mnogo hubavo,, ako nqkoe momiche kum koeto imam simpatii me pregurne, i btw razkaji kakvo e stanalo posle :D