PDA

View Full Version : Хубав мъжки парфюм

viito_0991
11-21-2014, 17:03
Здравейте Търся подарък за момче някой хубав марков парфюм спряла съм се на Carolina Herrera 212 VIP искам да попитам дали някой го е ползвал и какво мнение би дал дали е траен и силен ? Също и каква е разликата между
http://www.parfumeria.bg/%D0%BF%D0%B...212%20VIP_5480
http://perfume-bg.eu/carolina-herrer..._170_1736.html
Ще се радвам и на още предложения за други парфюми

supersonic0
11-22-2014, 10:45
Зависи от вкуса на момчето, някои предпочитат по-класически аромати като Аква ди джио например /това е първия, който ми хрумна/, а други по-сладникави като 1 million, който по едно време беше станал доста банален и комерсиален. Аз от 2-3 години съм си с black xs и не мога да си представя да мириша на нещо друго, момичетата също го харесват, но и той не е от най-редките, така че не знам дали е добър избор, ако въпросното момче иска да се отличава хД

sladu4kata
11-24-2014, 13:44
Моят любим мъжки парфюм е Dupont Passenger. Разбира се си зависи много от вкуса на човека.:)

IviG
11-24-2014, 16:11
Paco Rabanne 1 million уникален е :)

RaLLy.M
11-28-2014, 19:19
boss bottled

Nestlee
11-29-2014, 18:50
И на мен първия, който ми дойде на ум бе 1 million на Paco Rabanne. С десет ръце съм за него, това е нещо страшно, било то и преди години изключително банален.

therichbitch
11-29-2014, 21:24
И на мен първия, който ми дойде на ум бе 1 million на Paco Rabanne. С десет ръце съм за него, това е нещо страшно, било то и преди години изключително банален.

тоя е толкова сладникав и аз мога да го нося, жена съм...

anonymous708973
11-29-2014, 21:32
Paco Rabanne 1 million уникален е :)

Да бе, толкова е уникален, че всеки втори го има, пф.

supersonic0
11-30-2014, 00:36

:lol: :lol:

KaliP
11-30-2014, 10:17
Trussardi- My land
Gucci- Made to measure
Bvlgari- Aqva
Paco Rabanne- Invictus също е хубав..
Всъщност по-бюджетни ли искаш или няма значение ?

IviG
11-30-2014, 10:26

И какво като го има всеки втори !? Това да не го прави по - малко хубав ? Да не говоря, че едва ли толкова много хора щяха да си го взимат, ако не беше толкова хубав.

IviG
11-30-2014, 10:29
Иначе по темата се сетих за още един мой любим мъжки парфюм Armani Acqua di gio

anonymous708973
11-30-2014, 13:43
Прави го по-малко уникален, капиш?

Като цяло, с ароматите е така - или ти пасват, или не. Повечето се променят при контакт с различни кожи. Никога не към разбирала препоръчването на парфюм :)

therichbitch
11-30-2014, 15:32
И какво като го има всеки втори !? Това да не го прави по - малко хубав ? Да не говоря, че едва ли толкова много хора щяха да си го взимат, ако не беше толкова хубав.
Почти цяла България слуша чалга, но това не я прави качествена музика.

Иначе, парфюмът е хубав, но за жена, не мога да си го представя на мъжда стои добре.

Naive
11-30-2014, 15:34
Ама той се води мъжки? Lady million е за жени. :Д

IviG
11-30-2014, 15:51

Иначе, парфюмът е хубав, но за жена, не мога да си го представя на мъжда стои добре.
Сравнението не е особено усместно... говорим за парфюми все пак. Приятеля ми има този парфюм и определено му пасва и "стои добре". Вярно е, че е малко по - сладникав, но за това има толкова много парфюми и всеки може да си избере този, който му харесва. И доста други момчета, които познавам или го харесват или са си го купили.

IviG
11-30-2014, 15:53

Има доста жени, които обичат да полzват мъжки парфюми, особено ако са по - сладникави като този. Даже братовчедка ми в момента ползва една имитация на мъжкия 1 million. Иначе класическия lady million въобще не ми хареса, но сега е излезнал нов вариант и е страшно готин. Мисля да си го поискам от Дядо Коледа :D

therichbitch
11-30-2014, 15:56

да, lady million e женският, 1 million e мъжкият, аз говоря за 1 million, че и на жени пасва :Д

IviG
11-30-2014, 15:57
да, lady million e женският, 1 million e мъжкият, аз говоря за 1 million, че и на жени пасва :Д Даже бих казала, че 1 Million е по - хубавият парфюм. Ако ми дадат избор м/у двата определено бих изграла него :D

therichbitch
11-30-2014, 15:58
Да, доста по- траен е, даже на моята суха кожа :)

anonymous708973
11-30-2014, 16:36

Аз съм го помирисвала милиони пъти на мъже - както стана ясно :д, и всичките му фенове считат за необходимо да се полеят с него, та да ги помирисвам, като влязат в стаята. Бе, не стои лошо, ама това е един от парфюмите, които стои еднакво на всички. Просто винаги го разпознавам.

На приятеля ми най-новият парфюм му е на Marc Jacobs Boom - предполагам, че той би ви допаднал, ако намирате 1 million за сладникав. На мен ми е много сериозен, дървото в него се усеща много, сякаш е като за по-възрастни мъже. Много ми харесва като остатъчен аромат по дрехите обаче - като се напръска единия ден и следващия ден си облече същия пуловер, мммм :д

therichbitch
11-30-2014, 16:42
ами той си е накъртващ, няма как да стои мноого различно на различни мъже
аз обичам тежки, серизни парфюми в/у мъже- да има тютюн, дървесина, кафе може, горчиво;
тия на давидоф, които сега са мн популярни, са ми като водички

не го знам тоя на Marc Jacobs, да не е нова версия на Bang :D

anonymous708973
12-01-2014, 08:03
А, Bang исках да кажа, да :д Една много яка бутилка, като смачкана стомана е :д
Точно него споменах, щото подозирах, че ще се намери фенка на този тип аромати.