View Full Version : Хубав мъжки парфюм
viito_0991
11-21-2014, 17:03
Здравейте Търся подарък за момче някой хубав марков парфюм спряла съм се на Carolina Herrera 212 VIP искам да попитам дали някой го е ползвал и какво мнение би дал дали е траен и силен ? Също и каква е разликата между
http://www.parfumeria.bg/%D0%BF%D0%B...212%20VIP_5480
http://perfume-bg.eu/carolina-herrer..._170_1736.html
Ще се радвам и на още предложения за други парфюми
supersonic0
11-22-2014, 10:45
Зависи от вкуса на момчето, някои предпочитат по-класически аромати като Аква ди джио например /това е първия, който ми хрумна/, а други по-сладникави като 1 million, който по едно време беше станал доста банален и комерсиален. Аз от 2-3 години съм си с black xs и не мога да си представя да мириша на нещо друго, момичетата също го харесват, но и той не е от най-редките, така че не знам дали е добър избор, ако въпросното момче иска да се отличава хД
sladu4kata
11-24-2014, 13:44
Моят любим мъжки парфюм е Dupont Passenger. Разбира се си зависи много от вкуса на човека.:)
Paco Rabanne 1 million уникален е :)
И на мен първия, който ми дойде на ум бе 1 million на Paco Rabanne. С десет ръце съм за него, това е нещо страшно, било то и преди години изключително банален.
therichbitch
11-29-2014, 21:24
И на мен първия, който ми дойде на ум бе 1 million на Paco Rabanne. С десет ръце съм за него, това е нещо страшно, било то и преди години изключително банален.
тоя е толкова сладникав и аз мога да го нося, жена съм...
anonymous708973
11-29-2014, 21:32
Paco Rabanne 1 million уникален е :)
Да бе, толкова е уникален, че всеки втори го има, пф.
supersonic0
11-30-2014, 00:36
:lol: :lol:
Trussardi- My land
Gucci- Made to measure
Bvlgari- Aqva
Paco Rabanne- Invictus също е хубав..
Всъщност по-бюджетни ли искаш или няма значение ?
И какво като го има всеки втори !? Това да не го прави по - малко хубав ? Да не говоря, че едва ли толкова много хора щяха да си го взимат, ако не беше толкова хубав.
Иначе по темата се сетих за още един мой любим мъжки парфюм Armani Acqua di gio
anonymous708973
11-30-2014, 13:43
Прави го по-малко уникален, капиш?
Като цяло, с ароматите е така - или ти пасват, или не. Повечето се променят при контакт с различни кожи. Никога не към разбирала препоръчването на парфюм :)
therichbitch
11-30-2014, 15:32
И какво като го има всеки втори !? Това да не го прави по - малко хубав ? Да не говоря, че едва ли толкова много хора щяха да си го взимат, ако не беше толкова хубав.
Почти цяла България слуша чалга, но това не я прави качествена музика.
Иначе, парфюмът е хубав, но за жена, не мога да си го представя на мъжда стои добре.
Ама той се води мъжки? Lady million е за жени. :Д
Иначе, парфюмът е хубав, но за жена, не мога да си го представя на мъжда стои добре.
Сравнението не е особено усместно... говорим за парфюми все пак. Приятеля ми има този парфюм и определено му пасва и "стои добре". Вярно е, че е малко по - сладникав, но за това има толкова много парфюми и всеки може да си избере този, който му харесва. И доста други момчета, които познавам или го харесват или са си го купили.
Има доста жени, които обичат да полzват мъжки парфюми, особено ако са по - сладникави като този. Даже братовчедка ми в момента ползва една имитация на мъжкия 1 million. Иначе класическия lady million въобще не ми хареса, но сега е излезнал нов вариант и е страшно готин. Мисля да си го поискам от Дядо Коледа :D
therichbitch
11-30-2014, 15:56
да, lady million e женският, 1 million e мъжкият, аз говоря за 1 million, че и на жени пасва :Д
да, lady million e женският, 1 million e мъжкият, аз говоря за 1 million, че и на жени пасва :Д Даже бих казала, че 1 Million е по - хубавият парфюм. Ако ми дадат избор м/у двата определено бих изграла него :D
therichbitch
11-30-2014, 15:58
Да, доста по- траен е, даже на моята суха кожа :)
anonymous708973
11-30-2014, 16:36
Аз съм го помирисвала милиони пъти на мъже - както стана ясно :д, и всичките му фенове считат за необходимо да се полеят с него, та да ги помирисвам, като влязат в стаята. Бе, не стои лошо, ама това е един от парфюмите, които стои еднакво на всички. Просто винаги го разпознавам.
На приятеля ми най-новият парфюм му е на Marc Jacobs Boom - предполагам, че той би ви допаднал, ако намирате 1 million за сладникав. На мен ми е много сериозен, дървото в него се усеща много, сякаш е като за по-възрастни мъже. Много ми харесва като остатъчен аромат по дрехите обаче - като се напръска единия ден и следващия ден си облече същия пуловер, мммм :д
therichbitch
11-30-2014, 16:42
ами той си е накъртващ, няма как да стои мноого различно на различни мъже
аз обичам тежки, серизни парфюми в/у мъже- да има тютюн, дървесина, кафе може, горчиво;
тия на давидоф, които сега са мн популярни, са ми като водички
не го знам тоя на Marc Jacobs, да не е нова версия на Bang :D
anonymous708973
12-01-2014, 08:03
А, Bang исках да кажа, да :д Една много яка бутилка, като смачкана стомана е :д
Точно него споменах, щото подозирах, че ще се намери фенка на този тип аромати.