View Full Version : Съществуват ли магии?
TheHelper
11-21-2014, 20:49
Как мислите?
FemaleEyes
11-22-2014, 17:12
Не се и съмнявай че съществуват. Съветвам те да не търсиш неща като: съществуват ли магии, съществува ли бог. Ако стигнеш до извода на някое от тези 2 неща ще пострадаш и то много! Както аз пострадах. От опит ти го казвам, не се занимавай! Живей си живота ходи на дискотеки и употребявай алкохол... не ти трябва да се занимаваш с глупости.
виждал съм как ангели на сатана материализират неща като от нищото и как ги дематериализират, също и как се телепортират и как хвърчат във въздуха под формата на светли или тъмни кълба, освен това и са се опитвали да ми чародействуват, а понякога благодатта(блаженството) от техните чародеяния, която съм имал възможност да изпитам беше доста голяма
FemaleEyes
11-23-2014, 06:15
виждал съм как ангели на сатана материализират неща като от нищото и как ги дематериализират, също и как се телепортират и как хвърчат във въздуха под формата на светли или тъмни кълба, освен това и са се опитвали да ми чародействуват, а понякога благодатта(блаженството) от техните чародеяния, която съм имал възможност да изпитам беше доста голяма
Това ми се стори много филмрарско но както и да е, та какво искаш да кажеш с това че нещо не го разбирам?
Това ми се стори много филмрарско но както и да е, та какво искаш да кажеш с това че нещо не го разбирам?
например че (както пише и в Св. Писание) магиите са дяволска работа
FemaleEyes
12-01-2014, 01:25
например че (както пише и в Св. Писание) магиите са дяволска работа
А ако ги използваш за добро? Например на превърнеш грозен в красив, беден в богат?
А ако ги използваш за добро? Например на превърнеш грозен в красив, беден в богат?
само ако промяната идва от/е по волята на истинския Господ Бог, няма да е сатанинска магия
Как не се е сетил д-р Енчев, че става и с магия :)
Кофти ситуация е да превърнеш беден в богат, за норматив ще профука всичко за глупости :D