View Full Version : секс
MSixfreedom
11-22-2014, 16:00
Здравейте! Аз съм на 16 години и водя полов живот от една година, досега не съм имала сексуални проблеми - както казах ,,досега'..' Запознах се с едно прекрасно момче и в интерес на истината не съм била по-щастлива с друг мъж.. Отначало правехме секс постоянно, със всеки изминал път ставаше все по-хубаво.. Явно е било хубаво и за двама ни, защото той свършваше прекалено бързо, отначало му се сърдех, но не осъзнавах, че така го карам да се чувства неприятно и мачкам самочувствието му. После започнах да го предразполагам и да го карам да се отпуска, като ,,девственица''.. Както и да е, имахме няколко сполучливи опита, но със всеки изминал ден ставаше все по-зле.. Пениса му спадаше преждевременно или изобщо не ставаше. Преди секс винаги беше в ерекция, дори понякога без причина.. Но след като го докосна или нещата започваха да се случват, той се притесняваше и продължавахме да имаме същия проблем. По негови думи случващото се било от притеснение да не свърши твърде бързо и да не успее да ме задоволи. Не знам дали да му вярвам, въпреки че и неговото притеснение личи.. Това пречи на връзката ни и ни кара да се чувстваме неприятно. Обичам го и искам да оправим този така наречен проблем. Можете ли да ме посъветвате, някак ? Благодаря.
Аз мисля, че май трябва да разнообразите по някакъв начин.
koceto.topkarov
11-24-2014, 04:46
Аз мисля, че май трябва да разнообразите по някакъв начин.
Подкрепям мнението на Мацету :) Малко по-така никога не е излишно
baby_baby
11-24-2014, 13:59
Мда разнообразете
Evanescense
11-24-2014, 16:15
Аз мисля че няма да стане така лесно. Това което си му казала, го е убидило и накарнило самочувствието му. Дори да не усеща, това се загнездва в психиката и ума му и според мен трябва да мине време, за да се утърси от тази случка.
Например: Бившия ми приятел каза, че го е гнус да спи с девствено момиче (тогава още бях такава) и след това ми казваше че това ще е гордост за него, но аз така и не можах да се утърся от това...
melanie123456
11-24-2014, 16:30
Здравейте. Аз съм ,,MSixfreedom'' Той дори вече не иска да прави секс с мен, когато се опитам да говорим за това бяга от темата.
melanie123456
11-24-2014, 16:33
Аз мисля, че си имаме достатъчно доверие, открити сме или поне аз се откривам пред него.. А той побеснява, когато се опитам да говоря с него. Понякога ми казва да го зарежа, като съм толкова незадоволена и ми е гадно. Той не иска да приеме, че съм до него и искам да оправим проблема. Сякаш се отбранява от мен.
Evanescense
11-24-2014, 18:42
Наранила си го дълбоко. Може би трябва известно време да не повдигаш темата. Понякога е по-добре да преминеш проблема без да го обсъдиш, защото в момента не е до теб, а е дълбоко наранената му душа. Не повдигай темата, а просто бъди нежна и мила в сексуален план и малко по-малко дано се получат нещата.
Аз мисля че си му омразнала вече.
Трябвало е да се радваш, че му доставяш такова удоволствие... като свърши, сменяте презерватива и пак, какво ви пречи? По-добре му обясни, че искаш да го правите още, щеше да се почувства много по-добре.