View Full Version : Редно ли е?
Vluben do Ushi
11-23-2014, 18:23
Според вас редно ли е да съм с 1 момиче с което евентуално ще правя секс? На мен ще ми е за първи път но някак си го чувствам че ще стане и така, а тя не е девствена и като я гледам мисля че и тя това търси :) Редно ли е според вас? А И аз сега не си търся сериозна връзка
Ако й обясниш какво точно искаш и очакваш от нея и тя е съгласна, не е нередно. Но е къде-къде по-хубаво да го правиш с човек,който е специален за теб, отколкото с някой случаен. (:
xXxPETYAxXx
11-23-2014, 19:32
Защо пък да не е? И кой въобще може да каже кое е и кое не е редно?
Не е редно, да я залъгваш, че имаш чувства към нея, а да искаш само секс, но ако момичето е наясно, че нещата стоят така не виждам нищо лошо.
Vluben do Ushi
11-23-2014, 19:57
Благодаря за бързите отговори и да мисля че и тя иска да имаме такава връзка като си пишем ми праща само някви супер перверзни снимки и ми лафи такива неща ии се чудех заради това пуснах темата :)
baby_baby
11-23-2014, 20:28
Ти си знаеш ние няма как да ти кажеме
nadejdi4ka
11-24-2014, 11:00
Нищо нередно няма, тя си го търси явно. Направете го, пък времето ще си покаже.
deitona22
11-26-2014, 08:56
Който търси намира,ако ти се прави с нея -давай,тя само това чака
Не е редно спрямо нея, ако тя се опитва да привлече вниманието ти със секс, за да останете заедно! Но няма нищо лошо ЗА ТЕБ да я изчукаш и да палиш кеца. Има едно голямо 'НО': не ми се струва рационално да изчукаш веднъж/няколко пъти момичето и да я зарежеш тъй като не се знае коя кога ще ти пусне отново. Тъй като не съм запознат със любовния ти живот бих ти препоръчал да си със нея докато на хоризонта се покаже друга която те привлича повече като човек и/или външност.
Това звучи лошо и коравосърдечно.. :/
BlauMeise
11-29-2014, 15:24
Ами според мен трябва да го обсъдите преди това? Да няма сълзи след това...