PDA

View Full Version : Може ли да ми помогнете с разтълкуването на съня

NSDM
11-23-2014, 18:43
От няколко дни през 2-3 дена сънувам така да се каже момичето в което съм бил влюбен око 1-2 г бях малак детска любов така да се каже беше от 6-8 клас не трепвам за нея знам че нямам нищо към нея ... от около 9-11клас намерих едно момиче наистина допадаме си много и и сме вече заедно 5-6 месеца нз кво стана преди 3-4 дена сънувах детската си любов как си говорех с нея и моето момиче изревнува и аз се засмях защото се почувствах обичан и разкарах така да се каже детската ми любов и бях супер щастлив докато не дойде снощи сънувах че се скарах с родителите ми и те ми викаха да се върна помня че валеше и беше около едно кафе в Хасково и им казах че повече не искам да се виждам с тях---- изведнъш се оказах в центъра на Хасково и бях с приятелката ми и някакво момче което дори не познавам с се скарах с нея и я оставих без причина и тръгнах да вървя и по едно време това момиче в което уш ми беше е детската любов се появи на една сцена и отидох към нея за да я заприказвам........ чувствам се доста объркан случвало ли ви си е нещо подобно

prosto_chovek
11-23-2014, 19:01
Абе, ти за точки и запетайки чувал ли си бе, момче?

galaxy29
11-24-2014, 02:32
да, хубаво щеше да е и някоя запетайка да сложиш ;/

а иначе да нямаш мераци към детската любов и да се чувстваш виновен?
ако е така, каращите ти се родители в случая може да са съвестта ти

HollyGolightly
11-24-2014, 03:49
Така написано се опитах да го прочета на един дъх, но за малко да се задуша.

Случайно да си я засичал последно време тази твоя детска любов? И не е задължително да значи нищо сънят ти. Мислил си за нея, приятелката ти е изревнувала, когато си и споделил, след което си сънувал как се карате с нея. Просто сън и нищо повече.

galaxy29
11-24-2014, 06:28
мда и така може да е :д

sladu4kata
11-24-2014, 12:25
Трудно ми беше да го прочета и разбера, камоли да го разтълкувам.

RapExotic
11-24-2014, 18:50
Спри да и зяпаш фейсбука ..