View Full Version : Целулит,а съм слаба
Здравейте,момичета!Искам да споделя моя проблем.На 20 години съм,висока 1.68,48 кг,от години се храня здравословно,не пия газирано,не ям боклуци и т.н,тренирам,но имам целулит,който си личи..Има ли някоя,която е успяла да се пребори с този проблем и как :/ ?
Пиеш ли достатъчно вода? Като цяло целулитът не зависи от това дали си пълна или си слаба. Прави си всяка вечер масажи, можеш да използваш утайка от кафе или специален крем. Аз си взех наскоро един на Кройтерхоф, много загрява, ама все забравям да го ползвам.
ми пия по 3-4 литра на ден.. а тези кремове не знам дали ще помогнат по някакъв начин .. :/
BaffaLsc
11-26-2014, 20:08
Това, което ти трябва, е движение, балансирана диета и вода.
cookie dough
11-26-2014, 20:34
Не че е кой знае какво успокоение, но страшно много жени имат целулит независимо от възрастта. Това може да ти е полезно. http://www.bb-team.org/articles/3847_da-kazhem-sbogom-na-tselulita Между другото кремът на Краутерхоф ми помогна малко, но наистина усещаш жестоко парене особено първите пъти.
BaffaLsc, както споменах,храня се здравословно и спортувам,за това де чудя ит къде е дошъл този целулит и ме притеснява.
cookie dough,колко време ползва крема за да видиш резултат? :)
благодаря за бързите отговори
ми пия по 3-4 литра на ден.. а тези кремове не знам дали ще помогнат по някакъв начин .. :/
Те самите кремове няма да помогнат толкова, колкото масажа. Идеята не е да се намажеш и толкова. А трябва да си правиш поне 20-30 минути енергичен масаж. И това всяка вечер след баня. Една приятелка имаше доста целулит и се захвана в продължение на месеци си правеше масажи и тренираше де. И успя да го стопи тоя целулит. Но спря масажите и пак ѝ се появи. Така че няма перманентно отърване, според мен.
олеее 30 минути как е издържала :х Евала! Ако не помогнат кремовете освен да си направя хормонални изследвания друго не виждам..не знам къде е проблема :/
олеее 30 минути как е издържала :х Евала!
С инат! :D Наистина и аз не знам, аз вече на 2рата минута съм отегчена, но тя успява. А и масажът трябва да е ... някак по-силен, смисъл да не се жалиш, с повече сила натискаш.
ооо аз онзи ден си правих масаж само за няколко минути,уж не натисках много,а сега целите ми крака са сини..Дано до 8ми декември да минат ;дддд Представям си ако се масажирам 20 минути енергично... ;д;д;д
Знам, като съм си правила масажи и аз съм синя после... :D
хаха на какво ли не се подлагаме..Ами аз ще си купя този немския и се надявам да има някакъв ефект от него :) или поне от масажите
snatural
11-28-2014, 20:51
Отиди поне един път при професионалист, който да ти направи масажа, а после копирай техниката му. А и какво точно тренираш? Намали сладкото ако ядеш повечко. Избягвай и солта. тя е още по- лоша в това отношение от сладкото.
Ям сладко 3-4 пъти в годината,сол само калиева.Тренирам кардио бягане или велоергометър+ тежести.
anonymous908491
11-29-2014, 14:09
Ям сладко 3-4 пъти в годината,сол само калиева.Тренирам кардио бягане или велоергометър+ тежести.
И какъв ти е проблема ?
Тая маймуна Добрев от аватара ти има също целулит, но не я е срам да се снима по бански.
cookie dough
12-02-2014, 14:18
BaffaLsc, както споменах,храня се здравословно и спортувам,за това де чудя ит къде е дошъл този целулит и ме притеснява.
cookie dough,колко време ползва крема за да видиш резултат? :)
благодаря за бързите отговори
Използвах само една кутия в продължение на около месец. Струва 10 лв, а не е кой знае колко голяма и не си купих втори път.
Проблемът е,че искам да се чувствам добре и да харесвам тялото си,а този целулит пречи
LoadRunner
12-02-2014, 15:14
Ген е, все едно аз да искам да ми е по- голям. Но не унивай, д-р. Енчев може да помогне и на двама ни )