View Full Version : Да си направя ли бретон ?
elica.tudjarova
11-26-2014, 20:59
Здравейтее..Имам проблем и се надявам да ми помогнете.Искам някаква промяна косата ми е средно дългичка.Мисля да си направя бретон,но не знам дали ще ми отива и като знам,че косата ми ще порасне отново чак след 2-3 години на същата дължина.. :( Нямам нищо против да се отреже но стига да ми отива. Та ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна! :)
sweet__potion
11-27-2014, 03:06
Без снимки няма как да ти кажем. Ако мислиш, че ще ти отива си направи, все пак това е коса, ще израсте пак.
Kitty Bloom
11-27-2014, 07:03
Няма откъде да знаем дали ще ти отива или не. Като отидеш на фризьор, той най-добре ще знае и ще ти каже. :)
Съветвай се с фризьор, ние няма как да ти кажем дали ще ти отива. А и помисли си какъв точно бритон: на една страна, плътен и равен или някакъв друг. А и зависи каква ти е косата, ако ти е чуплива, бритонът ще ти бухва и ще се начупва и ще трябва да го изправяш.
supersonic0
11-27-2014, 08:42
Помисли си добре, тъй като моето непрофесионално/но мъжко/ мнение е, че има супер много, които изглеждат доста добре и щом си направят бретон изглеждат ужасно.
strawberry88
11-28-2014, 18:04
На никой не му пука.
baby_baby
12-01-2014, 15:53
Ако си мислиш че ще ти отива си направи и ако не се харесаш просто ще го държиш с шноли