PDA

View Full Version : Къпим се заедно

girl1000
11-27-2014, 13:16
Аз съм обикновенно момиче. Имам един брат. Ние двамата с него се къпем заедно. Аз му изтърквам гърба и той изтърква моя. Забелязах, че оная му работа се уголемява, като се къпем. Защо така става? Секс ли иска да правим? Досега не съм правила секс с никого.

baby_baby
11-27-2014, 13:33
тролололо

anonymous908491
11-27-2014, 15:59
Имам един брат.

Имам брат*

bad_girlll
11-27-2014, 16:17
Здравей! Не знам на колко години е брат ти, но според мен той е достатъчно голям да мисли за секс. А и ти не си много малка да се къпеш с него. Достатъчно голямо момиче си да се къпеш с някой друг. На 18 год. си , да се къпеш с брат си ми се струва малко перверзно.

girl1000
11-27-2014, 17:12
Здравей! Не знам на колко години е брат ти, но според мен той е достатъчно голям да мисли за секс. А и ти не си много малка да се къпеш с него. Достатъчно голямо момиче си да се къпеш с някой друг. На 18 год. си , да се къпеш с брат си ми се струва малко перверзно.

Той е на деветнадесет години.
Голяма съм, но така, като се къпем заедно не го чакам да излезе от банята за да се къпя след това. Той ми изтърква гърба и аз изтърквам неговият гръб. Иначе ми е трудно, ако не е той да си изтъркам гърба.

fanton1
11-27-2014, 17:22
Е какво по-хубаво от това да има кръвосмешение ? И без това вече стана модерно да се прави ;)

bad_girlll
11-27-2014, 18:16
Той е на деветнадесет години.
Голяма съм, но така, като се къпем заедно не го чакам да излезе от банята за да се къпя след това. Той ми изтърква гърба и аз изтърквам неговият гръб. Иначе ми е трудно, ако не е той да си изтъркам гърба.

хахаха, по-тъпо нещо от това обяснение не бях чувала в скоро време. Щом е на 19 не го съди хормоните му бушуват, а брат или не все пак е мъж. Ако имаш малко повече мозък в главата ще си " търкаш гърба" сама. Ако ли не ще последва интересен резултат рано или късно. Да не стане така,че другата тема , която ще обсъждаш тук да е със заглавие: " Брат ми ме оправи в банята"

prosto_chovek
11-28-2014, 07:17
А бършете ли си дупенцата, след като акате?

karucar7
11-28-2014, 16:44
Забелязах, че оная му работа се уголемява, като се къпем. .

Магьосник. Уауу.
Другият вариант е да си му капнала с балсама си за обем.

xXxPETYAxXx
11-29-2014, 11:53
хахаха, по-тъпо нещо от това обяснение не бях чувала в скоро време. Щом е на 19 не го съди хормоните му бушуват, а брат или не все пак е мъж. Ако имаш малко повече мозък в главата ще си " търкаш гърба" сама. Ако ли не ще последва интересен резултат рано или късно. Да не стане така,че другата тема , която ще обсъждаш тук да е със заглавие: " Брат ми ме оправи в банята"

:lol: сериозно ли

Yoni-bonboni
11-30-2014, 18:13
Hora vie normalni li ste??? Vie ste brat i sestra tova ne e prosto kruvosmeshenie a e protiv prirodata da si go mislite i vuobshte kak moje da se kupete zaedno?.

girl1000
11-30-2014, 19:32
Hora vie normalni li ste??? Vie ste brat i sestra tova ne e prosto kruvosmeshenie a e protiv prirodata da si go mislite i vuobshte kak moje da se kupete zaedno?.

Има братя и сестри, които се карат постоянно и се мразят. Те нормални ли са? Ние се обичаме и си помагаме. Немога да разбера защо си мислиш че сме луди. Какво от това, че се къпем заедно. Да не би къпането да е нещо нередно. Всеки се къпе и не намирам нещо нередно в това.

Rolezzz
11-30-2014, 22:20
Може ли да ти стана брат за няколко дни?

draid
12-02-2014, 13:41
Къпите си се, няма проблем хаха

LadyDi
12-02-2014, 13:47
Поговори с родителите си да ти потърсят специалист.
Или за менталното развитие, или за необходимостта да лъжеш по форумите.
Във всеки случай, трябва ти специализирана помощ.
И по възможност - речник на българския език.