View Full Version : Не мога да изразя колко мразя България.
HollyGolightly
03-14-2015, 17:38
Еми то си личи, ако някой и прочете първите мнения и тези, които последно е писала, напълно си противоречи за много неща, а ако добавим и нещата, които на мен и Лина е говорила,съм склонна да повярвам, че страда от поне разтроение на личността
че страда от поне разтроение на личността
Ти пък, литота правиш, недей така. :Д
galaxy29
03-14-2015, 17:46
знаете ли какво
двамата с анархи ще са перфектната двойка <3
могат да ходят заедно на сеанси, да си следят хапчетата, синеочка да му ги носи омотана в едноръкавна ризка, но нали знаете, че тя може всичко, тъй че няма да и е проблем, а пък на анархито също..
dreamwalker
03-14-2015, 17:48
знаете ли какво
могат да ходят заедно на сеанси, да си следят хапчетата, синеочка да му ги носи омотана в едноръкавна ризка, но нали знаете, че тя може всичко, тъй че няма да и е проблем, а пък на анархито също..
Ти в ментална институция ли работиш?
galaxy29
03-14-2015, 17:51
не, защо ;/
знаете ли какво
:lol:
HollyGolightly
03-14-2015, 18:47
Ти пък, литота правиш, недей така. :Д
Еми аз само 3 снимки съм виждала до сега. Тази, която и беше на профила, онази, която ми прати и беше откраднала от tumblr. и тази в скайп дето беше брюнетка на нея 8-)
galaxy29
03-14-2015, 18:49
може често да си боядисва косата и да си прави експериментални пластични операции, все пак баща и е бизнесмен..
golemiq_korab_minava
03-14-2015, 18:50
на баница ви прави пантерата
golemiq_korab_minava
03-14-2015, 18:51
https://www.youtube.com/watch?v=kLPnlcEo01A
galaxy29
03-14-2015, 19:04
явно има бум на Спрелина
golemia_korab_minava , LoadRunner кво се заяждате бе??????
може често да си боядисва косата и да си прави експериментални пластични операции, все пак баща и е бизнесмен..
Ама починалия или пастрока? Уточнявайте ги малко тея работи. Пу....
VinDiesel
03-15-2015, 10:31
Май идеята FemaleЕyes да си вземе пистолет, не е лоша…
LoadRunner
03-15-2015, 16:05
Who the f*ck are u?
Пиша го на английски понеже знам че и ти знаеш целият английски.
Да виждаш някъде да съм написал че знам английски????
NomNomNom
03-15-2015, 23:06
Само не пиши, че знаеш български, плз :д
AnarchyBoy
03-16-2015, 11:33
знаете ли какво
Ти тъпа ли си или да бе? Мама ти деба.
Аз не съм фейк. -_-
отрепка насрана, ае престани да говориш по мой адрес, боклук.
Виждал съм се с една планина хора от форума, които могат да докажат, че не съм фейк.
chupachups
granger
Wednesday666
Hardsoultosave
MalykKolio
Lilalnda
TheNormalGuy
chacho
bloodyF
dirtyy/durtyy (не помна вечЕ)
SisiStrange
сиг изпускам некой.. деазнам.. кой се сети ако гледа да свирка.
AnarchyBoy
03-16-2015, 11:34
Ама починалия или пастрока? Уточнявайте ги малко тея работи. Пу....
имаме солидни доказателства... освен ако г-н Дизел не е фейк на бейби... или бейби е дизел.. или дизел и бейби са рабалка
И аз тва съм си го мислиел
Да и аз "познавах" thegirlwiththeblueeys даже в скайп си бяхме писали, което не променя факта, че е фейк
Finally! :D
Аз още отначало знаех, че е фейк, защото..
Веднъж каза, че баща й бил застрелян по време на работа ("полицайче бил")
После няколко месеца си забрави фантазията и обясняваше нещо за баща си, некой я набеди и тя вика "той ми е пастрок" нам си к'во почна да се оправдава.. и т'ва е едно от много несъответствия.. :D
Corb1225
03-16-2015, 13:18
Аз не съм фейк. -_-
Виждал съм се с една планина хора от форума, които могат да докажат, че не съм фейк.
Шшшш, я по-полека, мъжки! Това е шега очевидно и така не се говори на момиче. Комплекси much?
AnarchyBoy
03-16-2015, 14:09
Шшшш, я по-полека, мъжки! Това е шега очевидно и така не се говори на момиче. Комплекси much?
Ние с нея си сипваме редовно споко.
dreamwalker
03-16-2015, 14:43
Не го приемай навътре.
Deadlock
03-16-2015, 15:06
Синеочка фейк? Оо А тя толкова много е разказвала за себе си тук. Последно помня, че забременя с близнаци.. Колко да е фейк? Може да послъгва "малко", но да е изцяло измислен образ, би било доста болно.
А тези новите - corb, dreamwalker, loadrunner, m нещо си - едновременно ви забелязах и се държите съмнително, всичките ви възприемам като фейкове. :Д
dreamwalker
03-16-2015, 15:07
Синеочка фейк? Оо А тя толкова много е разказвала за себе си тук. Последно помня, че забременя с близнаци.. Колко да е фейк? Може да послъгва "малко", но да е изцяло измислен образ, би било доста болно.
А тези новите - corb, dreamwalker, loadrunner, m нещо си - едновременно ви забелязах и се държите съмнително, всичките ви възприемам като фейкове. :Д
Аз съм много съмнителен човек, така е.
http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/11/the-smile-man-willen-dafoe-creepy.gif
Регистрирала съм се три години след теб, ти си ветеран, признавам.
Corb1225
03-16-2015, 15:15
Дори няма да отговарям на тия глупости повече, правя го по няколко пъти на ден.
edit: Но нямам съмнение, че papugai и LoadRunner са едно и също лице, очевидно е.
LoadRunner
03-16-2015, 17:46
По цял ден ли висиш тук ненормалнико :D още ли я търкаляш тая неадекватна теза като циганско маане
сори забравих че си тъп и като си миеш краката водата става черна
Как е Факултета? Днеска лъска ли джамове на бариерата за левче?
Не, ти си по- зле... позор за циганското семейство – работещи родители и дете, неумеещо да проси.
LoadRunner
03-16-2015, 17:47
наспамихте темата на фимейлайсчето поне да бяхте писали на английски
NomNomNom
03-16-2015, 18:04
dreamwalker e млада ученичка в НГДЕК, имам съмнения за един нейн фейк, ма после се разсяха, ама я имам на ум :Д
ЛоадРънер или пише от скоро, или има стар профил, ама не го възприемам като фейк, по-скоро нов акаунт на някой стар или .. стар акаунт на някой стар :Д
Корб сигурно и той е така, ама за момента не мога да си изградя някаква представа, в процес на събиране на дата съм :д
NomNomNom
03-16-2015, 18:05
fyk y u no speak americano
LoadRunner
03-16-2015, 18:11
тука се говори за пистолети фейкарче, кви са тея теории на относителността
тоя корб точно от няколко дена знам че съществува и се е доказал като тъп, грозен, черен, мазен, набутан, наврян, недооценен според него и най- важното липса на изтънчен вкус
циган, мигрирал от обеля във факултета щото на бариерата търка джамове на коли, толкова е неоправен че не може и да проси като всяко уважаващо себе си цигане
NomNomNom
03-16-2015, 18:19
^ не ми е направил впечатление, само видях, че съществува :Д
LoadRunner
03-16-2015, 18:21
Аз не съм фейк. -_-
chupachups
granger
Wednesday666
Hardsoultosave
MalykKolio
Lilalnda
TheNormalGuy
chacho
bloodyF
dirtyy/durtyy (не помна вечЕ)
SisiStrange
сиг изпускам некой.. деазнам.. кой се сети ако гледа да свирка.
Анарчи от няколко месеца те гледам и това ми е заключението
https://www.youtube.com/watch?v=8mtpFKJBKDs
това е изкуство иска жертви :Д
наспамихте темата на фимейлайсчето поне да бяхте писали на английски
Това за мен ли беше.. Я се скрий бе
LoadRunner
03-16-2015, 18:51
Това за мен ли беше.. Я се скрий бе
аз не виждам някой да ти обръща каквото и да е внимание като цяло освен аз точно в тоя момент
иначе не е за тебе, ти си пишеш по темата
евала брат
Направо ме удари право в емоциите xD
NomNomNom
03-16-2015, 19:12
Може да сме простички, но интелектуалното ниво все още не е паднало толкова, пробвай да се социализираш в хардуербг или датабг
dreamwalker
03-16-2015, 20:04
dreamwalker e млада ученичка в НГДЕК, имам съмнения за един нейн фейк, ма после се разсяха, ама я имам на ум :Д
ЛоадРънер или пише от скоро, или има стар профил, ама не го възприемам като фейк, по-скоро нов акаунт на някой стар или .. стар акаунт на някой стар :Д
Корб сигурно и той е така, ама за момента не мога да си изградя някаква представа, в процес на събиране на дата съм :д
Преди три години тук пишеше друг човек.
Иначе ставате за stalker, браво, госпожице АНГЕЛът да те пази и тОВА-онова...
VinDiesel
03-16-2015, 20:08
Преди три години тук пишеше друг човек.
Иначе от теб става stalker, браво.
Откакто я откраднаха от Света Петка, нещата загрубяха, виж какво се случва сега.. :D
dreamwalker
03-16-2015, 20:12
Откакто я откраднаха от Света Петка, нещата загрубяха, виж какво се случва сега.. :D
Не беше от Света Петка, а от Свети Августин.
MavenSorrow
03-16-2015, 20:16
Егоист. И аз търпя лишения, ама като нямам вместо да се оплаквам и да кисна по форумите, си натискам парцалите и правя всичко възможно да ми е добре.
LoadRunner
03-16-2015, 20:21
Хора пак ви казвам, без вас темата си беше райска!
Говорихме си само за жени, пари, оръжия и нощен живот.
Оклепахте единствената тема която следях.
VinDiesel
03-16-2015, 20:23
Не беше от Света Петка, а от Свети Августин.
Моя грешка, извинявам се!
аз само забелявам че фимейлайса се появи а пък рафата се изгуби, що така
Защото хард диска на компютъра ми изгоря и вече влизам по-рядко. :)
dreamwalker
03-16-2015, 20:24
Хора пак ви казвам, без вас темата си беше райска!
Говорихме си само за жени, пари, оръжия и нощен живот.
Оклепахте единствената тема която следях.
Твоя любимец изчезна, не се мъчи.
dreamwalker
03-16-2015, 20:24
Моя грешка, извинявам се!
Не се приема! Следващия път сигурно ще кажеш, че Арий е бил монофизит... :lol:
LoadRunner
03-16-2015, 20:27
Твоя любимец изчезна, не се мъчи.
тук е! не виждаш ли? :D
dreamwalker
03-16-2015, 20:27
тук е! не виждаш ли? :D
Виждам, виждам.
Удовлетвори ли те отговора ми рънерчо? Ти май си нямаш друга работа, цял ден обвиняваш някой че е фейк, май живота ти наистина е скучен. :)
За разлика от тебе вече нямам време да кисна във форума по цял ден, май месец имам изпити.
dreamwalker
03-16-2015, 20:30
Удовлетвори ли те отговора ми рънерчо?
Защо ни се връзваш? Никой не те кара да даваш обяснения.
Corb1225
03-16-2015, 20:33
Рафа, няма смисъл да се връзваш за такива глупости. Още по-малко пък на LoadRunner. Той си е тъп и първосигнален, и говори квото му дойде на устата без никаква логическа връзка.
Защото не издържам, много се дразня, когато някой се съмнява в мен. Макар, че това в сравнение с проблемите, които имам е нищо. Искам да вляза във форума за час да се разсея малко, но с такива човешки индивиди не става.
Corb1225
03-16-2015, 20:36
Влизай в темата за снимки в секса повече, там стават интересните дискусии (спам :D) в последно време. Ама чудовището налази и там.
LoadRunner
03-16-2015, 20:37
нали ти казах че те бъзикам
и лични съобщения ми писа
dreamwalker
03-16-2015, 20:37
Защото не издържам, много се дразня, когато някой се съмнява в мен. Макар, че това в сравнение с проблемите, които имам е нищо. Искам да вляза във форума за час да се разсея малко, но с такива човешки индивиди не става.
Не приемай всичко толкова навътре. Защо е толкова важно какво мисля аз за теб например?
Corb1225
03-16-2015, 20:39
Той си е дете още, нормално е да се влияе повече. Ама ще свикне.
ех едно време какво беше в форума...влизаш примерно в секс/снимки и всеки пост си е със снимка и тн без никъв спам,без нищо
нищо общо със сега ;д
LoadRunner
03-16-2015, 20:40
Влизай в темата за снимки в секса повече, там стават интересните дискусии (спам :D) в последно време. Ама чудовището налази и там.
тебе те мразя щото загрози темата за космите :Д
въобще не та знам че съществуваш иначе
Corb1225
03-16-2015, 20:40
ех едно време какво беше в форума...влизаш примерно в секс/снимки и всеки пост си е със снимка и тн без никъв спам,без нищо
нищо общо със сега ;д
Мислих, че харесваш спама ни :/.
Corb1225
03-16-2015, 20:42
тебе те мразя щото загрози темата за космите :Д
въобще не та знам че съществуваш иначе
Тва ли било? :lol: Намали малко retardness левъла и може да се разбираме.
LoadRunner
03-16-2015, 20:42
нищо общо със сега ;д
аааа извиняаам са
дриймуокърката почна всичко от "кой кво мисли за предишния" и си разпъна пипалата навсякъде
и хора дето и се връзват т.е. дето е упоила тайно и служат без да го съзнават
VinDiesel
03-16-2015, 20:46
Не се приема! Следващия път сигурно ще кажеш, че Арий е бил монофизит... :lol:
Кой е тоя Арий? :D
дреамлалкера че си е спамер,спамер си е,ама тя е жена апък и вие като почнете....ония бил фейк, тоя бил фейк, 1в1 искаш ли някви конспирации илиуминати подмазванки незнам си кво...ае би му майката заболяма кофата-кат някви жени сте,само спорите ве :Д
аааа извиняаам са
дриймуокърката почна всичко от "кой кво мисли за предишния" и си разпъна пипалата навсякъде
:D :D
dreamwalker
03-16-2015, 20:51
дреамлалкера че си е спамер,спамер си е,ама тя е жена апък и вие като почнете....ония бил фейк, тоя бил фейк, 1в1 искаш ли някви конспирации илиуминати подмазванки незнам си кво...ае би му майката заболяма кофата-кат някви жени сте,само спорите ве :Д
W...T...F...
dreamwalker
03-16-2015, 20:52
аааа извиняаам са
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/71/7c/ab/717cab65bd22e25f5442660454339e7f.jpg
http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/11/the-smile-man-willen-dafoe-creepy.gif
dreamwalker
03-16-2015, 20:54
Кой е тоя Арий? :D
Братовчед на Ерет-Акбе.
http://lmgtfy.com/?q=%D0%90%D1%80%D0%B8%D0%B9
LoadRunner
03-16-2015, 20:55
W...T...F...
шшшшшшшш ти представяш ли си да е мъж наистина?
https://www.youtube.com/watch?v=cyIxdOctioo
W...T...F...
за 3 мин 3 поста с някви гифчета мифчета и др ....ЖЕНА
Тия дни ще направя спам тема, само да си избера раздел.
Тия дни ще направя спам тема, само да си избера раздел.
Давай, ще бъдеш надспамен.
dreamwalker
03-16-2015, 20:57
за 3 мин 3 поста с някви гифчета мифчета и др ....ЖЕНА
Мерси. Заслужаваш медал. Казано от теб звучи като комплимент, между другото.
VinDiesel
03-16-2015, 20:59
Братовчед на Ерет-Акбе.
http://www.img-share.eu/f/images/66/tumblr_mbqt2hSZB11qifhb9o2_500FEPVjhz.gif (http://www.img-share.eu/main/image_view/tumblr_mbqt2hSZB11qifhb9o2_500FEPVjhz.gif.htm)
LoadRunner
03-16-2015, 21:00
Мерси. Заслужаваш медал. Казано от теб звучи като комплимент, между другото.
Опитваш се пак да заблудиш непросветените с противоречиви мнения ама тоя пътт няма да се получи
От сега официално си мъж
dreamwalker
03-16-2015, 21:00
http://www.img-share.eu/f/images/66/tumblr_mbqt2hSZB11qifhb9o2_500FEPVjhz.gif (http://www.img-share.eu/main/image_view/tumblr_mbqt2hSZB11qifhb9o2_500FEPVjhz.gif.htm)
Забавно е да се общува с теб.
dreamwalker
03-16-2015, 21:03
Опитваш се пак да заблудиш непросветените с противоречиви мнения ама тоя пътт няма да се получи
От сега официално си мъж
Да, признавам си. Мъж съм и съм на 57 години. Регистрирах се във форума, за да намеря любовта на живота си.
И знаете ли какво...?
Мисля, че я открих. В лицето на galaxy29.
П.П. Метежнико, не се опитвай да ми даваш акъл. Не си на годините ми!
huu ae 4ao togava shtom si si svur6il rautata
Обиден съм, винаги съм имал надежда, че съм аз..
VinDiesel
03-16-2015, 21:06
Забавно е да се общува с теб.
Не умееш да лъжеш :/
dreamwalker
03-16-2015, 21:06
huu ae 4ao togava shtom si si svur6il rautata
Правописът ти е чуден! В Магнаурската школа ли си учил?
LoadRunner
03-16-2015, 21:23
:smt018
:smt063
dreamwalker
03-16-2015, 21:24
http://24.media.tumblr.com/ae358522f5502e695368943180bb0a24/tumblr_mygs476AkB1rnf1iko1_250.jpg
Може.
galaxy29
03-16-2015, 21:35
:Д поласкана съм, но не съм сигурна, че мога да отвърна със същото ;/
golemiq_korab_minava
03-16-2015, 22:07
аз сам двойника на дриймчито па
HollyGolightly
03-16-2015, 22:24
Да, признавам си. Мъж съм и съм на 57 години. Регистрирах се във форума, за да намеря любовта на живота си.
И знаете ли какво...?
П.П. Метежнико, не се опитвай да ми даваш акъл. Не си на годините ми!
Алоооу, така няма да се разберем
AnarchyBoy
03-16-2015, 22:26
:razz:
galaxy29
03-16-2015, 23:09
Алоооу, така няма да се разберем
:oops:
HollyGolightly
03-17-2015, 00:50
Малко, малко, колко да е малко, твърди, че е отраснала с майка си и вторият си баща, които са германци и български не говорят. Тя обаче научила българският през годината, когато живяла с истинският си баща, след това него взеха че го убиха. Вторият баща е разбира се милионер, тя е супер заетата с гимнастика и какво ли още не, имат вили и яхти, частни самолети, обаче момичето си прекарва времето в български форум.
Новият приятел го пратиха от академията веднага след това на мисия в Ирак, нищо че четох някъде, че от 2003 насам Германия не е пращала войници там.
Та в крайна сметка кое е истина от информацията, която е давала както на мен, така и тук в различните теми?
galaxy29
03-17-2015, 01:22
пф, просто с лиландичката завиждате за интересните й биографични данни... вие сте си виновни, че ви липсва въображение
на мен не ми липсва! Имам си голямо въображение :D
AnarchyBoy
03-17-2015, 09:18
Малко, малко, колко да е малко, твърди, че е отраснала с майка си и вторият си баща, които са германци и български не говорят. Тя обаче научила българският през годината, когато живяла с истинският си баща, след това него взеха че го убиха. Вторият баща е разбира се милионер, тя е супер заетата с гимнастика и какво ли още не, имат вили и яхти, частни самолети, обаче момичето си прекарва времето в български форум.
Новият приятел го пратиха от академията веднага след това на мисия в Ирак, нищо че четох някъде, че от 2003 насам Германия не е пращала войници там.
Та в крайна сметка кое е истина от информацията, която е давала както на мен, така и тук в различните теми?
Как имате време за такива конспирации, толкова много да се интересуваш, че чак да проверявате дали Германия пращала войници.. ИМАЙКИ ПРЕДВИД, че от обща култура трябва да се знае, че като държава Германия няма право на войска и казарми... Имат няк'ва малка наемна армия колкото при бедствие да помагат.. нали ако имат истински войни и са способни да започнат война, целия свят ще им се изсипе да ги бие.. на почивки..
На синеочка тъпотиите и личеха от километри, щото една с една историите й не се връзваха...
Няма смисъл да й правите дълбоки анализи.. прочетете 5 нейни поста през няколко месеца и ще ви стане ясно...
Deadlock
03-17-2015, 10:22
Не знам кое е истина и кое не, но съм по-склонна да си мисля, че е патологична лъжкиня, отколкото че е изцяло измислен образ. Евентуално наистина живее в Германия, учи в някаква академия, майка й е кучка... Като са я обидили, че е неграмотна, първия път, е измислила това с германските корени и българския баща.
Мисълта ми е, че не мога да вдяна какви може да се подбудите на някой да изгражда фалшива самоличност във форум в продължение на месеци и години и дори да търси личен контакт с форумци. Някой редовен потребител да си направи втори профил и да не казва, че е той - окей. Да направиш тема, пълна с лъжи, за да видиш реакциите - окей. Ама да измислиш име, външен вид, семейна история, любовен живот, професия етц, да сядаш на горещия стол и да си пишеш с хората на лични - ?!
И аз съм си писал с познатата на всички ви girlwithblueeyes. Доста съм си писал с нея, като неведнъж съм й искал напр. номера й, за да се чуваме, но ми отг., че ми нямала достатъчно доверие :lol: Дори съм й предлагал да се видим, при положение, че един път ми каза, че идва в град, близко до моя. Но не, нямала време, била с приятелки etc. Както и да е, последното ми съобщение към нея беше да си направи снимка с ника й и ще й повярвам, защото и аз започнах да се съмнявам дали не е фейк. Та така стана, че се изсили с едни обиди и всичко приключи. След това 2-3 пъти съм я засичал да влиза и това беше :D
То ме е страх вече да си пиша тук, да не попадна пак на фейк :D
HollyGolightly
03-17-2015, 13:22
Как имате време за такива конспирации, толкова много да се интересуваш, че чак да проверявате дали Германия пращала войници.. ИМАЙКИ ПРЕДВИД, че от обща култура трябва да се знае, че като държава Германия няма право на войска и казарми... Имат няк'ва малка наемна армия колкото при бедствие да помагат.. нали ако имат истински войни и са способни да започнат война, целия свят ще им се изсипе да ги бие.. на почивки..
На синеочка тъпотиите и личеха от километри, щото една с една историите й не се връзваха...
Няма смисъл да й правите дълбоки анализи.. прочетете 5 нейни поста през няколко месеца и ще ви стане ясно...
Някои от нас просто имат сподобността да помнят, когато им се каже нещо, за разлика от други, които дори не помнят какво са говорели вчера и само се оплитат в собствените си лъжи.
Deadlock, аз като цяло не виждам смисъл да се лъже, особено в някакъв форум, сред хора, които никога няма да видиш. Смисъл на мен ми е все тая дали някой от потребителите тук живее в палат или в колиба или дали говори 2-3-5 езика, но явно някои хора обичат поне да си представят, че другите им се възхищават на измислените образи.
Една сутрин в около 6 часа тогава беше много тъмно и имаше мъгла. Заведох котенцето си на полето и от мястото на което стоях се виждаше една празна улица с осветление.. прекрасна гледка а и мястото беше приятно. Носех нож в себе си и се каних да убия котенцето. Още щом опрях ножа на гърлото му аз изпитах някакво чувство, сякаш усещах живота които тече в това животно... аз се опитах да му прережа гърлото но не го направих достатъчно силно и само малко козина му падна нищо повече... почувствах се някак си неспособен да убия това котенце и за това започнах да хвърлям камъни по него и така той избяга. Изгоних го за да не го убия. Аз когато се каня да убия животно усещам някаква неспособност много ми е трудно да обясня. Докато когато съм до някой човек аз искам да го убия по най-жесток начин. Вие като видите непознат човек не изпитвате абсолютно нищо... нито го обичате нито го уважавате и така нататък. Докато аз като видя непознат човек първото нещо което изпитвам е омраза! Аз бих го пребил най-жестоко без причина въпреки че е непознат, сметни какво бих направил с човек като теб които ми дава причина да го мразя? Аз ти казвам само че ако ми го беше казал/а това пред мен бих те убил безмилостно. Мразя повече хората отколкото животните! Даже вие хората мачкате животните... не мислите за тях! Заради начина ви на живот те нямат къде да живеят...
Този дали е още жив? И ако си - тегли си ножа по-бързо човече! Живота не е за тебе,само отрицателни емоции носиш около себе си. Живота ти е скапан не за друго,ами защото ти самия си скапан. Скапан си по душа,скапан си по визия,скапан си във всяко едно отношение и в крайна сметка някой ден ако някой не ти даде урока,от който така силно имаш нужда ще се озовеш в някоя комуна или затвор,където пък "шибаната България" ще ти плаща шибаната издръжка докато в крайна сметка не си прережеш вените/ В твоя случай моят личен съвет е да го направиш преди всичко това да се е случило/. В началото ми стана жал за теб,но пък в крайна сметка при тебе няма да има изход със светлина...
golemiq_korab_minava
03-17-2015, 16:21
Синеочка е във военна академия, не знам какво странно има?
LoadRunner
03-17-2015, 17:52
Да се върнем на темата
http://prikachi.com/images/761/7989761X.gif
chupachups
03-17-2015, 18:16
Кво правите вие бе...
dreamwalker
03-17-2015, 18:23
Кво правите вие бе...
Компоти.
galaxy29
03-18-2015, 00:27
Синеочка е във военна академия, не знам какво странно има?
за теб установих, че си болен от Спрелина, защо не се лекуваш..
Corb1225
03-18-2015, 00:40
Галаксинке, пак ли се чудиш коя тема да вдигнеш посред нощ :D? Скуката е голямо нещо, безсънието също. Иначе тоя пациент не спрял, ами яко тъп ми се вижда.
galaxy29
03-18-2015, 00:55
дам ;/
ами ти нали не си този изрод от аватара ти ;/
Corb1225
03-18-2015, 01:02
Хах, дори не се доближавам :D. Тя Китито оня ден подсказа кой е, ама няма кой да чете. Казва се Ninja и е от група/дует Die Antwoord и участват във филма Чапи. Като казах Китито, се сетих дали са отишли на диско с hheh, нали билo вторник и четвъртък, дано да разкажат, ако са.
galaxy29
03-18-2015, 01:09
ама аз не ви чета дословно, съжалявам ;/ и дам, данно
ами ти можеш ли да докажеш, че не си фейк
между другото онзи ден си ядях банан, докато се прибирах и някви двама убитаци ме гледаха и им показах среден пръст ;/
Corb1225
03-18-2015, 01:15
Дори да докажа, кво печеля :D? Много си лудо обаче, радваш. И те кво, като им показа среден пръст?
galaxy29
03-18-2015, 01:21
дебилстваха, как могатда реагират едни дебили, а и гледах да ги отмина бързо, че ме отвращаваха -.-
може да спечелиш слава различна от тази на фейк, нали не искаше да те смятаме за такъв
и благодаря
Corb1225
03-18-2015, 01:29
Като поставяш така нещата, звучи добре :D. Аз така или иначе оня ден обещах да дам снимка, та няма мърдане. Но дали е достатъчно?
galaxy29
03-18-2015, 01:31
май не е ;/
ама хайде дай
Corb1225
03-18-2015, 01:36
На лично става ли? :D
galaxy29
03-18-2015, 01:37
разбира се -.-
Corb1225
03-18-2015, 01:40
Ти май обаче си събрала голяма колекция от снимки на ЛС. Днес ти пращат за втори път поне :lol:.
galaxy29
03-18-2015, 01:44
да, любопитна съм...
ами не си мой тип или по-скоро човекът, чиято снимка е това не е мой тип ;/
Corb1225
03-18-2015, 01:48
Човекът съм аз, а идеята не беше ли съвсем друга :lol:? Значи не доказах, че не съм фейк, еми шанс :/.
galaxy29
03-18-2015, 01:50
не си ми толкова съмнителен, но пак си ми ;/
Corb1225
03-18-2015, 02:00
Може би трябва да се снимам с табелка като Рафата :lol: (нищо против детето). Аз ще ходя да се мъча да лягам, лека. Ти продължавай да громиш спрелняците у форума.
galaxy29
03-18-2015, 02:05
мхм, лека
golemiq_korab_minava
03-18-2015, 09:09
вие обаче грам сиво вещество нямате
dreamwalker
03-18-2015, 09:46
Кои сме "ние"? И кои сте "вие"?
Въпрос за философите.
Може би трябва да се снимам с табелка като Рафата :lol: (нищо против детето). Аз ще ходя да се мъча да лягам, лека. Ти продължавай да громиш спрелняците у форума.
Не беше табелка, беше лист. :D
golemiq_korab_minava
03-18-2015, 17:09
Кои сме "ние"? И кои сте "вие"?
Въпрос за философите.
не ме вкарвай в множествено число.
вие сте всички, които се мислтие над глупости, без теб
galaxy29
03-18-2015, 18:28
вие обаче грам сиво вещество нямате
защо да нямаме?
а смяташ ли, че ти имаш и защо?
;/
dreamwalker
03-18-2015, 18:54
не ме вкарвай в множествено число.
вие сте всички, които се мислтие над глупости, без теб
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lzf3fgL2Bn1rpbooro2_500.gif
Защо без мен?
http://media.tumblr.com/446cc4e74a5ff1bbc1a433848e0e0d5c/tumblr_inline_mmd79efW1r1qz4rgp.gif
galaxy29
03-18-2015, 19:00
доста въпроси му зададохме, ще вземе да прегрее
golemiq_korab_minava
03-18-2015, 19:07
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lzf3fgL2Bn1rpbooro2_500.gif
Защо без мен?
http://media.tumblr.com/446cc4e74a5ff1bbc1a433848e0e0d5c/tumblr_inline_mmd79efW1r1qz4rgp.gif
не съм те видял
да мислиш в темата
golemiq_korab_minava
03-18-2015, 19:07
защо да нямаме?
а смяташ ли, че ти имаш и защо?
;/
защото така
dreamwalker
03-18-2015, 19:16
не съм те видял
да мислиш в темата
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m88r4qbVRT1r8mq9ao1_r2_500.gif
Темата не провокира усилена мозъчна дейност у мен. Когато чета коментарите на FemaleEyes, в мозъка ми се осъществява геноцид на мозъчни клетки.
Трябва да пише сбирщината от раздел Политика - т.е. Aeternal, Auriss, DarkTemplar & Co., за да пиша градивна(!) критика и да напомпам самочувствието си на разбирач. Много разбирам от политика.
galaxy29
03-18-2015, 19:16
ех ;/
Автора нещо го няма , къде се затри
golemiq_korab_minava
03-18-2015, 19:35
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m88r4qbVRT1r8mq9ao1_r2_500.gif
Темата не провокира усилена мозъчна дейност у мен. Когато чета коментарите на FemaleEyes, в мозъка ми се осъществява геноцид на мозъчни клетки.
Трябва да пише сбирщината от раздел Политика - т.е. Aeternal, Auriss, DarkTemplar & Co., за да пиша градивна(!) критика и да напомпам самочувствието си на разбирач. Много разбирам от политика.
точно заради това не те включих, щото не мислиш в тема, която затъпява
малоумно ми стана като видях половината как описват някои потребители и въртят автобиографии
а забилата ни политика е забавно да я пренасяме навсякъде, да се включва всичко куцо и съкато
LoadRunner
03-18-2015, 20:19
фимейлайсе де избяга
dreamwalker
03-18-2015, 20:20
фимейлайсе де избяга
При теб. Ти много го обичаш. Той също се нуждае от любов и топлина.
Corb1225
03-18-2015, 20:23
точно заради това не те включих, щото не мислиш в тема, която затъпява
малоумно ми стана като видях половината как описват някои потребители и въртят автобиографии
а забилата ни политика е забавно да я пренасяме навсякъде, да се включва всичко куцо и съкато
Рядко неграмотен и прост си. Не ти препоръчвам да даваш оценки на други хора.
LoadRunner
03-18-2015, 20:25
холиголайгхтли само го обижда и той затова дримокарке
dreamwalker
03-18-2015, 20:26
холиголайгхтли само го обижда и той затова дримокарке
Ама ти не го ли обичаш???
LoadRunner
03-18-2015, 20:29
аз му помагах
не си ли личеше
dreamwalker
03-18-2015, 20:31
Може би е почнал работа.
Но не искам да казвам къде.
Значи криеш нещо от нас :D
LoadRunner
03-22-2015, 18:18
Може би е почнал работа.
Но не искам да казвам къде.
Коминочистач? Покривен тенекеджия- улуци? Покривни изолации? Майстор- дървени покриви и навеси? Монтажник на телекомуникационни антени по покривите? Няма как да е друго
dreamwalker
03-22-2015, 18:25
Коминочистач? Покривен тенекеджия- улуци? Покривни изолации? Майстор- дървени покриви и навеси? Монтажник на телекомуникационни антени по покривите? Няма как да е друго
Пропускаш една много вървежна професия.
Corb1225
03-22-2015, 18:28
Понеже тия професии са толкова лесни. Тоя най-много може да прави тръби на гарата.
LoadRunner
03-22-2015, 18:32
http://prikachi.com/images/971/7999971E.jpg
ей го къде бил дъртия разбойник
dreamwalker
03-22-2015, 18:33
Много сте недосетливи.
Corb1225
03-22-2015, 18:36
На твое място бих го направил палач или да го взема за мой чирак.
dreamwalker
03-22-2015, 18:39
На проституцията не се гледа с добро око.
LoadRunner
03-22-2015, 18:42
Тцтц
Ти ли го държиш бе
Къде го пускаш, на гарата или на околовръстното. Почна ли да го биеш вече или не е създавал много проблеми за сега?
Мн ми е странно как му намираш клиентела? (най- вероятно е активна мъжка)
dreamwalker
03-22-2015, 18:46
Тцтц
Ти ли го държиш бе
Къде го пускаш, на гарата или на околовръстното. Почна ли да го биеш вече или не е създавал много проблеми за сега?
Мн ми е странно как му намираш клиентела? (най- вероятно е активна мъжка)
Как?! Аз съм алхимик, с такива неща се занимават други люде.
За клиентелата не знам, но предполагам, че си прав.
FemaleEyes
03-23-2015, 02:30
Остана ми една последна надежда, силно се надявам да се получи както си представям. Мен не ме мислете... аз няма какво повече да добавя в темата, няма какво повече да кажа. За сега само ще чакам, както съм правил винаги. Планирам да си викна проститутка, но за да стане всичко така както си го представям ще мине доста време предполагам. За момента чакам да видя дали съм взел изпитите, ако съм ги взел няма да има нужда да се явявам през юни за да ги повторя. Ще си взема дипломата за 8-ми клас и ще се запиша в гимназията. В случай че и там се проваля и не си намеря момиче, ще напусна гимназията и няма да се върна никога там, предполагам така и така ще търпя само подигравки, защо да оставам? Та както казах ако се проваля в гимназията, ще почна работа пък ако ще да е за 150 лева на месец и ще работя и работя докато не събера за едно евтино черно BMW. Ще си поръчам скъпа и красива проститутка, ще обикаляме цяла нощ с BMW-то ми... ще и кажа че аз съм никой от никъде и нямам приятели, така че да не се притеснява от мен. Ще я наричам с най-милите думи които някога е чувала и ще съм толкова добър с нея че съм сигурен че ще и се прииска всеки нейн клиент да е като мен. Когато стане 3 часа през нощта, ще се качим с BMW-то ми в планината и ще гледаме светлините на града заедно... ще ходим боси по празната улица и ще я прегръщам. Ще я галя по вратът и ще и докосвам лицето. Обаче това че съм девствен и че тя е простутка и знаейки че имам възможност да си изгубя девственоста ще ме възбужда много и няма да успея да изпитам много удоволствие от това да съм романтичен. За това ще изпия голямо количество бром за да не получавам ерекция и така нататък. Ще я заведа на покрива на блока... ще и дам да облече бял суичър и ще я гушкам. Ще я заведа на изоставеното летище в моя град и ще изгася фаровете на колата, и ще сме само ние 2-мата сами в тъмното самотно летище осветено от лунната светлина и приятния вятър. А в случай че се проваля и в това ... тогава ще отида сам на покрива на блока и ще стоя там цяла нощ сам. Ще отида в двора на гимназията през нощта когато няма никой и ще се наслаждавам на самотата. Ще ходя в късните часове когато няма никой по улицата дори и коли. Ще ходя на старите места от които изпитвам носталгия и всеки ден ще си казвам "аз сънувам". Това са плановете ми. Това е единствената ми надежда.
Ама няма да я убиваш проститутката, която планираш да наемеш, нали? Тия твои фантазии по безлюдни места с проститутка звучат обезпокоително.
Ами кеф ми е като чета FemaleEyes
dreamwalker
03-23-2015, 13:02
Ами кеф ми е като чета FemaleEyes
Той не е ли на работа!
FemaleEyes
03-23-2015, 14:06
Ама няма да я убиваш проститутката, която планираш да наемеш, нали? Тия твои фантазии по безлюдни места с проститутка звучат обезпокоително.
Как ще убивам някои с които се държа мило... ? Много филми гледаш
Той не е ли на работа!
Аз откаде да знам бе
Corb1225
03-23-2015, 14:22
Тръгни по стъпките на Йоркширския изкормвач, моля те. Гоцеделчевският изкормвач звучи гордо :oops:.
dreamwalker
03-23-2015, 14:29
Как върви работата?
П.П. Юлияне, не съм ти съседче от махалата, че да ми говориш на "бе", плебей малолетен...!
Знам ли те, има много такива филми, ама има и истински такива изроди, които пресъздават във филмите. Защо пък да не убиеш някого, с който се държиш мило. Може да се държиш мило, да го убиеш по хуманен начин и после да го погалиш по челото ако до такава степен обичаш да убиваш. Ти си много болно копеле, способно на такива дела, знаем се.
АКО ИМАХ СИЛАТА ЩЯХ ДА ЗАПАЛЯ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ И ВСИЧКО ДА СТАНЕ ГРОЗНО В ТАЗИ СКАПАНА МИЗЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МОГА ДА ИЗРАЗЯ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ АКО МОЖЕХ
FemaleEyes
03-23-2015, 15:52
Как върви работата?
П.П. Юлияне, не съм ти съседче от махалата, че да ми говориш на "бе", плебей малолетен...!
За момента само ще чакам. Ще си събера мислите и ще направя каквото трябва.
LoadRunner
03-23-2015, 17:18
Иване кой ти е другия профил?
HollyGolightly
03-23-2015, 21:02
Тъкмо гледах един епизод на Criminal Minds, горе-долу същото се случи, та щях точно това да го питам 8-)
dreamwalker
03-23-2015, 21:14
Тъкмо гледах един епизод на Criminal Minds, горе-долу същото се случи, та щях точно това да го питам 8-)
Ти гледаш Criminal Minds!
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1601pMo4x1rnp7ljo1_500.gif
Много се издигна в очите ми.
HollyGolightly
03-23-2015, 21:41
Ти гледаш Criminal Minds!
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1601pMo4x1rnp7ljo1_500.gif
Много се издигна в очите ми.
Радвам се, получавам ли усмивка по радиото за награда :) ?
бтв: миналата седмица ни подведоха :( още 2 дни до новият епизод
FemaleEyes
03-23-2015, 22:35
Ами обичам да ходя по "безлюдни" места защото предимно там няма хора. Казвал съм го стотици пъти. В 3 часа през нощта сам в двора на гимназията когато има пълнолуние и се разхождам. Докосвам баскетболните кошове и сядам на центъра на игрището, лягам на земята без да се притеснявам че някой ме гледа. Би ми харесало точно в тоя момент момичето ми(проститутката) да е до мен и да и покажа колко е приятно. Или пък на някоя празна улица да съм сам. На някоя улица с много изоставени къщи и блокове и стари коли, и там да се разхождам сам в 3 часа през нощта когато няма абсолютно никой. И всичките лампи на улицата са изгорели, и има само една. И като видя всичките тези изоставени блокове къщи и коли, да видя тази единствена светлина от лампа в цялата територия и да отида към нея, да седна на земята под светлината на лампата и да се наслаждавам на самотата.
http://fc05.deviantart.net/fs27/i/2010/024/5/4/Dark__empty_and_scary_street_by_Randal01.jpg
golemiq_korab_minava
03-24-2015, 06:36
Болно куче!!!
що да е болно ве?
Вас само шумът и тревата ли ви прави удоволствие?
Иначе едно история за един некрофил преди 2 години във форуна беше върхъха, до сега никой не я е минал.
HollyGolightly
03-24-2015, 12:41
Иначе едно история за един некрофил преди 2 години във форуна беше върхъха, до сега никой не я е минал.
http://media3.giphy.com/media/2WxWfiavndgcM/giphy.gif
що да е болно ве?
Болно е ве, повярвай. Ще видиш, че ще побеснее рано или късно. Ще избие някой със сигурност.
dreamwalker
03-24-2015, 13:56
що да е болно ве?
Pics or it didn't happen.
defender
03-24-2015, 14:31
И като видя всичките тези изоставени блокове къщи и коли, да видя тази единствена светлина от лампа в цялата територия и да отида към нея, да седна на земята под светлината на лампата и да се наслаждавам на самотата.
а комарите и буболечките хвърчащи около лампата
dreamwalker
03-24-2015, 15:36
а комарите и буболечките хвърчащи около лампата
FemaleEyes е над тези неща.
golemiq_korab_minava
03-24-2015, 17:34
Болно е ве, повярвай. Ще видиш, че ще побеснее рано или късно. Ще избие някой със сигурност.
бе прави се на интересен.
ми да избие, те повече ''нормалните'' се избиват.
golemiq_korab_minava
03-24-2015, 17:34
Pics or it didn't happen.
не мога да я намеря
golemiq_korab_minava
03-24-2015, 17:35
дриймчи, теб българския май не ти е роден.
LoadRunner
03-24-2015, 17:37
Иване, защо ми пропускаш въпроса? Сърдит ли си?
dreamwalker
03-24-2015, 17:43
дриймчи, теб българския май не ти е роден.
Кое те кара да мислиш това?
golemiq_korab_minava
03-24-2015, 17:45
Кое те кара да мислиш това?
пишеш на английски по-често и се стараеш да чертаеш перфектно на български
dreamwalker
03-24-2015, 18:02
пишеш на английски по-често и се стараеш да чертаеш перфектно на български
Какво чертая?
golemiq_korab_minava
03-24-2015, 18:12
кирилица
FemaleEyes
03-24-2015, 21:22
Само да ви питам, кога ще дойде лятото? Вчера сутринта излязох еи така пред вратата да видя дали е студено и беше доста хладно. Когато е студено не мога да стоя цяла нощ на покрива на блока.
dreamwalker
03-24-2015, 21:28
Само да ви питам, кога ще дойде лятото? Вчера сутринта излязох еи така пред вратата да видя дали е студено и беше доста хладно. Когато е студено не мога да стоя цяла нощ на покрива на блока.
Искам да те видя на живо.
FemaleEyes
03-24-2015, 23:22
Искам да те видя на живо.
Като искаш ела в Гоце Делчев и се оговаряме на някое място. Но само вечерта излизам да знаеш.
galaxy29
03-24-2015, 23:25
:Д много плашещ фейк, дано е фейк.. ;/
golemiq_korab_minava
03-25-2015, 08:54
Като искаш ела в Гоце Делчев и се оговаряме на някое място. Но само вечерта излизам да знаеш.
А с мен може ли да срещнем в тъмното?
Ще стават убЕйства!
http://i.ytimg.com/vi/Me-VhC9ieh0/maxresdefault.jpg
dreamwalker
03-25-2015, 15:19
Да не си братовчед на Носферату?
Споко, ще те намеря.
LoadRunner
03-25-2015, 18:09
Виждате ли само как тактично не ми отговаря на въпроста
dreamwalker
03-25-2015, 18:49
Не очаквай от трол да отговаря на въпроси.
LoadRunner
03-25-2015, 19:37
Ти като ходиш в Гоце Делчев ще ме вземеш ли?
FemaleEyes
03-25-2015, 20:16
Споко, ще те намеря.
Сам няма да ме намериш, никой вече не ме познава.
FemaleEyes
03-25-2015, 20:18
Другия ми акаунт е angelche3
LoadRunner
03-25-2015, 20:26
Споко, ще те намеря.
Сам няма да ме намериш, никой вече не ме познава.
:D дори и той знае че си мъж
Другия ми акаунт е angelche3
За тоя не мисля че е твой
Сегашния кой ти е?
Вижте Фимейла кви други теми имал :Д а тука се прави на депресар
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/568875-%D0%9E%D0%BF%D0%B8%D0%BF%D0%B2%D0%B0%D1%85%D0%BC%D 0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0?h ighlight=angelche3
angelche3
03-26-2015, 02:06
:D дори и той знае че си мъж
За тоя не мисля че е твой
Сегашния кой ти е?
Вижте Фимейла кви други теми имал :Д а тука се прави на депресар
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/568875-%D0%9E%D0%BF%D0%B8%D0%BF%D0%B2%D0%B0%D1%85%D0%BC%D 0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0?h ighlight=angelche3
Прав си, не е мой. Та вие освен да ми се подигравате, нещо друго правите ли? Някакво разбиране тва онова?
Ти пък освен да се самосъжаляваш и оплакваш, друго правиш ли? Вземи се в ръце малко, лигльо.
ако те боцна с игла ще свалиш поне 100кг такъв въздух под налягане си
LoadRunner
03-26-2015, 18:27
Прав си, не е мой. Та вие освен да ми се подигравате, нещо друго правите ли? Някакво разбиране тва онова?
Какво разбиране? Нали казваш че си смотан и грозен без приятели и неможещ да общува с момичета а в същото време обарваш момичета по тъмните паркове
Да, звучи странно някак си, написах го уж че е нещо яко :Д но все пак имаш приятели и свободен достъп до момичета
Къв ти е проблема пак че го забравих?
LoadRunner
03-26-2015, 18:29
Абе фимейле ти защо имаш толкова женствени и направо женски имена за многото си профили?
Жена ли си?
Гейче?
Кросдресър? :Д
dreamwalker
03-26-2015, 18:30
Абе фимейле ти защо имаш толкова женствени и направо женски имена за многото си профили?
Жена ли си?
Гейче?
Кросдресър? :Д
Или просто трол.
Някой добре се забавлява.
LoadRunner
03-26-2015, 18:36
аз си мисля че си е истински :D
обаче вече мисля че е женка
може да е би, знам ли
той ще каже
ако те боцна с игла ще свалиш поне 100кг такъв въздух под налягане си
Бая тежък въздух съм значи. :D Като ти приказвам и белите ти дробове отказват, нали?
Бая тежък въздух съм значи. :D Като ти приказвам и белите ти дробове отказват, нали?
как разбра че става дума за теб?
как разбра че става дума за теб?
6-то чувство, под кожата съм ти, дебел. :D
6-то чувство, под кожата съм ти, дебел. :D
всъщност беше към друг но щом се познаваш няма да ти преча
всъщност беше към друг но щом се познаваш няма да ти преча
Кого лъжеш ? Мен или себе си? :D
dreamwalker
03-28-2015, 10:14
Деца, не се карайте.
https://33.media.tumblr.com/7a777723f0c119eeb4414cd16d6a1531/tumblr_n3i5k51rHi1t4mtdpo1_500.gif
BlauMeise
03-28-2015, 13:23
И аз не съм радостна от положението в България, според немска статия, която намерих в интернет, България е най - бедната държава в Европа и една от най-бедните в света. Но чак да я мразя, прекалено е пресилено...
MonnyMonsterr
03-28-2015, 14:46
Живота донякъде е такъв, какъвто си го направиш. (Да поясня ДОНЯКЪДЕ). Щом имаш толкова отрицателни мисли как очакваш действителността да е положителна? Да не мислиш, че алкохола ще ти помогне? Той само ще засили тази твоя форма на депресия.
Ако искаш нещо да се промени в ТВОЯ живот, ТИ трябва да го промениш. Искаш да се махнеш? Ами работи над това! Започни да учиш висше, замини на бригада. Ако не можеш да учиш поради липса на пари си потърси работата. Сайтовете са пълни с обяви. Няма да стане от първия път, няма да намериш престижна работа. Но все нещо ще започнеш, спестявай пари. Ако не харчиш за алкохол отново ще спестиш. Оплакваш се от живота си, а не правиш нищо за да го промениш.
Да, тук е криза. Хората живеят в бедност и мизерия. Положението не е розово. Но който иска да се развие ще намери начин. Който не иска - ще намери оправдание. В живота човек винаги има поне по два избора. Ти сам избираш дали да гледаш положително и да си казваш "днес ще бъде хубав ден" и да се радваш на малките неща (колкото и банално да звучи) или да поглегнеш на днешния ден с още по-голямо разочарование от вчера. Това мислене само по себе си ще провали деня ти. Избора е твой.
LoadRunner
03-28-2015, 16:26
един факс ми дойде
щом има ангелче3 значи има и ангелче 1 и 2
golemiq_korab_minava
03-28-2015, 17:19
през втората световна е имало: ангелче1- мъртво, ангелче2- мъртво, ангелче 3- осъкатяло. от всяко едно семейство англели.
FemaleEyes
03-29-2015, 04:27
Живота донякъде е такъв, какъвто си го направиш. (Да поясня ДОНЯКЪДЕ). Щом имаш толкова отрицателни мисли как очакваш действителността да е положителна? Да не мислиш, че алкохола ще ти помогне? Той само ще засили тази твоя форма на депресия.
Ако искаш нещо да се промени в ТВОЯ живот, ТИ трябва да го промениш. Искаш да се махнеш? Ами работи над това! Започни да учиш висше, замини на бригада. Ако не можеш да учиш поради липса на пари си потърси работата. Сайтовете са пълни с обяви. Няма да стане от първия път, няма да намериш престижна работа. Но все нещо ще започнеш, спестявай пари. Ако не харчиш за алкохол отново ще спестиш. Оплакваш се от живота си, а не правиш нищо за да го промениш.
Да, тук е криза. Хората живеят в бедност и мизерия. Положението не е розово. Но който иска да се развие ще намери начин. Който не иска - ще намери оправдание. В живота човек винаги има поне по два избора. Ти сам избираш дали да гледаш положително и да си казваш "днес ще бъде хубав ден" и да се радваш на малките неща (колкото и банално да звучи) или да поглегнеш на днешния ден с още по-голямо разочарование от вчера. Това мислене само по себе си ще провали деня ти. Избора е твой.
Негативните мисли са ми като депресия, освен това не мога да ги спра. Ако беше толкова просто колкото ти казваш... но не е. За момента спрях алкохола защото не мога да спя от него, което още повече ме депресира.
яко е да излизаш вечер. и аз напоследък излизам и ми действа мн. успокояващо. Имам много приятели но понякога ми омръзват и си излизам сам вечер. няма такова яко чувство взимаш си ХЕЛ енергийна и си се разхождаш. но гадното е че на следващия ден като излизаш вечер понякога е гадно усещането , защото предишния ден ти е било яко вечер а на следващия вечерта е скучна и обикновена.
FemaleEyes
03-29-2015, 17:26
На профила ми пише. :) Защо?
Ами питам просто. Щото донякаде си допадаме щото и мен ме кефи да излизам вечер и да се мотая по такива места. Иначе си имам приятели ама просто ми стана чудно
LoadRunner
03-29-2015, 17:37
Ще си удряте по едни макари май двамата
dreamwalker
03-30-2015, 00:19
Ами питам просто. Щото донякаде си допадаме щото и мен ме кефи да излизам вечер и да се мотая по такива места. Иначе си имам приятели ама просто ми стана чудно
Юлияне, Юлияне...
Юлияне, Юлияне...
:D :D :D
Авторе какво стана с изпитите. С колко ги взе?
kaRamella
04-01-2015, 14:59
Но само вечерта излизам да знаеш.
Какво добро дете, не желае да стресира до смърт хората.Поздравления.
Юлияне, под излизане вечер Фимейла няма предвид 20:30 пред блока. :)
Рафа аз не излизам всяка вечер сам. Просто понякога излизам към 18:00 и се връщам в 21:00 , но само през седмицата иначе събота и неделя съм винаги с приятели насам-натам.
DieselBlood
04-01-2015, 23:05
Абе сдуханяк, ти още ли crave-ваш внимание тука бе?
Абе сдуханяк, ти още ли crave-ваш внимание тука бе?
Аз ли
DieselBlood май нещо искаше да ми каже ама нещо го сдуха :(
DieselBlood
04-13-2015, 01:08
Аз ли
Не беше насочено към тебе, но както и да е.
ок , сори извини ме. Моя е грешката не сам те разбрал игнорирай 2 мнение!
Dimitar LM
04-13-2015, 16:22
Хора престанете какво е това човека има проблем а вие какво подигравате го........Какво в българия вярно че няма никаква работа те и да дойдат немците да ни оправят то и 80000000 века няма да им стигнат ама не да си защитаваме БЪЛГАРИЯ ВАШАТА МИЛА СКЪПА ХУБАВА ИЗЯЩНА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ЧОВЕКА Е ПРАВ И АЗ НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ДРУГИТЕ МРЕТЕ САМО АЗ ЛИ РАЗБИРАМ НА ЧОВЕКА КАКВО МУ Е АМА ТО БЪЛГАРИНА Е ЕДНА ЗАВЪРШЕНА БАЛКАНСКА СВИНЯ
dreamwalker
04-13-2015, 16:29
Хора престанете какво е това човека има проблем а вие какво подигравате го........Какво в българия вярно че няма никаква работа те и да дойдат немците да ни оправят то и 80000000 века няма да им стигнат ама не да си защитаваме БЪЛГАРИЯ ВАШАТА МИЛА СКЪПА ХУБАВА ИЗЯЩНА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ЧОВЕКА Е ПРАВ И АЗ НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ДРУГИТЕ МРЕТЕ САМО АЗ ЛИ РАЗБИРАМ НА ЧОВЕКА КАКВО МУ Е АМА ТО БЪЛГАРИНА Е ЕДНА ЗАВЪРШЕНА БАЛКАНСКА СВИНЯ
Недей да ни крещиш. Невъзпитано е.
LoadRunner
04-13-2015, 18:13
И аз го разбирам човека, кой е казал че не го разбира
Да не си разлял iran върху клавиатурата и да ти се е бъгнал Капс-Лока?
Dimitar LM
04-14-2015, 08:20
НЕ НЕ СЪМ РАЗЛЯЛ НИЩО ПРОБЛЕМА МИ СТЕ ВИЕ ЧОВЕКА ИМА ПРОБЛЕМ А ВИЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ
dreamwalker:Недей да ни крещиш. Невъзпитано е.
Е ТО ПОНЕЖЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ МНОГО ВЪЗПИТАНИ ВИЕ СТЕ ЕДНА МИРИЗЛИВА ОГЛОЗГАНА ЦИПУРА
Da`luminati
04-14-2015, 17:24
Имам много големи мечти и една от тях е да се махна от тая шибана държава пълна с болезнени спомени и криза навсякъде... СТОТИЦИ ХОРА СЕ САМОУБИВАТ ЗАРАДИ ТЪПАТА КРИЗА А КАТО ЖИВОТА МИ НЕ СТРУВА НЯМЯМ ДОРИ ПАРИ ЗА ШИБАН АЛКОХОЛ! Живея в шибана къща, имам тъпо семейство, имах тъпи приятели(вече нямам никакви и не съжалявам), живота ми няма смисъл но всичко е ок аз го преодолявам с алкохол! И СЕГА ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ШИБАНИ ПРОБЛЕМИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕ МИ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА АЛКОХОЛ??????????????????????? ЗНАМ АНГЛИЙСКИ И ИСКАМ ДА ОТИДА В АМЕРИКА НО НЕ МОГА ЗАРАДИ КУП ПРИЧИНИ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗАЩОТО НЯМАМ ШИБАНИ ПАРИ! АКО ИМАХ СИЛАТА ЩЯХ ДА ЗАПАЛЯ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ И ВСИЧКО ДА СТАНЕ ГРОЗНО В ТАЗИ СКАПАНА МИЗЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МОГА ДА ИЗРАЗЯ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ АКО МОЖЕХ
Всеки живот има смисъл . Първо научи родният си език после учи чужд ! През прозореца си виждам един стар дядо който и къща няма . И защо наричаш хората които са те отгледали , цитирам "тъпо семейство" ?
dreamwalker
04-14-2015, 19:39
dreamwalker:Недей да ни крещиш. Невъзпитано е.
Е ТО ПОНЕЖЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ МНОГО ВЪЗПИТАНИ ВИЕ СТЕ ЕДНА МИРИЗЛИВА ОГЛОЗГАНА ЦИПУРА
Аз може да съм австралийка. Откъде знаеш?
golemiq_korab_minava
04-14-2015, 19:41
Аз може да съм австралийка. Откъде знаеш?
аз му казах :)
FemaleEyes
04-23-2015, 06:20
Всеки живот има смисъл . Първо научи родният си език после учи чужд ! През прозореца си виждам един стар дядо който и къща няма . И защо наричаш хората които са те отгледали , цитирам "тъпо семейство" ?
Не ме карай да напиша нещо като отговор на тоя безмислен коментар защото ще саднеш... няма смисъл.
forside1
04-23-2015, 12:26
Много интересно и смешно как хора които не са излизали от България, боготворят другите наций. Аз пък се прибирам в България точно поради причината, че в моята индустрия страната ни е на една от челните позиций в Европа и работа има колкото искаш. Тоя hate е излишен, с такава нагласа и в New York да отидеш пак няма да имаш пари за алкохол.
golemiq_korab_minava
04-23-2015, 14:48
коя индустрия
LoadRunner
04-23-2015, 17:56
коя индустрия
по телефонни измами
крадене на пари от дебитни карти
и циганизация
сме първи да
kalpazanka
04-23-2015, 18:13
^И попфолк.
golemiq_korab_minava
04-23-2015, 18:18
като цяло в някои ''индустрии'' наистина се търсят и се дава шанс на специалисти, някои продължават да успяват и без ''връзки'', но това не означава, че щом има подобни единици, значи всичко е наред, или ще бъде замазано.
LoadRunner
04-23-2015, 18:22
Абе кви са тия смехории?
Ние нямаме индустрия вече. Това да не ти е едно време когато сме изнасяли консерви за Русия.
Да кажеш сега че сме лидери в някоя индустрия пахах просто смешно.
golemiq_korab_minava
04-23-2015, 18:24
Абе кви са тия смехории?
Ние нямаме индустрия вече. Това да не ти е едно време когато сме изнасяли консерви за Русия.
Да кажеш сега че сме лидери в някоя индустрия пахах просто смешно.
Имах предвид, че се намира добре заплатена работа в някои фирми и предприятия. Били сме някога първа сила, дори мога да извадя доказателства. Но сега сме унищожени.
LoadRunner
04-23-2015, 18:29
Е да, то винаги има изключения. Интересно ми е горният индивид коя индустрия ще каже. Ще го чакам с интерес, може на мен да ми е убягнало нещо.
В допълнение към твоето тия които плащат не са български фирми, или са тецове, от част в ИТ "индустрията".
LoadRunner
04-23-2015, 18:35
само да не каже чалга наистина защото тогава ще ме забие
golemiq_korab_minava
04-23-2015, 18:59
и в същото време, толкова много се краде от държавата... доста скъпи коли и къщи има виждам... Само че чудно как тези хора пращат децата си на Запад и не могат да им намерят тук добра работа.
А иначе за тоя... мисля, че се вкарва във филм с лош край. Добре е да вярва в патриотизма, но е лошо да бяга от реалността
LoadRunner
04-23-2015, 19:21
Бахти излагацията тоя кмета на Пазарджик направо ме потресе.
Освен че се краде от държавата и от нас също. Гледах по новините скоро че в европа печалбата на която работят фирмите е 20-30% макс а в българия повече от 50% от фирмите работят на над 50 и казаха че и много работили на 100% печалба което е ненормално и всичко това си отива в управителите.
forside1
04-23-2015, 19:33
3D/VFX
Имаме най-голямата компания за 3d software-i и симулаций в Европа. Основана от Българи преди 15тина години, без чужди инвестиций и т.н.
Също така и едно и едно от най-големите студия за визуални ефекти с център София и офиси в L.А. и Лондон.
Това са най-големите, които вдигнаха нивото страшно много преди време и покрай тях се заформиха още много други добри фирми/студия.
Тази индустрия, както и програмирането процъфтяват, защото лесно се работи по чуждестранни проекти, а и държавата все още не ни се е намесила в работата.
golemiq_korab_minava
04-23-2015, 19:38
дори има професия - крадец и раздавач на държавни фонодове, бюджет, проекти.. на заинтересованите
няма незамесен общинар на високо ниво
всяка една партия е зависима или е съставена от бизнесмени и предприемачи, които търсят единствено и само средства за себе си
ако това не се перомени, ако не се изчистят със сила, умираме
FemaleEyes
04-23-2015, 19:43
Някой хора не си дават сметка какъв късмет имат... актъорите ще си живеят охолен живот до края на живота си и никога няма да има нужда да се притесняват за нещо. А някъде по света има хора които никога няма да имат и дом. В тоя свят няма баланс.
LoadRunner
04-23-2015, 19:55
Сега кажи и че България е световен лидер в производството на катерачни стени и ще призная.
Чакай малко ти за кво говориш не стана ясно за visual effects (VFX)?
Явно не си дала подробна информация защото софтуерите който се ползва най- често за такива неща са на Autodesk която е световен лидер което включва и Европа.
Тове че и в България се произвеждат домати не ни прави лидер на пазара.
Също така това че българите са измислили V-Ray не означава че сме някви лидери а че сме измислили полезна програмка която е набрала популярност. Смисъл дори V-Ray е приставка към вече съществуваща програма.