Влез

View Full Version : МНОГОО МИ Е СПЕШНОО!КАКВО ДА ПОДАРЯ НА МАМ ЗА РОЖДЕНИЯ И ДЕН ??

Styles1994
11-30-2014, 14:33
ЗДР на всички..:Д Такаа майка ми става май на 42 хдд не съм много сигурна но има 40 хдд на 30.12 има рожден ден..Не е голям фен на парфумите...Дрехи миналата година и подарих и искам нещо друго.Книги тя обича да чете но искам да е нещо различно в краен случай може и да е книга..Друго друго ами нещо до 40 лв. Леля ми и подари ваучер за масаж така че и това отпада за козметика последния път беше черена като домат хдд ..Амии миналата година и бях подарила една зелена туника на промоция 30 лв от мола и едно цвете за 15 лв много се зарадва....искам пак нещо оригинално не толкова скъпо хд и да и хареса ..Благодаря предварително за идеите :)))

KaTiTyYy..
12-03-2014, 09:12
Ако вие двете имате снимка заедно занеси я да я нарисуват ,а пък после я сложи в рамка или пък вместо да ви рисуват ти вземи ваша снимка направи картичка колкото се може по хубава и залепи вашата снимка вътре и й я занеси с букет.Ако нямате снимка заедно или идеята не ти харесва измайстори нещо от твоите ръце ;дд Може да й купиш книга за връзката на майката и дъщерята не нещо поучаващо ,някаква такава история...

somebody2301
12-03-2014, 11:53
И аз искам да помоля да ми препоръчате някакви яки и издържливи слушалки с як бас тип тапи за момче, защото ще си раздаваме подаръци в училище и наистина искам да стават за нещо...давам най-много 30 лв. А на майка ми за рождения ден направих табло с наши снимки и бях шзрязала букви от списания и й написах пожелание...тя мн го хареса ;) И мн моля да ми кажете за слушалките...