PDA

View Full Version : мнение за Английски текст

valqka
12-01-2014, 17:54
Здравейте някой би ли казал дали този английски текст е преведен смислено и разбираемо и ако има грешки къде са те

today the teams fluminenze rj and botafogo rj go against each other in a match with number 42 together from
2001 until today as favorites are targeting the hosts but I disagree with that and for this i bet to sign 2
Draw no bet, the reason to make this pledge is that in the last 5 games which met these rivals botafogo rj
prevail as they have won 4 matches one is finished in a draw Here on this and my bet is such

Мерси :)

ameli
12-02-2014, 08:48
На мен лично ми е трудно да хвана смисъла, пък не знам колко смислено и разбираемо трябва да е.

valqka
12-02-2014, 09:50
ето го и текста на Български

Днес отборите на Флуминензе RJ и Ботафого RJ излизат един срещу друг в мач номер 42 помежду си от 2001 насам като за фаворит са сочени домакините но не така смятам и аз и за това залагам на знак 2 при равен няма залог, причината да направя този залог е това че в последните 5 мача в който са се срещнали тези съперници Ботафого RJ имат превес тъй като са спечелили цели 4 - тири мача а един е свършил при равенство ето за това и залогът ми е такъв

а това си е на английски

today the teams fluminenze rj and botafogo rj go against each other in a match with number 42 together from
2001 until today as favorites are targeting the hosts but I disagree with that and for this i bet to sign 2
Draw no bet, the reason to make this pledge is that in the last 5 games which met these rivals botafogo rj
prevail as they have won 4 matches one is finished in a draw Here on this and my bet is such

ameli
12-02-2014, 17:13
Аз го виждам по малко по-различен начин. И с препинателни знаци най-вече.

Today the team (..) plays versus (..) in their 42nd match since 2001. The host team is considered to be the winner but I don't think that way, so I bet on 2 (тука и на бг не го разбирам особено)
The reason I've made this bet is because in 4 of the last 5 games, (...) won over (...).

OMGOMG
12-02-2014, 18:32
Не трябва ли да е ....is playing ... вместо ...plays ?

Юлиян
12-03-2014, 14:36
Аз откъде да знам как трябва да се направи , да не съм учител по английски :razz:

използвай гугъл преводача за да се увериш

Mickel
01-02-2015, 09:35
Ами аз мисля да подаря на моя приятел слушалки 1z0-052 exam questions - testking (http://www.testking.co.uk/exam/1z0-052.html) тип тапи защото новите му вече се развалиха...ако може някой да даде някакви насоки от личен опит...искам да са с як бас и издържливи...не повече от 30 лв. ще сте златни <3