PDA

View Full Version : Никaкво желaние зa живот ...

fckhard
12-01-2014, 18:34
Здрaвейте ...Aз съм момче нa 15 години от София ....

От няколко седмици нaсaм имaм следния проблем ....нямaм никaкво желaни зa живот ....всичко се върти около едно момиче зa което си изплaкaх очите ...проблемa е че се скaрaхме зa глупост ....без нея сякaш животa ми е безсмислен ...сaмо зa нея мисля ....когaто сме в училище все е с някой друг ....прaви се че не се познaсaме...кaкво дa прaвя преди няколко дни си рaзрязaх лявaтa ръкa зa нея ....Кaкво ми кaжете ...

nIk1
12-01-2014, 18:56
Nedei pravi gluposti zaradi putka, ne stavai i ti takuv, shte ima oshte dosta momicheta v jivota ti.

Starless
12-01-2014, 19:45
Твоя ли е вината за скарването ви?

Yoni-bonboni
12-01-2014, 19:50
Ne si zaslujava zaradi edno momiche da pravish opiti za samoubiistvo.Povqrvai mi razbiram te mnogo dobre...

Rakshy
12-01-2014, 19:53
Много е гадно да влезеш в тоя раздел, за да се забавляваш и да се припознаеш в темата :/ Имаш нужда от самоконтрол и малко трезво мислене. На 15 си, въпросния минет е просто една от имената в списъка. Не си заслужава нито вниманието, нито нервите да се занимаваш. Не прави някакви тъпотии. Отиди all-in кажи каквото ти е на сърце и квото стане, поне ще ти е леко. И то не за друго, но чувствата като омраза и съмнение просто те погубват (свидетел съм на това последните седмици, наистина не си заслужава)

“Self-doubt inflicts the deepest wounds.”
― Marty Rubin

Помисли над тоя цитат.

FemaleEyes
12-01-2014, 20:01
"Никaкво желaние зa живот" познато...

per-dead
12-01-2014, 20:14
Недей така.
Само на 15 си.
А и щом един човек успява с държанието си да те накара да се самонараняваш, значи не го заслужава.

GuardianAngel
12-01-2014, 23:02
Глей ся,първо и най-важно махни тези самоубиствени мисли от главата си,те няма да ти решат проблема!!!
Ако ти се чувстваш по този начин ,тя дали се чувства зле от това,че сте разделени или не и дреме...щото ако не и дреме не си заслужава за едно такова момиче да правиш каквото и да е било.Тя чувства ли се като теб ?-разбери това
Кажи и всичко.Да го таиш в себе си няма никак да ти помогне,няма от какво да се срамуваш щом нещата са стигнали до тук трябва да деистваш за се успокоиш и да видиш на какво ще правиш.И разбери никои не причина за твоето щастие освен ти самият,не прави другите хора причина за да живееш твоят живот,защото нямаш право и само ти си отговорен за себе си разбираш ли ? А пък и в случая не си струва та ти си само на 15...караш ме да ти говоря неща които воъбще нетрябва да са ти на главата в момента.Живота е пред теб ако на всяка трудност се огъваш така няма да ти е никак лесно...Стегни се ,не си заслужава за някакво 15 годишно момиче дето даже незнае какво иска.Пожелвам ти успех !

Kitty Bloom
12-02-2014, 06:53
Бях в подобна ситуация, с момчето, което харесвам. И ние се скарахме за глупост и оттогава се прави, че не ме вижда. Не съм стигала до самоубийствени мисли и действия, но ми беше доста гадно. Преди няколко дни го видях да стои сам, много се колебаех, но някак си се реших и отидох при него. Като ме видя се усмихна с онази едва доловима неволна усмивка, която се появява и на моето лице като го видя. Седяхме и си говорихме повече от час. Сега нещата започват малко по малко да се оправят. ^_^ Та, отиди при твоето момиче и поговорете. Не започвай с проблема, проведете някакъв неангажиращ разговор, а и щом и вие сте се скарали за глупост, не е нужно да се обсъжда много много, въпроса е само да подновите контакт. Успех! :)

lilence_cvetence
12-02-2014, 08:17
Е стига де, не може от първото разочарование, да изпадаш в такива депресии. Тепърва ще те изоставят и ти ще изоставяш някакви хора. Не си заслужава подобна жертва.

fenkaaa
12-02-2014, 08:41
Споко бе момче, знаеш ли колко такива ще ти минат през ръцете, само на 15 си. Защо на тези години мислите, че като срещнете някой и прекарате 2 3 месеца с него, това е любовта на живота ви? Е, отделно, че аз мога да опровергая в момента собственото си мнение, защото на тези години се хванах с моето момче, с което съм и досега, след 4 години и горница, но това е друг въпрос.