Влез

View Full Version : Коледен подарък

Nelka_6
12-02-2014, 10:07
Здравейте! Харесвам едно момче, с което бяхме гаджета миналата година. След като скъсахме си останахме добри приятели, за което много се радвам. След като той скъса с мен си намери нова приятелка,с която прекратиха отношения преди месец. Той още я харесва. Едно момче (добър приятел на бившият ми) ми каза ,че той все още харесвал това момиче,но и аз не съм му била безразлична.
И така... Скоро идва Коледа и с приятелките ми ще си разменяме подаръци. Въпросът ми е дали да купя подарък и на бившият ми ,все пак сме приятели и обикновено си разменяме мартенички,шеги за първи април и такива неща. Ако му взема нещо ,какво според вас би било подходящо (ако може и да не е скъпо понеже нямам много пари). Мислех си да е ръчно направено ,например да му оплета шал ,но е глупаво. Имам нужда от помощ! Идеи?

nepowtorima
12-02-2014, 11:47
Според мен не виждам смисъл да му подаряваш подарък, само защото някой ти казал, че не бил безразличен и към тебе. Той си харесва друга.. окей, приятели сте, но е безсмислено.

the_black_mamba
12-03-2014, 12:38
и аз мисля, че е по-добре да не му подаряваш подарък...

pinkblood
12-07-2014, 13:17
Защо да не му подари нещо символично , след като са добри приятели ?

granger
12-07-2014, 14:21
Защото за нея не са само приятели, тя иска повече, а това в такава ситуация е нездравословно. Ама започнете да си мислите с друго освен с гъза.