PDA

View Full Version : Как да изчистим мазнините?

IRespekt
12-06-2014, 12:44
Здравейте,аз съм момче на 15 години висок съм 1.75 см и съм 65 кг,преди бях 81 кг и за 2 месеца свалих 16 кг.Проблемът е,че аз не искам да свалям килограми а да премахна мазнините по корема че да ми се виждат плочките :D как да кажа че да ме разберете-имам плочки но са под мазнините.Четох всякакви теми в интернет ""Как да пречистим мазнините"" и разбрах че успеха е в храната 70% диета 30% упражнения,някои хора ми казват остави корема тренирай ръцете,не искам да се хваля но явно защото съм бил ““дебел““ затова ръката ми си е останала 40 см,така че никъде няма да ми замине обиколката на ръката искам корем да правя ако някой знае хубав-ефективен начин ( какъвто и да е ) Моля кажете и само без отговори като този:ами прави кардио и коремни преси-от това нищо нестава правил съм по 1000 коремни всеки ден- само става плосък корема и пак има мазнини по него.Благодаря ви предварително! :)

Ouroboros
12-06-2014, 16:10
Мястото на темата ти не е тук. Използвай препинателни знаци, не може цялата ти тема да е в едно изречение.

IRespekt
12-06-2014, 17:07
Извинявай нов съм,видях че тук се задават въпроси към сайта и затова постнах тази тема тук.Къде е мястото на темата ако не е тайна? :D

LoadRunner
12-06-2014, 19:10
мястото на темата е в ббтийм хаха щото тука ще получиш отговори също от 15 годишни и те на същия хал.