PDA

View Full Version : Защо всичко се прецаква?

youngmoney99
12-07-2014, 20:23
Имало е само един за когото ми е пукало, но приключихме около нова година и от началото на 2014г съм сама. Беше ми много трудно да го забравя и много страдах по него. След него си харесвах няколко момчета и излизахме, всичко беше супер в началото и точно преди да станат сериозни нещата... те се прецакваха. Или спираха да ме търсят изобщо, или тръгваха с други, или изведнъж ме вкарчаха в приятелската зона. Последното момче, което наистина вече харесах много също спря да ме търси. Излизахме всеки ден в продължение на 1-2 седмици и той се държеше много добре с мен, звънеше ми да ме чува как съм и какво правя, беше много мил и изведнъж един ден видях, че ме е махнал от приятели и спря да ме търси. Не съм спала с тези момчета, за да им загубя интереса толкова бързо, ако някой си мисли това. Изобщо не се е стигало дотам. Не знам вече какво да правя и се чувствам толкова самотна... Много хора имат сериозна връзка, а аз не и не мога да си обясня защо. Не искам да прозвучи нескромно, но съм убедена, че не е от външния ми вид или от отношението ми към тях, мила съм винаги и се държа много добре с всички, с които съм излизала досега. Много ми е гадно вече...

FemaleEyes
12-08-2014, 05:26
Ти поне имаш шанса да си намериш такъв човек. Не си родена саката или нещо такова. Продължавай да търсиш.

beyourselfbitch
12-08-2014, 07:24
Явно попадаш на неподходящи момчета, изчакай любовта сама ще те намери и ти ще й отвърнеш. (Като казвам изчакай сама ще те намери, не казвам ти да бездействаш и да не правиш нищо, за да започнеш връзка, искам да кажа, че истинската любов рано или късно ще те намери сама). Аз също дълго време бях самотна, мислех си, че никога няма да имам приятел, че никой няма да ме хареса и обикне, но сега имам приятел, с когото съм вече 7 месеца, така че спокойно, няма да си останеш сама! :)

bunny500
12-08-2014, 17:56
Според мен трябва да си дадеш една почивка само за себе си , поглези се , излизай навън с приятелки.В любовта не трябва да се бърза , имай повече търпение и всичко с времето си :) .