PDA

View Full Version : Харесва ли ме той ?

nikol_99
12-08-2014, 09:41
От близо една седмица излизам в една компания с най - добрата ми приятелка, едно момче, което е влюбено в нея и едн така наречен мой приятел. Казва се Васил .. За тази една седмица ние сме нон стоп с него .. Чуваме се по 4-5 пъти на ден нищо, че после ще се видим . . Караме да се разхождаме наляво и надясно дори само двамата .. смее се на всички простотии, който казвам .. В Петък бяхме в това момче, което е влюбено в най - добрата ми фр ... Това момче и тя седяха в хола и гледаха тв, докато аз и Васил седяхме в стаята му и се гушкахме, докато лежахме .. Много исках да го целуна, но и не стана .. Вчера също бях с него от 11:30 до 22:00 ... По едно време доѝде при мене отново и ме гледаше в очите след което ме прегърна .. Целуна ме по бузката.. Опита се и по устата, но не стана .. прекъснаха го .. Също така сутринта като го видях просто се засилих и го гушнах и той не ме пусна адски много време .. В Събота ме чакаше час и половина н едно кафе само да ми честити имения ми ден .. В крайна сметка ние сме много различни .. Всички мислят, че ходиме поради факта, че няма време, в което да не сме заедно .. Дори ме кара да ходя на тренировки с него .. Пред други хора не го е срам да си говори с мен, даже не млъква .. дори ме прегръща и целува (бузката) пред тях .. Даже си говорихме, че каквото и да става ще стане с времето .. Една позната, която не знае нищо за нас поради факта, че се виждам с нея един път месечно и не и бях разказала нищо и ми казва Васко те харесва .. Гледаше те много сладко и ти като се обърна към него той погледна на другата страна Постоянно търси погледа ми както и аз неговия .. винаги ме гледа в очите и понякога ми е странно .... Не мога да разбера дали ме харесва или ме приема само като фр .. Въпроса ми е дали той ме харесва или има някакви чувства към мен след чутото ... ?

alexkata
12-08-2014, 11:06
От това, което прочетох, мога да кажа, че ти много добре знаеш, че те харесва.

bunny500
12-08-2014, 18:26
Спести си главоболието да се чудиш по цял ден , щом сте толкова добри '' приятели '' ( слагам го в кавички , защото от описанието ти все едно сте двойка ) защо просто не го попиташ?

NomNomNom
12-08-2014, 20:12
Излизай от форона и марш да се разберете.

LoadRunner
12-08-2014, 20:16
постни си снимка и ще ти кажем дали те харесва

TROLLDADLOLCAKE
12-10-2014, 04:51
Ако това на снимката си ти - ТОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА АЗ ТЕ ХАРЕСВАМ ! :D :D :D
Чувствай се свободна да ми пишеш. :D

baby_baby
12-10-2014, 09:52
От това което си написала се разбира че те харесва

liliie
12-13-2014, 06:48
Харесва те :)

blue-baby
12-13-2014, 12:05
От това което си написала се разбира че те харесва

+1

Niakoitam
12-13-2014, 12:21
Не,той те мрази и иска да те забоде на шиш. :D
Толкова ли не се усещаш или ти е хубаво да се правиш на приятно разсеяна? :)
Остава само да ти каже,че те възприема като само приятелка. :D

strawberry88
12-14-2014, 01:08
Мрази те.

RapExotic
12-27-2014, 12:53
Ако това на снимката си ти - ТОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА АЗ ТЕ ХАРЕСВАМ ! :D :D :D
Чувствай се свободна да ми пишеш. :D

Момиче, което си слагат аватар с логото на Капризен.ком на дали има какво да покаже от към тяло .. :D

Иначе пича явно я е оценил и си я харесва. То е ясно.