nikol_99
12-08-2014, 09:41
От близо една седмица излизам в една компания с най - добрата ми приятелка, едно момче, което е влюбено в нея и едн така наречен мой приятел. Казва се Васил .. За тази една седмица ние сме нон стоп с него .. Чуваме се по 4-5 пъти на ден нищо, че после ще се видим . . Караме да се разхождаме наляво и надясно дори само двамата .. смее се на всички простотии, който казвам .. В Петък бяхме в това момче, което е влюбено в най - добрата ми фр ... Това момче и тя седяха в хола и гледаха тв, докато аз и Васил седяхме в стаята му и се гушкахме, докато лежахме .. Много исках да го целуна, но и не стана .. Вчера също бях с него от 11:30 до 22:00 ... По едно време доѝде при мене отново и ме гледаше в очите след което ме прегърна .. Целуна ме по бузката.. Опита се и по устата, но не стана .. прекъснаха го .. Също така сутринта като го видях просто се засилих и го гушнах и той не ме пусна адски много време .. В Събота ме чакаше час и половина н едно кафе само да ми честити имения ми ден .. В крайна сметка ние сме много различни .. Всички мислят, че ходиме поради факта, че няма време, в което да не сме заедно .. Дори ме кара да ходя на тренировки с него .. Пред други хора не го е срам да си говори с мен, даже не млъква .. дори ме прегръща и целува (бузката) пред тях .. Даже си говорихме, че каквото и да става ще стане с времето .. Една позната, която не знае нищо за нас поради факта, че се виждам с нея един път месечно и не и бях разказала нищо и ми казва Васко те харесва .. Гледаше те много сладко и ти като се обърна към него той погледна на другата страна Постоянно търси погледа ми както и аз неговия .. винаги ме гледа в очите и понякога ми е странно .... Не мога да разбера дали ме харесва или ме приема само като фр .. Въпроса ми е дали той ме харесва или има някакви чувства към мен след чутото ... ?