McLaren7
12-08-2014, 14:39
Здравейте. От 5 месеца харесвам едно момиче, с което бяхме в един клас цели 8 години. Но за нещастие тя се премести да учи в друг град(в който мисля и аз да отида догодина :Д). Тя винаги е била на моя страна.. с нея имаме много общо и направо не мога да се прежаля как толкова късно осъзнах, че тя е "единствената", тя е различна от другите.. и тя споделя мойте интереси иии направо не мисля, че мога да се откажа от това прекрасно момиче.. направо от нея по красива няма за мен! Още в началото(като започнах да я харесвам) и казах по фб, че я харесвам много.. За щастие олучих момента, в който и го казах, и тогава я попитах дали и тя ме харесва.. Каза че съм пич и че ме "лайква". Тя първо си мислеше, че я бъзикам, но след време като разбра, че е истина се промени. Сега ме е малко срам да си правя мухабет с нея. Винаги сме били добри приятели, но от както и казах, че я харесвам станахме малко по-близки от преди... Тя ми споделяше повече от колкото преди, а аз също. Но не щеш ли 2 месеца от както се премести там спряхме да си пишем(по веднъж на седмица си пишем) сам видях, че тя вече "няма интерес" към това което си пишем. Каква е причината?-Харесала се е с неккаф там и предполагам е заради това. Правих опити да се "оттегля" (ако мога така да се изразя) от нея, но явно не мога, защото е трудно когато искам нещо, но зная че то може никога да не се сбъдне, но е трудно да се откажа от него, когато то е всичко което искам(в случая тя е най-прекрасната за мен и няма никоя равна на нея...).. Тъъъ така, ако може ми кажете как да постъпя, за да стане моя партньор или въобще дали имам някви шансове с нея, защото тя си идва веднъж месечно и цялото лято ще си бъде тук.. Благодаря предварително! :)