Влез

View Full Version : Хуманитарната Варна

WhiteRanger
12-10-2014, 22:42
Здравейте, искам да ви попитам каква е обстановката в хуманитарната във Варна, особено в паралелката на тропащите(хореография). Не ме интересуват учителите, а обстановката в точно тази паралелка, има ли "тормозители", побоища, подигравки, тормоз и т.н. И най-големият ми въпрос е пълно ли е с боклуци ? Говоря за тази паралелка .

golemiq_korab_minava
12-10-2014, 23:14
не е като в тоха

WhiteRanger
12-10-2014, 23:21
В смисъл ?

golemiq_korab_minava
12-10-2014, 23:33
смисъл такъв че е елитна гимназия
простаци навсякъде има
в А паралеките е най-добре
носите униформи

учите само глупости

WhiteRanger
12-10-2014, 23:42
Повярвай ми, в тоха е зле. Ако съдя по това какво ми разправят ..

tireheb
12-10-2014, 23:59
хуманитарната е тъпа като цяло
ма то нема реално значение в ква гимназия си, тъйче ходи си танцувай
"тормозители" може да има, може и да няма. не е релевантно в ква паралелка си

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 00:04
в '' А;; паралелките няма тормоз
има само учебен такъв
но боища като цяло няма никъде

да те удари някой ще изхвърчи

WhiteRanger
12-11-2014, 00:16
Аз питам за хореогафската. И пак да добавя-тоха ИЗОБЩО не е елитна гиманзия .

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 08:53
sredno

an7raks
12-11-2014, 11:18
в '' А;; паралелките няма тормоз
има само учебен такъв
но боища като цяло няма никъде

да те удари някой ще изхвърчи
Ти, ако си смотан, ще те удари навън и пак ще е същото...

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 14:45
Ти, ако си смотан, ще те удари навън и пак ще е същото...

разбери, че отрепки не приемат така лесно както в тоха да кажем.

tireheb
12-11-2014, 15:33
хахаха
кво е по-различно в приема
да не би да са въвели някъв тест за засичане на отрепки

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 16:17
хахаха
кво е по-различно в приема
да не би да са въвели някъв тест за засичане на отрепки

не е до успеха.

просто е затегнато и мизерниците сами не искат да се записват.

Ще влезеш ти без униформа в коридора? - ЗАБРАВИ

Ще пушиш в двора - забрави
Ще правиш колкото си искаш неизвинени отсъствия? - забрави - след 5-тото отиваш на полезен труд, след 10-то - съвета се занимава с теб. Отказ от полезен труд - дирекцията - родителите. заплахи и заплахи за изключване :Д
8 часа на ден
първа смяна не се закъснява.

an7raks
12-11-2014, 17:22
разбери, че отрепки не приемат така лесно както в тоха да кажем.

Мен, пък, ми е смешно някой като го каже това.. :lol:
Имах бал, колкото да вляза в МГ или езикова навремето... Исках да вляза в техникум и така и направих... Бая хора, включително някои от роднините ми ми обясняваха, че трябвало да вляза в "елитна гимназия". За мен, когато знаеш какво искаш, отиваш и го учиш, а не слушаш глупости...

an7raks
12-11-2014, 17:23
не е до успеха.

просто е затегнато и мизерниците сами не искат да се записват.

Ще влезеш ти без униформа в коридора? - ЗАБРАВИ

Ще пушиш в двора - забрави
Ще правиш колкото си искаш неизвинени отсъствия? - забрави - след 5-тото отиваш на полезен труд, след 10-то - съвета се занимава с теб. Отказ от полезен труд - дирекцията - родителите. заплахи и заплахи за изключване :Д
8 часа на ден
първа смяна не се закъснява.

Тоя пак във филма.. :lol:
Това само зайците в тези училища го вярват...

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 17:35
Тоя пак във филма.. :lol:
Това само зайците в тези училища го вярват...

не се изказвай неподготвен, за да не се излагаш

В първа езикова, руското, френската и др. гимназии също е подобно

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 17:39
Мен, пък, ми е смешно някой като го каже това.. :lol:
Имах бал, колкото да вляза в МГ или езикова навремето... Исках да вляза в техникум и така и направих... Бая хора, включително някои от роднините ми ми обясняваха, че трябвало да вляза в "елитна гимназия". За мен, когато знаеш какво искаш, отиваш и го учиш, а не слушаш глупости...
ами няма лошо, научава се занаят.

докато в езиковата - език и нищо друго.

само че средата е по-добра
не учиш с кретени, ами с интелигентни деца

tori
12-11-2014, 17:59
ами няма лошо, научава се занаят.

докато в езиковата - език и нищо друго.

само че средата е по-добра
не учиш с кретени, ами с интелигентни деца
Айде, айде. Че точно в русенското МГ и езиковите обикновено не се натикват баси отрепките. Корабе, не знам кво е във Варненско относно гимназиите, но не можеш да твърдиш, че в училища с високо реноме няма кретени. Черни овце има навсякъде и тва хич не зависи от табелката на входа.

an7raks
12-11-2014, 18:40
Айде, айде. Че точно в русенското МГ и езиковите обикновено не се натикват баси отрепките. Корабе, не знам кво е във Варненско относно гимназиите, но не можеш да твърдиш, че в училища с високо реноме няма кретени. Черни овце има навсякъде и тва хич не зависи от табелката на входа.

Абе, той кораба не знае къде е... :lol:
Не го знам дали има представа, ама там, ако си по-податлив, ще те съсипят психически... Дори не е нужно да те бият... Подигравките на тема дрехи, пари, а по-натам и коли са нещо обичайно...

emanuil.demirev
12-11-2014, 18:46
Az y4a v humanitarnata i vuv varna i moga da ti kaja 4e nqma poboi6ta osven ako ne se durji6 tupo i da te nabiqt :D... ne nqma takova neshto idvai bez problem :)

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 18:47

още в първия коментар казах, че простаци има навсякъде

но в забилите училища са 100 пъти повече.

дори в някои класове имат повече цигани

emanuil.demirev
12-11-2014, 18:47
Ti 100% ne si idval v tova daskalo da razbere6 za kwo staa vupros... tva s podigravkite go ima navsqkude :))))

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 18:48
Абе, той кораба не знае къде е... :lol:
Не го знам дали има представа, ама там, ако си по-податлив, ще те съсипят психически... Дори не е нужно да те бият... Подигравките на тема дрехи, пари, а по-натам и коли са нещо обичайно...

къде бе?

an7raks
12-11-2014, 18:50
Че то и аз за 4 години не съм бил свидетел на нито един бой...
Подигравки имаше, но на съвсем различна основа... По-скоро лапешка стил "ей, педерас, мръдни си голямата глава, че закрива дъската!"... :D

an7raks
12-11-2014, 18:50
къде бе?
Немската езикова.. не знам коя се води...

Ivaaaaa
12-11-2014, 19:07
в елитните гимназии отсявката е по-голяма. влизат ученици с по-висок бал, което предполага да са и по-възпитани и интелигентни респ. да няма толкова простотия, макар че нищо не пречи да си и интелигентен простак, но обикновено тези неща не вървят заедно. и тъй.
за варна - не знам как стоят нещата.

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 19:10
По-скоро лапешка стил "ей, педерас, мръдни си голямата глава, че закрива дъската!"... :D

радвам се, че в моя клас нямаше нито един такъв израз. с някое изключение
този лапешки стил в напредналите класове може да бъде характерен за олигофрените.
но дори и добре възпитаните малчугани не си позволяват да разговарят по този начин

an7raks
12-11-2014, 19:15
радвам се, че в моя клас нямаше нито един такъв израз. с някое изключение
този лапешки стил в напредналите класове може да бъде характерен за олигофрените.
но дори и добре възпитаните малчугани не си позволяват да разговарят по този начин

Ич ми не е! Всички бяха пичове и никога е нямало сериозни разпри или някой съсипан психически. Предпочитам да ме напсуват в очите, пък нека са простаци, отколкото да пускат слухове и интриги, които просто ти съсипват тотално името...

golemiq_korab_minava
12-11-2014, 19:20
Ич ми не е! Всички бяха пичове и никога е нямало сериозни разпри или някой съсипан психически. Предпочитам да ме напсуват в очите, пък нека са простаци, отколкото да пускат слухове и интриги, които просто ти съсипват тотално името...

и това е много вярно

и да не те приемат

всичко е според зависи

на всяко място има и добро и черно

muhatacece
12-11-2014, 22:23
98 в тоха са си напълно ок, или по-големите, но от тях на долу е зле положението , ако вие сте гошеми, разбирам при вас да е нямало проблеми, но там в момента се пълни с "звездички" и всякви боклуци