Jamie_97
12-12-2014, 17:55
Имам проблем. Вероятно повечето хора, да не кажа и всички, едва ли ще ме разберат. Значи този месец на 21 имам рожден ден.. ще ставам на 17. Родителите ми никога не са имали голяма възможност, да работят за по плюс- минус 400 лв месечно, но.. Първо от години вече искам нов телефон, смартфон-SG S3, разбира се и тази година няма да ми вземат- моя е стар и общо взето ме е срам да го използвам, а желания от мен телефон е "адски" скъп. Добре. Но просто приятелите ми, съучениците ми.. техните родители са на по.. хм средно ниво откъм заплати. Примерно за Коледа всеки ден слушам какво искат и какво ще им взимат за Коледа и подаръци откъм на стойност 70-100 лева. Аз дори няма да получа толкова скъп подарък за рождения ми ден, какво остава за такъв празник. Всъщност се сещам, че аз всъщност не съм получавала никакъв подарък за този празник, с изключение в детската градина, когато беше задължително на детето си да вземеш нещо. Там го опаковаха и преоблечен човек като Дядо Коледа идваше и ни ги даваше лично. Спомням си как моят подарък беше винаги някакъв мъничък. Спомням си и огромните опаковани подаръци 2- пъти колкото детето, за който беше.
Та, за РД-то очакаквам скромните 50 лева от баща ми и 20 от мама. Преди малко ме питаше какво искам.. намекнах и за парфюм, а тя каза, че 20 лева за парфюм няма да даде, а харесания от мен е двойно по-скъп.
И преди да кажете, че само очаквам от другите- ами вече от месец и нещо си събирам пари, за ди си ПОДАРЯ(сама) подарък, който искам- няколко козметични неща, които със си харесала.
Просто имах нужда да го напиша и да излея всичко. Благодаря, ако все пак сте прочели тази глупост.
Приятни празници на празнуващите и нека ако има нещо, което искате много да го получите.
Та, за РД-то очакаквам скромните 50 лева от баща ми и 20 от мама. Преди малко ме питаше какво искам.. намекнах и за парфюм, а тя каза, че 20 лева за парфюм няма да даде, а харесания от мен е двойно по-скъп.
И преди да кажете, че само очаквам от другите- ами вече от месец и нещо си събирам пари, за ди си ПОДАРЯ(сама) подарък, който искам- няколко козметични неща, които със си харесала.
Просто имах нужда да го напиша и да излея всичко. Благодаря, ако все пак сте прочели тази глупост.
Приятни празници на празнуващите и нека ако има нещо, което искате много да го получите.