View Full Version : Как да разбера дали ме харесва?
Анонимче
12-13-2014, 17:50
Здравейте, търся мнения по темата, тъй като наскоро едно момче все повече започва да говори с мен и да се опитва да е по-близо до мен.Чудя се дали причината е защото ме харесва :дд
paradosou
12-13-2014, 17:54
Вероятно да. Дай повече подробности.
Анонимче
12-13-2014, 18:06
Еми посотоянно идва до мен през междучасията уж да учим от един учебник. Все ми покозва че е по висок и застава до мен. Има и още неща но в момента не се сещам.
strawberry88
12-14-2014, 01:04
Хахах, вероятно да.
Може би те харесва, времето ще си покаже :)
Показва ти че е по висок от теб ? lol :o Иначе щом те търси много явно има някакви симпатии към теб :)
sladuranka.anka
12-19-2014, 09:53
Ясно е, че те харесва, въпросът е ти дали го харесваш ;)
kordelka
12-19-2014, 11:55
От така написаното, определено търси контакт с теб, което автоматично значи, че те харесва.
От така написаното, определено търси контакт с теб, което автоматично значи, че те харесва.
Автоматично , вика ;D Аз пък казвам, че не е задължително да я харесва. Как от две изречения давате надежди на момичето...
Покани го да се разходи с теб след училище, да ти прави копания като ходиш до някъде и ако се навие тогава вече е някакъв знак. Плюс това ще имате повече време от 5 минути (в междучасието) за разговор и ще се опознаете. : )
BeTheOne
12-19-2014, 14:34
А ти харесваш ли го?
Ако един човек ти обръща някакво внимание, то по всяка вероятност има определен интерес. Ако и ти го харесваш излезте и прекарайте определено време заедно, за да се опознаете и да видиш как се справя със света около себе си. Забавлявайте се, смейте се. Ако ти допада продължаваш напред, ако не - си оставате познати.
Поздрави!
BeTheOne
NomNomNom
12-19-2014, 19:56
Все ми покозва че е по висок и застава до мен.
Демонтрирането на разликите между полови характеристики е признак, че има ако не друго, то поне сексуален интерес. Ако сте на под 16, просто ме мързи да се изразя по-културно.