View Full Version : ☃ Коледа / Нова година ☃
Подготвяте ли се вече за Коледа и Нова година? Избрахте ли подаръци за близките си, украсихте ли, а пратихте ли писмо до дядо Коледа? Напоследък моловете се състезават кой да пусне повече коледни забавления - в единия коледно мече, в друг огромна елха и оркестър, в трети телефон за връзка с дядо Коледа! Вие присъствахте ли на някое от тези страхотни забавления? И да не забравя най-важното, решихте ли къде ще празнувате новата година?
Весели празници от мен! ☃
Подаръците ги напазарувах вече и това ме кара да се чувствам добре, за другото нямам време, а за нова година , засега сме решили да се съберем на една вила, голяма компания се очертава, затова си мисля, че определено ще е весело. :)
kordelka
12-19-2014, 12:00
Аз съм настроена много коледно и се чувствам добре. Не съм свършила с подаръците, но скоро и това ще стане. Ще празнувам с моята компания, както всяка година :) Радвам се, че си имам приятели с които да споделям тези моменти.
girlwithblueeyes
12-19-2014, 12:55
Никво Коледно настроение нямам чат ме много проекти и едав ли ще си почина или насладя на празниците.А и покрай бремоноста ще си седим вкъщи което ме устройва доста всъщност. Родителите на приятелят ми ще идват от Холандия а честно казано предпочитам да сме си само аз и той.Не че са олши напротив но не искам да ми се пречкат сега.
mimsssssss
12-19-2014, 14:09
По молове не ходя, не знам изобщо какви екстри се предлагат там. Подаръци купих, направо е лудница под елхата, за някои специални хора има и по два подаръка :) Брата на приятеля ми излезе явно най-специалният ни човек - има за него три :Д
Утре ще ходим да напазаруваме за Коледа храна и напитки, ще сме при семейството на приятеля ми. Обичам Коледа :)
п.п. Нова Година не ми е никакъв празник, случвало се е и да лягам и да спя, общо взето сигурно ще сме с едни приятели - ще пийнем червено винце и ще играем Скрабъл :Д все ми е тая
Нямам никакво коледно настроение, както всяка година. Изобщо не съм мислила за подаръци, освен на гаджето нещо дребно да взема. Нямам и много финанси. Сигурно на бъдни вечер ще сме заедно, през деня обаче ще гледам да съм и с нашите.
За нова година доста се старах, но явно никой нямаше желание да се организираме и срещнах само апатия в компанията. Затова нямам идея къде ще сме, все ми е едно. Умря ми целия ентусиазъм.
prosto_chovek
12-19-2014, 19:04
Напазарувах, опаковах и като цяло чакам да дойде празника, харесвам Коледа. :)