View Full Version : Не успявам да забременея
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 18:50
Здравейте, много съм следила форума и съм се забавлявала в него, но никога не съм си представяла, че и аз ще тръгна да търся помощ особено в този раздел :D Както и да е все пак ще попитам - С моя приятел се сгодихме преди повече от година и преди няколко месеца започнахме да правиме опити за бебче. Обаче не става. Ходихме на лекар и аз и той правихме си изследвания и излезе, че и двамата сме здрави и нямаме проблеми. Доктора накрая ни каза да продължим с опитите и ще стане. Да но не става. Пробвала съм по всякакви начини, изчела съм всичко в интернет за овулации и какво ли не всичко всичко и не става по никакъв начин. Принципно имам един проблем, който не съм споделила като ходех по прегледи и той е, че по време на опитите се мокря прекалено много. Принципно знам, че това е нормално заради възбудата затова не съм го и споделила. Говорила съм с приятелки и с майка ми и също всички ми казват, че това е нормално по време на секс. Въпроса е, че явно точно това е проблема ми и заради това не става бебчето :( Интересувала съм се много по този въпрос и в крайна сметка излиза, че овлажняването при жената възпира сперматозоидите, особено ако е много. А при мен е супер много и не мога да го спра. Просто докато правим опитите ми е прекалено голяма възбудата и от там ми идва голямото подмокряне :( Просто още с първото проникване и започвам да откачам от възбуда и по-натам вече... Но в случая това ми е проблем и не знам след като зависи от самата мен как да го оправя. Ако някой е решил да ми помогне от сега му благодаря :P
DarkTemplar
12-16-2014, 19:15
Потребителките тук обикновено не забременяват по собствено желание, така че едва ли ще могат да ти бъдат полезни. ;]
След като нямате здравословни проблеми, значи ще се случи рано или късно. Нека приятелят ти се пази няколко дни преди овулацията ти. Може да пробвате и с една възглавница под таза ти вероятно. Като цяло много неща възпрепятстват сперматозоидите да стигнат там където трябва. То направо си е клане на сперматозоиди това пътешествие.
AngelBelchev
12-16-2014, 19:47
Потребителките тук обикновено не забременяват по собствено желание, така че едва ли ще могат да ти бъдат полезни. ;]
Пфффф, това беше много добро!
Иначе по темата - фолиева киселина 400мкг дневно с храната.
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 19:53
След като нямате здравословни проблеми, значи ще се случи рано или късно. Нека приятелят ти се пази няколко дни преди овулацията ти. Може да пробвате и с една възглавница под таза ти вероятно. Като цяло много неща възпрепятстват сперматозоидите да стигнат там където трябва. То направо си е клане на сперматозоиди това пътешествие.
Три пъти опитахме така да го пазим по 3 дни без изпразване и трите пъти ги правихме преди овулацията и пак не стана. Пазил се е и цяла седмица и пак не стана, а тогава мислех, че ще стане понеже накрая като свърши от вътре сама усетих, че изпръска наистина много сперма. Пробвали сме не само с възглавница под дупето ами и да свършва в мен докато съм опряна в стената почти в челна стойка и пак не съм зачевала, знам че звучи малко тъпо и смешно но сме опитвали какво ли не и всичко където прочетем из нета сме пробвали едва ли не. Просто тъпото ми овлажняване убива всичко :( Чудя се дали няма някакви лекарства против обилно овлажняване при секс?
Пфффф, това беше много добро!
Иначе по темата - фолиева киселина 400мкг дневно с храната.
Това ще ми помогне за да не се овлажнявам ли за какво е? Не съм чела никъде за него /:
AngelBelchev
12-16-2014, 19:59
Това е витамин Б-9. Бременни и желаещи да забременеят жени го използват често. Има много ползи от него, но е дълго, спи ми се и не ми се пише толкова :) Консултирай се и с лекар за всеки случай, но ще ти каже същото. Или се порови в нета.
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 20:04
Хмм благодаря ти, сега ще проверя дали ще намеря нещо. Но и други съвети особено за тъпото овлажняване приемам :P
AngelBelchev
12-16-2014, 20:13
Че то не е проблем, не пречи на забременяването. А и кой мъж няма да се кефи на това!? За играта "нерез рови за трюфел" не е ли чувал твоя агент :)
Авторке, фолиевата киселина се взима когато плануваш бременност (или в краен случай в момента, в който разбереш за съществуваща такава). Значително намаля шансовете за спина бифида и т.н. В този форум няма как да ти помогнат потребителите, по-скоро търси помощ от модераторките, защото са минали по този път. Направи си регистрация в бг мама и чети там. Не се вманиачавай на тема "бебе", след като и двамата сте здрави, ще стане. Просто си следи овулацията и като настъпи, не излизайте от спалнята ;)
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 21:01
Благодаря ви. Ще се поинтересувам за фолиевата киселина и явно ще опитам и с нея. Реших първо тук да търся помощ понеже от години се забавлявам да чета форума, просто нямах регистрация. Но усещам, че започвам наистина да се вманиачавам на тази тема и започвам да се сдухвам на моменти и да изпадам в дупки. Понякога ми минава през главата мисълта, че май няма да имам деца и... :(
DarkTemplar
12-16-2014, 21:05
Но усещам, че започвам наистина да се вманиачавам на тази тема и започвам да се сдухвам на моменти и да изпадам в дупки. Понякога ми минава през главата мисълта, че май няма да имам деца и... :(
На 24 си и ти е твърде рано за подобни мисли. Просто бъди търпелива и не си набивай филми. :wink:
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 21:09
Просто бъди търпелива и не си набивай филми. :wink:
Но ние сме съвсем здрави нищо ни няма и пак не става а сме опитвали сигурно над 100 пъти и никакъв шанс :((((
DarkTemplar
12-16-2014, 21:12
Просто някои жени "хващат" по-трудно. Ти явно си от тях. Което не значи, че ти има нещо.
И давай по малко почивка на твоя, че като те чета, май си го обърнала на донор на сперма. ;]
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 21:14
Правим и почивки по няколко дни. Друг път като изпадна в паника го карам всеки ден ... Но и с почивки не е ставало.
DarkTemplar
12-16-2014, 21:18
Май доста си се вманиачила. Очаквам още първият положителен тест да бъде закачен на видно място у вас.
Виж, след като си здрава, мъжът ти също, няма причина да не се получи. Ще стане точно тогава, когато най-малко очакваш. Аз съм живият пример, до мен в момента спи 8 месечен дивак :D Не превръщай секса в задължение и всичко да ти е под точен час, защото и двамата ще психясате и ще вземете да се карате накрая. Карай си я спокойно, както до сега и ще видиш че до няколко месеца ще се появи и първият положителен тест :)
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 21:39
Виж, след като си здрава, мъжът ти също, няма причина да не се получи. Ще стане точно тогава, когато най-малко очакваш. Аз съм живият пример, до мен в момента спи 8 месечен дивак :D Не превръщай секса в задължение и всичко да ти е под точен час, защото и двамата ще психясате и ще вземете да се карате накрая. Карай си я спокойно, както до сега и ще видиш че до няколко месеца ще се появи и първият положителен тест :)
Олее блазе ти :P И аз диваче чакам да спинка до мен :) Не превръщам секса в задължение, точно обратното е.. Започнем ли опитите се възбуждам прекалено и от това идват и реките от мокрене ... Ако знаете след опитите какви са чаршафите няма да повярвате, че е от мен, ще кажете, че е изливано нещо върху тях. Плюс това на всеки 2-3 пъти ми се случва при оргазмите да опръскам всичко и тогава се умокря още повече ситуацията и до там :(
DarkTemplar
12-16-2014, 21:44
Очевидно squirt-овете ти давят сперматозоиди. :D
Добре де, къде си ги чела тези неща, че възбудата пречи на зачеването? Не съм лекар, но някак си ми се струва че няма връзка (а може и да бъркам).
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 21:48
Очевидно squirt-овете ти давят сперматозоиди. :D
:( Не е само от тях, аз и без тях съм като река...... Малко е нелепо в крайна сметка, но за това търся помощ.
Добре де, къде си ги чела тези неща, че възбудата пречи на зачеването? Не съм лекар, но някак си ми се струва че няма връзка (а може и да бъркам).
Не възбудата, по-горе казах.. самото прекалено мокрене от нея, разбираш ли /:
DarkTemplar
12-16-2014, 21:50
Майтапа настрана, но ако струята е силна, направо отнася всичко - и сперматозоиди, и влагалищни овлажняващи секрети, и т.н. Буквално те измива отвътре навън. Това не е мокрене, а направо потоп.
Ще задам въпроса така - къде си чела че squirt-а пречи на зачеването? Баси, жени с обърнати матки зачеват, та с едно мокрене ли няма да успееш?
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 21:54
Майтапа настрана, но ако струята е силна, направо отнася всичко - и сперматозоиди, и влагалищни овлажняващи секрети, и т.н. Буквално те измива отвътре навън. Това не е мокрене, а направо потоп.
Май ще стигна да зачевам инвитро, инсеминации и разни такива неща като старите лелки .........
Ще задам въпроса така - къде си чела че squirt-а пречи на зачеването? Баси, жени с обърнати матки зачеват, та с едно мокрене ли няма да успееш?
Това точно не съм го чела, въпреки, че съм търсила и за него. Просто виждам, че заради това не става, навсякъде пише, че вагиналната смазка убива сперматозоидите просто нямам друг проблем.. А пръскането по време на оргазъм и то влияе. Въпроса е, че не съм зачевала и когато не съм пръскала :/
О, Боже, наборкеее (нали си на 24), вземи се чуй какви ги говориш! Какво инвитро, какви 5лв, какъв червен леген? Пробвала си 3-4 месеца и край, не се получава, дай да дадем някви ненормални суми за това, че си някакъв шаш и паника и не се получило бебето от раз... Съжалявам че ти го казвам, но колкото и да твърдиш че не се вманиачаваш, е точно обратното! Защо не идеш на гинеколог и питаш тоооочно това, което те съмнява и да видиш какво ще ти отговори, а не да скачаш директно на процедурите?
NambyPamby
12-16-2014, 22:08
Темата с каква цел е? Просто да се похвалиш каква си тигрица или набираш донори?
DarkTemplar
12-16-2014, 22:11
Вагиналната смазка убивала сперматозоидите. Ебахти интоксикацията...
https://www.youtube.com/watch?v=Dgn2tYEJH1U
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 22:13
Ами защото като ходя на гинеколог очаквам да ми намери нещо, което не ми е наред, а не.... да му кажа докторе прекалено се мокря защото откачам от възбуда и пръскам и... как да го кажа в смисъл.. До някъде ме е срам и ми е тъпо да му го кажа :( Все пак ще спомена следващия път, че прекалено се мокря без да изпадам в детайли просто да видя дали ще каже нещо по-конкретно, но всички казват едно и също, че е нормално, то и аз знам, че е нормално, просто е мнооого /: Не искам да изпадам в шаш и паника, държа се но просто много тъпи мисли ми минават през главата понякога за бъдещето ми :( Така или иначе нямаме възможност за сега поне да правим инвитро, но ако трябва ще намерим :(
Темата с каква цел е? Просто да се похвалиш каква си тигрица или набираш донори?
Моля те не ми трябват шеги. Има други по-забавни теми.
DarkTemplar
12-16-2014, 22:15
никакво инвитро, само инпутко :>
Ninka_Buchvarova
12-16-2014, 22:20
никакво инвитро, само инпутко :>
Спри.
Във БГМАМА никой не ми пише, а са я видели 35 човека темата. Страхотно, надежда от всякъде...... Хора ще очаквам някакви съвети за това мое мокрене, ще прочета веднага към обяд какво е писано тук ако има нещо. На сутринта най-вероятно ще правим пак опити като си дойде от нощна, стискайте палци :)
Абе като те слушам ще каже човек, че лекаря ти е казал че нямаш яйчници, а не че всичко ти е наред. След като всичко е наред значи ще имаш деца. Това не ти е тука някаква работа по график, когато стане тогава. Колкото повече му обръщате внимание, толкова по-лошо ще става.
Не можеш да споделиш с лекар това, което те притеснява? Че нали на него работата му е да отговаря на въпроси, свързани със секса? По-скоро на него трябва да кажеш, отколкото на непознати в интернет. Пробвай по заобиколен начин, ако те е срам директно да зададеш въпроса, но не се спирай докато не получиш отговор. И в овулация ли си, че ще тормозиш човека след нощна смяна?
NambyPamby
12-16-2014, 22:35
Аз предлагам още веднъж да напишеш колко много, видиш ли, се овлажняваш, и как ти се мокрят чаршафите. 8-)
Няма други забавни теми, твоята е най-забавната.
Не може да си толкова неадекватна, че пускаш тема за забременяване в тийн форум и да очакваш компетентни отговори. Въобще, ако наистина имаше проблем, щеше да го обсъдиш с мнимия ти годеник и с наблюдаващия те специалист, а не да мънкаш по форумите колко те е било срам да говориш за физиологичните си процеси. Не те е срам да разказваш на цял форум за сексуалния си график в детайли, ама те е срам да говориш сериозно с гинеколога си, нищо че човека те е преглеждал обстойно. Добра логика. 8-)
Във всеки пост го удряш на хвалба по колко, къде и в какви пози се овлажняваш и очакваш някой, аджеба, да те светне кво да правиш, при положение, че хората в тоя форум са масово непълнолетни.
Или са някаква тотална кукувица, или темата е абсолютна пързалка. Склонна съм да приема, че е второто, в противен случай е доста тъжно.
Ninka_Buchvarova
12-17-2014, 05:57
Аз предлагам още веднъж да напишеш колко много, видиш ли, се овлажняваш, и как ти се мокрят чаршафите. 8-)
Няма други забавни теми, твоята е най-забавната.
Не може да си толкова неадекватна, че пускаш тема за забременяване в тийн форум и да очакваш компетентни отговори. Въобще, ако наистина имаше проблем, щеше да го обсъдиш с мнимия ти годеник и с наблюдаващия те специалист, а не да мънкаш по форумите колко те е било срам да говориш за физиологичните си процеси. Не те е срам да разказваш на цял форум за сексуалния си график в детайли, ама те е срам да говориш сериозно с гинеколога си, нищо че човека те е преглеждал обстойно. Добра логика. 8-)
Във всеки пост го удряш на хвалба по колко, къде и в какви пози се овлажняваш и очакваш някой, аджеба, да те светне кво да правиш, при положение, че хората в тоя форум са масово непълнолетни.
Или са някаква тотална кукувица, или темата е абсолютна пързалка. Склонна съм да приема, че е второто, в противен случай е доста тъжно.
Добре като си някаква хейтърка може ли да се опиташ поне да не съсипваш живота на хора, които се мъчат да постигнат нещо? Хейтвай си на воля просто не пречи на такива, които имат нужда от някаква помощ. Дори не дочетох поста ти до край. Не ме грее ти какво мислиш за моя собствен живот и цели и държание. Нали се сещаш, че няма как всички да сме като теб, да се държим като теб и да мислим като теб, колкото и да ти се иска. В БГМАМА нямам нито един отговор все още, а тук хората ми пишат. Ще те помоля да не ми проваляш темата защото ми е нужна! И да - срам ме е да говоря с гинеколога, а тук не ме е срам, защото тук са млади хора, които постоянно говорят за секс, не ги виждам, само им пиша. Така, че - да, тук ми е по-удобно. Ако нещо друго те дразни и ти пречи неистово на живота и мирогледа питай, ще ти го обясня.
Не можеш да споделиш с лекар това, което те притеснява? Че нали на него работата му е да отговаря на въпроси, свързани със секса? По-скоро на него трябва да кажеш, отколкото на непознати в интернет. Пробвай по заобиколен начин, ако те е срам директно да зададеш въпроса, но не се спирай докато не получиш отговор. И в овулация ли си, че ще тормозиш човека след нощна смяна?
Не съм в овулация но исках да опитаме. Два дни се е въздържал и беше събрал добре, накрая свърши доста качествено, дано нещо стане. Тъпото беше, че му бях отгоре точно тогава, но не знам... просто така ни свари. За това искам да те питам в каква поза бяхте вие ако помниш изобщо като правихте вашето бебче? Казах ти, ще опитам да кажа някак като ходя другия път на преглед, само да видя как ще подбера думите :D
Авторке, ако е си в овулация, дори на челна стойка да застанеш, бебе няма да получиш! Следи си овулацията и тогава прави опитите.
Ninka_Buchvarova
12-17-2014, 08:10
Авторке, ако е си в овулация, дори на челна стойка да застанеш, бебе няма да получиш! Следи си овулацията и тогава прави опитите.
Ох знам, но знам, че при други се случва без значение дали са в овулация или не.. просто при тях става хей така... Просто искам вече да стане не мога да чакам една година... ако за 1 година не стане значи няма и да дтане :(
kalpazanka
12-17-2014, 08:28
Какви изследвания по-точно сте си правили двамата?
Щото изследване може да бъде и един хемоглобин, например, но може и да са антиДНК антитела/антиспермални/крос-мач тест.
или темата е абсолютна пързалка
И аз съм склонна да приема, че темата е упражнение по фигурно пързаляне, Намби.
Овлажняването пречело на зачеването? Бахти проблемът, по тая логика повечето жени не би трябвало никога да забременеем... :(
Тая тема наистина е пързалка.
Ninka_Buchvarova
12-17-2014, 09:34
Какви изследвания по-точно сте си правили двамата?
Щото изследване може да бъде и един хемоглобин, например, но може и да са антиДНК антитела/антиспермални/крос-мач тест.
И аз съм склонна да приема, че темата е упражнение по фигурно пързаляне, Намби.
Защо смешните теми на курвичките на по 15 където се чудят от кой х*й са забременяли не ви се виждат пързалки, а моят проблем е нереален, така ли?! Прати ме личната първо да си направя цитонамазка и кръвна картина.и изследване на урината. Той малко след мен си направи спермограма. Това ни каза личната това сме правили. А това за което ми говориш ти никой не ми го е споменавал, можеш ли да ми разясниш?
kalpazanka
12-17-2014, 09:38
Да разбирам ли, че не мериш базална температура/не правиш тестове за овулация?
Цикълът ти редовен ли е? Приемаш ли редовно някакви медикаменти?
Какви са при него резултатите от спермограмата?
Иде ми да ти зашия един виртуален отрезвителен шамар, щото в първия си пост пишеш, че сте си правили изследвания и сте здрави/нямате проблеми, а всъщност лъха на незаинтересованост и безотговорност до небесата. Та ти дори фолиева киселина не си си направила труда да взимаш редовно...
Не е лошо да се проследи един цикъл с ултразвук, да се види растат ли фоликули. Отделно не е зле да си пуснеш щитовидни хормони + антителата ТАТ и МАТ, полови хормони и пролактин. Също прогестерон 1 седмица след ДОКАЗАНА овулация.
Също не е зле да изключиш инфекция микоплазма/уреаплазма. Това на цитонамазка няма как да го видиш.
На прима виста толкоз.
pipilotka1
12-17-2014, 11:51
А аз мисля, че ако опиташ това да не ти е фикс идея и започнеш да мислиш за други неща, ще ти се получи. Щом сте здрави и ви няма нищо, няма причина да не стане. Прави секс за удоволствие, не за да правиш бебе, а то, като има да става, ще стане.
NambyPamby
12-17-2014, 12:02
Овлажняването пречело на зачеването? Бахти проблемът, по тая логика повечето жени не би трябвало никога да забременеем... :(
Пречи, че как иначе?!? Сперматозоидите се давят, хахахахах.
Авторке, душко, така като ти чета постовете, ти си човекът, който най-малко може душевно да ме просветли за нещата от живота. И не съм "хейтър"(много хубава БЪЛГАРСКА книжовна дума), просто не се стърпях да не спомена, че е крайно неадекватно да задаваш подобен въпрос във форум, където преобладават 13-16-годишни, че и да се караш, че не получаваш необходимата ти помощ.
И пак да повторим - не те е срам да разказваш в коя поза са те чукали снощи, нищо, че за аватар си си сложила собствена снимка и някой познат може да те познае и утре-вдругиден да те разнася из целия град, но те е срам да поговориш с гинеколога си, човек с медицинско образование и дългогодишен стаж, за нещата, които те тревожат. 8-)
Хубаво е, когато си използвате устите и за нещо друго освен за свирки.
Ако наистина искаше да забременееш, щеше да се допиташ до поне още едно лекарско мнение и щеше да си поразровиш в интернет за допълнителна информация. Специално в бг-мама има доста такива теми, някои от които от по 50+ страници, стига да имаш време и желание да четеш.
kalpazanka
12-17-2014, 13:11
Хубаво е, когато си използвате устите и за нещо друго освен за свирки.
:D :D :D :D :D
anonymous708973
12-17-2014, 14:03
Иде ми да ти зашия един виртуален отрезвителен шамар, щото в първия си пост пишеш, че сте си правили изследвания и сте здрави/нямате проблеми, а всъщност лъха на незаинтересованост и безотговорност до небесата. Та ти дори фолиева киселина не си си направила труда да взимаш редовно...
Абсолютно.
Една камара момичета знаем какво е фолиева киселина, пък повечето в момента бягаме от забременяване като дявол от тамян.
thefreak
12-17-2014, 15:38
Но ние сме съвсем здрави нищо ни няма и пак не става а сме опитвали сигурно над 100 пъти и никакъв шанс :((((
Как по точно сте опитвали над 100 пъти като само от няколко месеца опитвате??
Просто правете секс, не е сложно, друг начин няма.
Няма нещо, което тук може да ви кажем, дето ще е в помощ по голяма от тази, която може да ви осигури лекар.
Ако си сериозна наистина иди в БГмама, не тук.
А относно другите неща които са ти предложили хората, за които не знаеш, просто показва, че не е като да си:
Пробвала съм по всякакви начини, изчела съм всичко в интернет за овулации и какво ли не всичко всичко и не става по никакъв начин.
Ninka_Buchvarova
12-17-2014, 17:37
Да разбирам ли, че не мериш базална температура/не правиш тестове за овулация?
Цикълът ти редовен ли е? Приемаш ли редовно някакви медикаменти?
Какви са при него резултатите от спермограмата?
Не е лошо да се проследи един цикъл с ултразвук, да се види растат ли фоликули. Отделно не е зле да си пуснеш щитовидни хормони + антителата ТАТ и МАТ, полови хормони и пролактин. Също прогестерон 1 седмица след ДОКАЗАНА овулация.
Също не е зле да изключиш инфекция микоплазма/уреаплазма. Това на цитонамазка няма как да го видиш.
На прима виста толкоз.
Охх половината от нещата, които ми говориш нищо не ми говорят.. Когато ходихме да си правим изследвания сме правили само на нещата, за които ни изпрати личната и толкоз. Фолиева киселина ще започна да взимам тези дни, но излиза, че след всичко което си ми написала ще трябва пак да ходя до гинеколог, явно става много по-сложно. Цикъла ми е редовен, не съм взимала никакви медикаменти, противозачатъчни не съм взимала никога. Резултата от спермограмата е в нас, но и да го гледам нищо не разбирам, тогава му казаха, че всичко е в нормите. Ще си запиша някои от нещата, които си ме посъветвала и ще ходя пак на гинеколог тези дни. Просто се притеснявам, че явно ще отима някакъв здравословен проблем. Явно предния път сме направили само някои от изследванията. Сега започвам да се притеснявам повече :(
kalpazanka
12-17-2014, 17:42
Така и така резултатът от спермограмата е у теб, вместо тоя чаршаф горе можеше да постнеш какви са стойностите.
Защо не пишеш в БГ мама, вместо в тийн форум. Малко е несериозно да обясняваш как си правила куп изследвания, а като Калпазанката те хвана сериозно да те пита какво сте изследвали, ти казваш, че не си и чувала за такива неща. Това, че не си пила медикаменти, ОК или не си имала проблеми до сега, не означава, че всичко ти е наред, както не означава и че ти има нещо. Тук само Калпазанката може да ти помогне, защото е специалист. Повечето момичета от форума, които са забременели, не е било по желание, както някой преди мен написа. Предполагам, че във форум за майки можеш да получиш по-компетентни и адекватни мнения, отколкото тук. Не виждам защо толкова се цупиш на отговорите в темата, явно просто искаш всички да ти напишем "Спокойно, ще стане, нищо ти няма"
Ninka_Buchvarova
12-17-2014, 18:00
Момичета благодаря ви много. Радвам се много на това, че някой иска да ми помогне :) После като се прибера в нас ще потърся спермограмата му и ако я намеря ще напиша тук какво пише в нея. Помня, че беше във вид на таблица, имаше количество, как е получена и още куп данни.. Които и тогава не ми говореха нищо, нито пък ги запомних. Пиша и в БГМАМА, за сега само ме питат какви изследвания съм правила, но ми казаха и това за прекаленото овлажняване - "Оправих го с Омега Прим и ананаси." -мисля да го пробвам :)
Омега прим не беше ли за сърце и високо кръвно?!? Съжалявам че ти го казвам, но ти си супер безотговорна маниачка на тема бебе, която знае само "искам,искам", а НИЩО не прави по въпроса. Ако наистина искаше бебе, щеше да се интересуваш повече и буквално да не излизаш от Бгмама. Преди мислех че наистина имаш проблем, но сега като те чета, си една пораснала тийнейджърка с детски акъл, която вместо нова чанта от мола, иска да създаде живот, към който сигурно ще подходи пак така безотговорно. Започни да се интересуваш, а не само да си вдигаш краката и да се чудиш после на кой простор да си простнеш мокрите чаршафи!
И пак да повторим - не те е срам да разказваш в коя поза са те чукали снощи, нищо, че за аватар си си сложила собствена снимка и някой познат може да те познае и утре-вдругиден да те разнася из целия градТи верно ли си мислиш, че това е нейна снимка?
dimitar_ak
12-18-2014, 08:29
Ние опитвахме 2 месеца на принципа да зачестим секса. След 2-та неуспеха го направихме с тест за овулация и вече си чакаме първото дете. Тестовете са хубави защото положителният резултат се появява ден преди пика на хормона. Точно времето да се борите с любимия.
вече си чакаме първото дете.
Е, честито да ви е.
kalpazanka
12-18-2014, 16:20
Миташки, честито! Безпроблемна до термин да е :)
Здравей, мила. Намерих една много подробна статия относно вероятностите за неуспех при опитите за забременяване, както и видовете ин витро ( тъй като видях и такива предложения в мненията) . Ето я http://www.future-health.bg/invitro-sofia-cena/
И все пак- щом сте здрави, мисля, че проблема е просто психически или просто не уцелвате точния момент. Има тестове за овулация, може да пробвате :) Успех.
Опитай след акта да си подпреш краката нависоко за 20-30 мин.