PDA

View Full Version : Моля за съвет

darkman
12-17-2014, 08:22
Вече съм на 17години и не мога да си намеря сериозна приятелка.Опитвал съм много пъти,но все без успех.Знам,че Любовта идва рано или късно,но аз не мога да чакам вече.Моля
за някой полезен съвет от ваша страна.

pipilotka1
12-17-2014, 10:37
Продължавай да опитваш, тя сама няма да дойде при теб. Ако не става, промени тактиката ....

Wednesday666
12-17-2014, 10:42
Обясни ми как точно опитваш? Това винаги ми е било интересно, любовта да не е някакво упражнение, за което трябва по-солидна тренировка, че да се получи?

Работи върху себе си, върху характера си, евентуално външният си вид и си харесай някое момиче, заговори я, направи Нещо, недей да си седиш на задника и да очакваш ЛЮБОВТА сама да дойде, защото това не е предмет, който да се измагьоса от нищото.

marilyn
12-17-2014, 20:27
Спокойно, все някога ще дойде. Просто общувай с повече нови хора и мисли позитивно. Ако си стоиш у вас по цял ден, нали не очакваш любовта да звънне на вратата? Бъди социален, работи върху себе си, усъвършенствай се, спортувай, прави неща, които обичаш и излизай с повече хора.

BeTheOne
12-19-2014, 14:58
Как я търсиш за да я намериш?

Ако сериозно си си поставил за цел да си намериш приятелка, то трябва да предприемаш определени действия. Вариантите ти общо взето са два.

Вариант едно е да се правиш на гъзе, да ходиш по купони, да се напиваш и която ти пусне да станат нещата с нея. Така, че си имаш приятелка, с която ще сте правили секс, най-вероятно още първата вечер, когато сте пияни и после може да продължите, може и да не продължите. Проблема на този вариант, е че по-трудно ще попаднеш на подходящия партньор, което увеличава риска от последващи разправии, раздели, пак разправии и така на татък.

Вариант две е да помислиш, какво харесваш в едно момиче и да помислиш къде може да намериш такива момичета. Най-често това са места като: клубове по интереси, спортни клубове, танци, тематични партита и други подобни. Така разширявайки кръга от хора, които имат качества които харесваш, ще намериш и момичето за сериозната връзка.

Поздрави!

BeTheOne

RapExotic
12-27-2014, 18:49
Като за начало мисли по-позитивно.