View Full Version : Унизителен ли е аналният секс?
KokoDjambo
12-20-2014, 04:54
Онзи го правим с една мацка и викам " Какво ще кажеш да те пробвам отзад?" Отговора беше " Неее, това е унизително!"
Та така с нея, но ми е любопитно освен момичета и момчета да пишат и момчета, които са "леви" или би за да видим как е при тях.
Странно разбиране на тази твоя мацка за някои аспекти на секса. :)
xXxPETYAxXx
12-20-2014, 07:57
Унизителен - не, но ако някой така го приема, за него си е такъв. Всеки има право на мнение. Аз лично не бих правила анален с човек, с когото просто правим секс или сме много отскоро заедно( с две думи, ако няма чувства). Може и поради това да го смятат за "унизителен" - правя го за негово, а не за собствено удоволствие. За мен не носи голяма наслада, но ми е кеф, когато знам, че прави щастлив човека, към когото имам чувства.
Аз лично не бих правила анален с човек, с когото просто правим секс или сме много отскоро заедно( с две думи, ако няма чувства). Може и поради това да го смятат за "унизителен" - правя го за негово, а не за собствено удоволствие. За мен не носи голяма наслада, но ми е кеф, когато знам, че прави щастлив човека, към когото имам чувства.
Звучи някак благородно, но в същото време е парадоксално. От една страна е чудесно, че даваш на любимия по ред причини, а от друга се чудя как правиш нещо, което не ти харесва(в случая не ти носи наслада). От трета страна пък се чудя на мъжа как продължава да прави нещото неносещо наслада на партньорката си. Ситуация с мед да я намажеш. Дано поне се появи насладата някой ден, че някак аз лично не виждам смисъл. :смиг:
ПП. Надявам се да не се натрапвам на автора с мненията си, сори, не съм ляв бек.
Ами не мисля, че в секса трябва да има нещо унизително освен ако не го правиш по принуда или насила. Веднъж правя анален секс с едно момче и незнайно защо се разревах. Той ме пита боли ли те да спирам ли аз вика не не е това. Не знам защо се получи така. А на някои може и да им харесват да правят нещата насила, да се чувстват подчинени, което си е нормално, защото чрез сетивата мозъкът ни прави така, че да изпитваме наслада от секса, не само от физическия контакт, но и от самата нагласа и мислене. Боже олях се не ми забелязвайте.
П.С. Според мен най-унизителното нещо в аналният секс е онзи гаф сещайте се.
xXxPETYAxXx
12-20-2014, 08:31
^Няма физическа наслада(което не значи, че ми е гадно и не ми харесва, просто не ми се случват тези неща, които повечето жени твърдят че им се случват и че им било много яко - оргазъм от анален секс и бла-бла...), но се наслаждавам на емоционално ниво. Той също понякога е правил неща, които не би направил заради своето удоволствие, а за мое, така че вс е точно. Въпреки това може би е редно да уточня, че сравнително малко пъти сме правили анален секс, доста рядко като се замисля.
В интерес на истината и аз не го правя често, но си е един вид разнообразие. И аз не съм свършвала от анален, но мой приятелки да и казват, че е несравнимо.
Унизителен - не, но ако някой така го приема, за него си е такъв. Всеки има право на мнение. Аз лично не бих правила анален с човек, с когото просто правим секс или сме много отскоро заедно( с две думи, ако няма чувства). Може и поради това да го смятат за "унизителен" - правя го за негово, а не за собствено удоволствие. За мен не носи голяма наслада, но ми е кеф, когато знам, че прави щастлив човека, към когото имам чувства.
Значи чувствата са ти в дупето?
^Няма физическа наслада(което не значи, че ми е гадно и не ми харесва, просто не ми се случват тези неща, които повечето жени твърдят че им се случват и че им било много яко - оргазъм от анален секс и бла-бла...), но се наслаждавам на емоционално ниво. Той също понякога е правил неща, които не би направил заради своето удоволствие, а за мое, така че вс е точно. Въпреки това може би е редно да уточня, че сравнително малко пъти сме правили анален секс, доста рядко като се замисля.
Без практика как да стане? :) Емоционалното мъррркане е ясно, дано не е само служебно имитативно. Но екстаза липсва, а за него си трябва подготовка, репетиция, подготовка, представление, подготовка, бис. Та единственото по-голямо удоволствие от личното е да видиш блясъка в очите на любимия.
hAwk_eye
12-20-2014, 10:47
Ахахахах убихте рибата с тая тема.Ако аналния секс е унизително нещо то садо-мазото и връзването какво ли трябва да са?Не съм им фен но просто питам...
anonymous908491
12-20-2014, 11:37
Та единственото по-голямо удоволствие от личното е да видиш блясъка в очите на любимия.
Трудно ще го видиш, докато и гледаш гърба и я унизяваш така.
Имам огледала, papugai. :hehehe:
anonymous908491
12-20-2014, 11:44
Аз с огледало проверявам само дали още диша
KokoDjambo
12-20-2014, 12:41
Спокойно може да си я пукаш в пърдялника и в мисионерската. Пък и защо да я унижаваш?
NomNomNom
12-20-2014, 13:06
Не съм правила, до сега и не съм имала желание.
Ако имам сериозна връзка, вървяща към брак, тогава бих. Тогава би ми било кеф всичко.
anonymous908491
12-20-2014, 13:44
NomNomNom би ли ме направила най-щастливия човек като се омъжиш за мен ?
Ако имам сериозна връзка, вървяща към брак, тогава бих. Тогава би ми било кеф всичко.
Това не го разбирам, особено последното.
Спокойно може да си я пукаш в пърдялника и в мисионерската. Пък и защо да я унижаваш?
Аз харесвам да правя анален в ездачката. Защо да е само на задна или по гръб и да навиря краката??
NomNomNom
12-21-2014, 12:15
NomNomNom би ли ме направила най-щастливия човек като се омъжиш за мен ?
CV и мотивационно писмо първо, после пръстен и сватба :D
baby_baby
12-21-2014, 12:35
Унизителен - не
Спокойно може да си я пукаш в пърдялника и в мисионерската.
пърдялника lol ... звучи демотивиращо :хехе:
Изобщо не знам как някои хора приемат аналния секс като унизителен. За мен той си остава несравнимо преживяване, което носи много удоволствие и на двама ни.
Little Monster
12-21-2014, 19:34
Изобщо не е унизителен. На мен ми харесва доста повече.
И за мен не е унизителен.
bmwsasho
12-22-2014, 20:32
Мм в никакъв случай не и унизително.
->> http://carsmods.net/favourite/189
И за мен не е унизителен.
Е ти на 13 вече сигурно Double Anal правиш, как да е унизителен...
Няма нищо унизително в това, Просто мацката ти е срамежлива.
bmwsasho
12-23-2014, 10:28
Или я е страх ;)
http://carsmods.net/favourite/71
KokoDjambo
12-24-2014, 09:05
Ами не мисля, че в секса трябва да има нещо унизително освен ако не го правиш по принуда или насила. Веднъж правя анален секс с едно момче и незнайно защо се разревах. Той ме пита боли ли те да спирам ли аз вика не не е това. Не знам защо се получи така. А на някои може и да им харесват да правят нещата насила, да се чувстват подчинени, което си е нормално, защото чрез сетивата мозъкът ни прави така, че да изпитваме наслада от секса, не само от физическия контакт, но и от самата нагласа и мислене. Боже олях се не ми забелязвайте.
П.С. Според мен най-унизителното нещо в аналният секс е онзи гаф сещайте се.
Ти да не си правила онзи гаф? А той не е задължително да се случи за да го изтъкваш като причина. А защо си се разревала?
Wolfmerrya
12-25-2014, 15:30
Ммм.. за мен не е нищо унизително. :)
Вече живеем в такива времена, че това е съвсем обикновено нещо за което всеки говори свободно и/или практикува. :)
ShtrudeL
12-25-2014, 16:08
Индивидуално е много ясно. За някои е, за други - не. За мен не, но просто не ми харесва. А нещо, което не ми харесва - не го правя, дори да го наричат 'разнообразие'.
DoubleDMG
12-25-2014, 16:10
И да им свършват в устата не им харесва на някои , но го правят.
RapExotic
12-25-2014, 20:10
правя го за негово, а не за собствено удоволствие. За мен не носи голяма наслада, но ми е кеф, когато знам, че прави щастлив човека, към когото имам чувства.
Значи не си попадала на човек, който си разбира от работата.
Значи не си попадала на човек, който си разбира от работата.
Рекламираме ли се нещо ;) ?
xXxPETYAxXx
12-25-2014, 21:19
Хаха не е това. Просто някои неща, които хората твърдят, че им носят физическо удоволствие на мен не ми носят. Не понасям и масажите например.
RapExotic
12-25-2014, 22:00
Рекламираме ли се нещо ;) ?
Не. Между другото продавам люти чушки по 5лв. килото.
Не. Между другото продавам люти чушки по 5лв. килото.
:lol: За какво са ми :lol:
RapExotic
12-25-2014, 22:28
:lol: За какво са ми :lol:
Помисли. Имат нещо общо с темата ;)
Отзад ли да ги пъхаш :lol: ? Дай жокер де!
RapExotic
12-25-2014, 22:55
Отзад ли да ги пъхаш :lol: ? Дай жокер де!
Не точно. Първо на друго място ги пъхаш, пък после те сами си стигат до отзад. :D
ShtrudeL
12-26-2014, 11:50
И да им свършват в устата не им харесва на някои , но го правят.
Техен проблем. ))
kaRamella
12-26-2014, 18:59
+1
В секса не трябва да има табу, аналния секс се счита за нещо напълно нормално така че... Аз лично предпочитам момичета по-малко задръжки в секса защото в противен случай ми е скучно и еднообразно.
anonymous908491
12-26-2014, 21:39
В секса не трябва да има табу, аналния секс се счита за нещо напълно нормално така че... Аз лично предпочитам момичета по-малко задръжки в секса защото в противен случай ми е скучно и еднообразно.
По селата нямате други интересни занимания, особено през зимата.
В Пловдив имам чувството, че е модерно да са те оправяли отзад, защото тук 90% от пловдивчанките, са им порили задниците и дори се хвалят с това.
Иначе културни го раздавате, ебал съм ви и културата, тъпи селяци сте и това е единственото нещо, с което можете да се гордеете.
А то в София сигурно всички са девствени до брака и за анален секс едва ли са чували. А и не виждам нищо лошо в това, че са ме както казваш порили в задника. Не съм се хвалела, а само отговарям в темата. А за селата, кое било модерно не ми обеснявай, защото София стана едно голямо село вече!
Най-голямото село е София-факт! Колкото до аналния секс -по-хубаво усещане няма ,поне за мен ,а всеки да си завре комплексите ,където слънце не огрява ;)
anonymous908491
12-28-2014, 12:52
Колкото до аналния секс -по-хубаво усещане няма ,поне за мен ,а всеки да си завре комплексите ,където слънце не огрява ;)
Хубаво си написал комплекси, при положение, че нямат отношение към тези, които са против ръгането в задника, но пък от друга страна всеки фен на тая анална простотия може да се гордее с много неща, но не и с голяма пишка, което е и причината да им харесва отзад, защото иначе дори жените не разбират дали са го вкарали.
Незнам брат ,сигурно си прав ,но няма как да разбера ;)
anonymous908491
12-28-2014, 20:01
Незнам брат ,сигурно си прав ,но няма как да разбера ;)
Всъщност има как да разбереш, стига да си я виждаш без чужда помощ.
Нали знаеш ,обикновено хората с комплекси за размери нападат относно размера ;)
anonymous908491
12-28-2014, 21:59
Аз ако исках да те напдам, щях директно да те попитам дали някоя, която си ебал в задника го е усетила.
Само ти обяснявам за причините мъж да си маже пишката с лайна доброволно.
Нито си ми на годините ,нито си ми на чекиите ,за да ми обясняваш каквото и да било ;)
KokoDjambo
12-29-2014, 07:28
Това не го разбирам, особено последното.
Аз харесвам да правя анален в ездачката. Защо да е само на задна или по гръб и да навиря краката??
Рисковано е да си отгоре и да правиш анален - за пича не за теб :D. Забрави ако си с мене да си в такава поза при анален.
anonymous908491
12-29-2014, 17:08
нито си ми на чекиите ,за да ми обясняваш каквото и да било ;)
Малка пишка и редовно лъскане, няма нужда някой да те обижда, сам се справяш повече от добре.
селянчетата продадоха завещаните ниви на дедите си и дойдоха с чувалите с пари да си вземат двустаен в столицата
Рисковано е да си отгоре и да правиш анален - за пича не за теб :D. Забрави ако си с мене да си в такава поза при анален.
Защо?
Kardashian
12-29-2014, 21:42
Щом я наричаш "мацка", може би не ходите. По-унизително е според мен да си хойкаш по момчета като всъщност не си "с тях". А що се отнася до нея, щом е съгласна на секс с теб без да се обвързвате, сигурно ще капитулира и "там" след малко повече убеждаване. Иначе може би не унизително ако си с правилния човек, с един може да чувстваш, че е правилно докато с друг не. Зависи.
KokoDjambo
12-30-2014, 20:59
Защо?
Да не ме осереш примерно.
Абе незнам,досега съм го правил с доста мацки и никога не се е случвало да се изпуснат...Всичко си е до хигиена ;)
Да не ме осереш примерно.
Да бе как да стане?!
nansi_2005
12-31-2014, 01:28
А то в София сигурно всички са девствени до брака и за анален секс едва ли са чували. А и не виждам нищо лошо в това, че са ме както казваш порили в задника. Не съм се хвалела, а само отговарям в темата. А за селата, кое било модерно не ми обеснявай, защото София стана едно голямо село вече!
кажи му го че вече взе да се взима на сериозно
nansi_2005
12-31-2014, 01:31
Абе незнам,досега съм го правил с доста мацки и никога не се е случвало да се изпуснат...Всичко си е до хигиена ;)
+1 .... поне десетки пъти е било и то с няколко различни .... въпрос на подготовка и хигиена .... а ако е изненада - то нека бъде изненада
chocolate.donut
12-31-2014, 06:27
Не е унизителен,как ще е унизителен..просто го правете по красив начин :3
И за мене не е унизителен.
nansi_2005
01-01-2015, 12:27
Унизителен е само за тези които не го правят ... А това им е оправдание !
Ми што да е унизителен не е
TheDeath
01-21-2015, 06:27
И аз не смятам, че е унизително, макар да не съм от практикуващите, въпрос на разбиране и желание е. За някои е гнусно, за някои болезнено, за други пък е хубаво. Всеки с мнението и усещането си
cvetelincheto
01-21-2015, 08:37
Нищо унизително не виждам в това.
palavata___98
01-29-2015, 23:07
В интерес на истината и аз не го правя често, но си е един вид разнообразие. И аз не съм свършвала от анален, но мой приятелки да и казват, че е несравнимо.
еми гъза ти смърди
palavata___98
01-29-2015, 23:07
еми гъза ти смърди
if you know what i mean. ako se seshtash 23 mart minalata godina
palavata___98
01-29-2015, 23:08
Нищо унизително не виждам в това.
normalno kato dvete dupki sa ti se slqli
palavata___98
01-29-2015, 23:09
Значи чувствата са ти в дупето?