PDA

View Full Version : харесва ли ме

Memiliq
12-20-2014, 08:28
Всичко започна преди няколко седмици.Почнах да си пиша с момчето което харесвам.Пишехме си до 12-1 вечерта и накрая се разбрахме в даден час всеки да напише кого харесва.И така и двамата написахме ,че се харесваме.И решихме да излезем да се разходим.Той ми предложи и аз естествено приех.Но от тогава той спря да ми пише първи а когато аз му пиша се чувствам досадна.Всеки ден ми казва , че има да учи.Но преди да станем гаджета нищо не му пречеше да си пишем до 12-1.Двете ми най-добри приятелки ме съветват да го зарежа но не мога.Обичам го!Според вас харесва ли ме ?

NissaN
12-20-2014, 08:49
Сигурно му е омръзнало да си пишете.Или ти е писал до 12 часа за да те спечели и вече като те има и да му е писнало да пише.

Memiliq
12-20-2014, 13:05
Но той се държи с мен все едно съм му позната а не гадже

BeTheOne
12-20-2014, 14:47
Поговорете по въпроса. Дали те харесва - най-вероятно да, иначе няма да се занимава с теб.

Нямай големи очаквания от връзката ви, така след нея ще бъдеш по-малко разочарована.

Поздрави!

BeTheOne

Wikzinka
12-21-2014, 01:15
Не искам да те разочаровам, но явно вече не си му интересна. И според мен най-добрият вариант е да говориш директно с него, но след като толкова бързо се е променил тотално, или си е казал тя вече е с мене, няма смисъл да се старая, или просто не му пука и може би даже си се забива с някоя нова.

RapExotic
12-26-2014, 19:30
Но той се държи с мен все едно съм му позната а не гадже

Явно е време да му кажеш, че сте гаджета ..

LoadRunner
12-26-2014, 19:36
Явно е време да му кажеш, че сте гаджета ..

аз пък се зачудих откога разходката с някой ви прави гаджета. Сериозно ще се замисля вече с кого се разхождам.

Memiliq
01-21-2015, 12:21
аз пък се зачудих откога разходката с някой ви прави гаджета. Сериозно ще се замисля вече с кого се разхождам.

Когато се разхождахме той ме попита :
-Искаш ли да станем гаджета.
И аз му казах че искам.

Memiliq
01-21-2015, 12:22
Не искам да те разочаровам, но явно вече не си му интересна. И според мен най-добрият вариант е да говориш директно с него, но след като толкова бързо се е променил тотално, или си е казал тя вече е с мене, няма смисъл да се старая, или просто не му пука и може би даже си се забива с някоя нова.

Напълно беше права ...Той наистина се забиваше с други момичета ...

TheDeath
01-22-2015, 09:11
Въй... Айде да станем гаджета, ти казваш айде , и вече сте гаджета? И като гаджета какво правите? Викате си гадже, гадже и толкоз? То т'ва дори не е ходене, бе мила. Не се занимавай, само си губиш времето.... А т'ва Обичам го, дето го изцепи.... Колко време сте прекарали заедно, насаме? Колко пъти сте се целунали, споделили сте си проблемите един с друг? К'ва тая обич мама му стара? Видях го, писахме си няколко пъти и вече съм влюбена? Ма ти може би дори не го познаваш, в скайпа е много лесно да се направиш на готин, на велик, на супер забавен, но на живо може да е съвсем, съвсем различен човек...
Заеби!

GLaDOS
01-22-2015, 17:04
"...и накрая се разбрахме в даден час всеки да напише кого харесва."
Леле,не знам как да го коментирам това :D И какво,разбирате се в 20.00 да си пуснете SMS(примерно) ? Не е ли по-лесно да се видите и нещата да се случат,а не "ама той ми предложи,аз приех" ? Звучи нелепо цялата работа.
Ами щом ти се прави на важен се разберете или направо не се занимавай докато не те потърси.Не те ли търси - ясно, Търси ли те - пак е ясно. На 12 нещата не са толкова сложни.
И другото което е - не го обичаш,а се лигавиш.По-натам в живота ще ме разбереш ;)

anonymous990763
01-24-2015, 17:24
ще го кажа направо - момчетата търсят какво да гонят, затова прави се на недостъпна,а ако и той се отдалечи още повече, го зарежи.

Prenebregnatiq
02-05-2015, 01:15
:D :D :D

FemaleEyes
02-05-2015, 03:02
Омръзнала си му...

ivelin2191
02-05-2015, 07:27
100% не си му интересна, или ако си е писал папалелно и с други може да е изкочила и друга оферта!

Mi-nah
02-06-2015, 17:52
Най-добрият вариант според мен е да спреш да му пишеш за известно време да видим какво ще стане.Знам, че нямаш търпение като се прибереш да му пишеш, но ако се опиташ ще е в твоя полза.Изчакай да те потърси пръв..Да го видим какво ще каже.Както казаха по-горе - прави се на недостъпна.Никога не четем повторно със същия интерес..