PDA

View Full Version : Направих голяма глупост

Goranow
12-22-2014, 09:04
Добър ден! Направих една голяма глупост за която много съжалявам... Та така бях взел едни пари назаем, защото ми трябваха много спешно, миналата седмица ми взеха телефона и ми казаха, че докато не върна парите няма да си взема телефона поисках ги от леля ми тя ми ги даде, снощи нашите разбраха и много ми се караха за което са прави... Проблема е там, че баща ми ми каза че повече няма да уча в училището което съм и се страхувам много от това, живея на пансион и нашите като ми даваха пари да плащам аз не го плащах, а харчех парите.. Какво да правя? :(

4ai Ванилия
12-22-2014, 11:35
Здравей, според мен трябва да ми докажеш, че си отговорен.
През почивните дни кокато си с тях направи нещо доброволно свързано с кухненската работа.
Пр.измии чините ,помогни сервирането и отсервира масата, отиди до магазина ............съвсем елементарни, малки нещенца

4ai Ванилия
12-22-2014, 11:36
Грешка трябва да им докажеш, покажеш

marilyn
12-22-2014, 11:50
Прекарай почивните дни с тях, помагай, поговорете си. Опитай се да им докажеш, че си осъзнал грешката си и ще се поправиш.

dechko7
12-22-2014, 11:58
Прекарай почивните дни с тях, помагай, поговорете си. Опитай се да им докажеш, че си осъзнал грешката си и ще се поправиш.

+1