Влез

View Full Version : Човекът, в когото си влюбен\на...

OGCJ
12-22-2014, 11:59
Без да споменавате имена споделете от колко време сте влюбени; как точно се влюбихте; какъв е човекът, в който сте влюбени(лоши и добри черти) и т.н.
Аз съм първа:
Влюбена съм в него от около 2 години. Първоначално въобще не го харесвах и казвах: ''А тоя ли бее? Не ми говори за него''.После обаче постоянно се оглеждах за него и изживях "влюбени години''. Повечето негови черти не ги харесвам. И така нататък. Вие сте :)

AngelBelchev
12-22-2014, 12:08
Има едно момиче, към което имам силни симпатии, но ги има и 150км разстояние м/у нас + бившо гадже, което живее буквално до нейния вход + приятели сме от години и този transition от приятелство към връзка... не правя крачката не защото момата не ме кефи, просто не искам да си рискувам приятелството с нея. Не знам как още не съм пуснал тема тип "какво да правя" :D

OGCJ
12-22-2014, 12:42
хахаххах ами да . Мисля че е време да се консултираш с психолозите в сайта :D

AngelBelchev
12-22-2014, 13:00
хахаххах ами да . Мисля че е време да се консултираш с психолозите в сайта :D

Или пък не :) Не и като съм чел съвети от нашите специалисти.

tori
12-22-2014, 13:25
Като човек, който наскоро се е сгаджил от разстояние с човек, когото е мислел за приятел, единственото което мога да кажа на Ангел, е „опитай“. Просто опитай, бъди по-смел и опитай, защото може да излезе нещо наистина прекрасно.

Иначе ние с моя човек си имаме леко дължичка история, която не ми се разказва от-до. Най-основното е, че за един кратък период от време се харесвахме един-друг, но нямахме смелостта, после всичко умрЕ и уж аз си имах върволица и кръш. Наскоро той реши, че иска един ден да дойде при мен, за да ме види и всичко се случи съвсем естествено и бързо.
Той е от тия хора, които те провокират само с поглед, има нещо в очите му - бас държа. Кара ме да забравя разбиранията си относно връзките, иронията властва в нашата връзка. Той е интересен, (бързо)мислещ, развиващ се. Дори нямам идея какво ме накара да се влюбя в него, пък ако ще турско да стане. И няма да казвам колко е мил, прекрасен, сладък и забавен, както и колко добър вкус има за жени. :D
Най-лошите му черти са тия по гърдите и врата му - твърде ми е далече, за да ги поддържам постоянно прясно-червени.

AngelBelchev
12-22-2014, 13:30
Готина история, Тори, донякъде наподобява нашата :) По всяка вероятност ще опитам с тази булка пък да става каквото ще.

tori
12-22-2014, 17:22
Опитай и късмет. Наистина връзките от разстояние са сложни, но не чак толкова.

OGCJ
12-22-2014, 19:28
Готина история, Тори, донякъде наподобява нашата :) По всяка вероятност ще опитам с тази булка пък да става каквото ще.

Да, трябва да пробваш, а дори и да не се получи поне ще знаеш, че си направил опита и няма да те е яд след време като се сетиш.