PDA

View Full Version : Харесва ме, но не ме привлича

dieselpower
12-24-2014, 09:26
Има едно момиче, с което вече почти месец си пишем. Всичко е супер имаме общи интереси и ми е приятно да си общувам с нея. Напоследък почна да ми пуска скрити сигнали и съм почти сигурен, че ме харесва. Като характер е супер, но не ме привлича. Понеже е страхотен човек не искам да я нараня по какъвто и да е начин. Правя се на ударен като ми праща "скритите сигнали" защото просто не знам какво да направя. Не искам да изглеждам високомерен, защото просто не съм такъв човек. Какво да направя за да сме доволни и двамата?

bunny500
12-24-2014, 15:53
Колкото по-скоро ù обясниш , толкова по-добре и за двама ви.Можеш да ù кажеш ,че в момента не искаш връзка и ù кажи всичко това което си написал , че е страхотен човек че има страхотен характер и т.н предполагам ,че ще те разбере. :)

Mr.Killer
12-25-2014, 00:26
Колкото по-скоро ù обясниш , толкова по-добре и за двама ви.Можеш да ù кажеш ,че в момента не искаш връзка и ù кажи всичко това което си написал , че е страхотен човек че има страхотен характер и т.н предполагам ,че ще те разбере. :)

Или просто да продължи да си пише и да и дава надежда. И накрая ,като лапне куката да се отдръпне. Не е варианта ,който би ти помогнал ,но доста момичета/жени правят това на повечето от нас. Но това е извън темата ,както и да е.
Както каза bunny просто и обясни това ,което мислиш. За да не се надява на нещо повече и накрая да изпада в какви ли не емоции. :)

strawberry88
12-25-2014, 15:15
В някои ситуации просто няма как всички да са доволни и щастливи. Кажи и от сега, защото колкото по-рано, толкова по-добре. ;)

marilyn
12-25-2014, 17:25
Няма как да не я нараниш. Като разбере, че не я харесваш, ще ѝ е гадно.

RapExotic
12-27-2014, 21:21
Можеш да ù кажеш ,че в момента не искаш връзка и ù кажи всичко това което си написал , че е страхотен човек че има страхотен характер и т.н

Да, още малко ще го посъветваш да и каже, че най-прекрасното момиче на света, но просто той не я заслужава .. Той да не е жена??

Кажи и в прав текст, че си падаш по друг тип момичета и че държиш на нейното приятелство, но да не се надява на нещо повече.