PDA

View Full Version : Дайте някои съвети!! Спешно.



IvakaLUD
12-30-2014, 18:57
Здравейте! Искъм да ми дадете някои съвети, относно срамът на едно момиче. Познавам едно момиче с което преди бяхме много близки приятели. Сега може би малко се очуждихме, тъй като тя се премести в друго училище (беше в моя клас), и някак си нямах какво да и пиша, нямах тема за разговор. Та и по това време някак си се влюбих в нея, но тя е много срамежлива. Не можех да я накарам да излезем за да и разкрия чувствата или да се видим просто. Бях се отказал, и на скоро си писахме малко и отново това чувство ме изпълни. С нея много спокойно мога да си пиша в чата, но на живо я е срам адски много, поне тя така казва. Този път искам да и разкрия чувствата си, пък каквото и ще да става. Но въпросът е там че не мога да я накарам да излезе с мен или с нейни приятелки и мои приятели, даже които ги познава. Един от приятелите ми й е братовчед, дори и от него се притеснява. Аз до сега не съм имал връзка, на 17 години сме и двамата и си нямам да идея какво да правя. И реших да питам вас като по запознати. Благодаря предварително!

xJawz
12-30-2014, 20:34
Пробвал ли си да говориш с нея-се пак е по-различно от колкото в чат (имам в предвид skype/телефон)

IvakaLUD
12-30-2014, 20:59
Да, но съм и званял да я питам дали иска да излезе с нас. Тоест бяхме аз, един мой приятел и още едно момиче. А пък тя ни познава всички, даже другото момиче което беше с нас е от нейния клас. Но тя каза че имала гости а у. По скайп също сме говорили, но тя не говореше само мълчеше, защото беше късно вечер и малкия й брат спеше ( не говореше за да не го събуди).

Azoria
12-31-2014, 18:05
Как така сте били много близки приятели,а пък нея сега я е срам да си говори с теб? Сигурен ли си, че е срам, а не просто липса на интерес?

fanton1
12-31-2014, 19:00
Сигурен ли си, че е срам, а не просто липса на интерес?
А може да я е срам защото те харесва и да не знае как да изрази чуствата си и я е страх да не я отхвърлиш и тя да страда много за теб . (Само предположение )

IvakaLUD
01-01-2015, 01:19
Как така сте били много близки приятели,а пък нея сега я е срам да си говори с теб? Сигурен ли си, че е срам, а не просто липса на интерес?
Не, смисъл не че няма интерес към мен, тя просто е една такава весела винаги. Тя винаги е била и е срамежлива, сподели ми че колкото по-голяма става, толкова по-срамежлива става. Тя дори я срам от техните (пак тя ми го каза). Имам предвид че може да си пише с мен в чата, но ми каза, че когато ме види или види някой друг когото познава на живо, се стаписва, започвала да трепери. Просто е някаква паникьосана когато види приятелите си на живо :D Аз зарадади тези качества я харесвам, и мисля че не се уточних много добре. Тя ме счито още за добър приятел, щом когато вчера си писахме и стана въпрос за "разбиране" тя ми писа следното: "Znam be ivkoni ti vinagi me razbirash" :D ( така ме нарича тя понякога - "ivkoni") Та когато тя ми написа това просто се зарадвах много, тъй като скоро не бях контактувал по какъвто и да е начин с нея. Тя не че няма интерес към мен, а просто има голям срам, не знам дали дори е страх към момчета особено. И исках да попитам за съвети как да й го кажа тоест, че я харесвам, че имам интерес към нея, интерес какъвто не съм изпитвал до сега. Тъй като е много срамежлива и не зная как да постъпя. Дали да и споделя в чата, че я харесвам и че имам чувства към нея и следователно да я поканя на среща, за да и разкрия по-обширно чувствата си ??
Преди няколко години бях в подобна ситуация, само дето момичето което харесвах не беше срамежливо. Казах и всичко което изпитвах тогава към нея чрез чат, а не на живо но бяхме излизали няколко дена също, преди да и призная и тя се двуомеше :D защото харесваше едновременно мен и бившият й (който е мой приятел).

П.П. Честита Нова Година на всички в сайта ! Пожелавам ви всичко най-добро.