Влез

View Full Version : Секс играчки

dirtyheels135
01-02-2015, 13:59
Здравейте! На 16 години съм. След 4 месеца най-добрата ми приятелка става на 17 и искам за подарък да й купя някаква секс играчка :Д Aко вляза в секс шоп предполагам,че ще ме изгонят.. Ноо ако поръчвам през интернет и като отида в офис на Еконт примерно да си взема доставката има ли вероятност някой да ми иска години? Ето например в един сайт гледам за доставки " Гарантирана анонимност при получаване

Пратките се опаковат само от нас и след това се носят запечатани на куриера, като по този начин съдържанието на Вашия пакет остава неизвестно за служителите на куриерската фирма. Описанието на пакета, всеки път е различно, което осигурява анонимност, гарантирана при получаването." Тоест Еконт не би трябвало да знаят какво ще получавам? Изключваме варианта да моля по-голям/а приятелка,защото искам да е тайна ;д . Благодаря предварително ако някой ми обясни възможно ли е и как. От Варна съм (ако е от значение).

RapExotic
01-02-2015, 15:48
Еконт не ги интересува дали имаш години или не. Дори да знаят какво е няма да ти направят проблем.

Wolfmerrya
01-02-2015, 22:36
Само не разбирам защо сте на 16 и си подарявате вибратори...

Little Monster
01-03-2015, 10:47
Никой в Еконт няма да ти иска години. Те хората си получават заплатите, не им пука какво си поръчваш. Но и аз не разбирам защо са ви играчки..

draid
01-03-2015, 13:29
То и в секс шоп да влезеш никой няма да те изгони. Те цигари и алкохол продават на непълнолетни пък за един вибратор да правят проблеми...

dirtyheels135
01-06-2015, 09:26
Когато го поръчаш през интернет, след това ти се обаждат да потвърдят поръчката. Има ли шанс тогава някой да ме пита за години?

baby_baby
01-06-2015, 09:48
Няма да те питат за години