View Full Version : Моля кажете начин за растеж на пениса
ludakaaa2
01-02-2015, 19:51
Здравейте!На 14 съм и нямам сперма и пениса мие 10.5 санта и приятелите ми са подиграват кажете нещо моля ви
Единственият не оперативен начин който се е доказал през вековете се нарича пубертет. А защо приятелите ти изобщо знаят колко ти е голям ???
ludakaaa2
01-02-2015, 20:30
Някакъв тъпак ми свали панталоните и ми се видя
А защо не носеше колан както всички нормални хора ?Иначе отговора си го получил ,а другите отговори са само за подигравка ,за което не вярвам ,че имаш нужда .
Ами освен ако не си вървиш перманентно в ерекция не знам какво е видял/са видели ... явно и те са бая глуповати завалиите.
Little Monster
01-03-2015, 10:44
Няма как да си уголемиш пениса. Той сам ще си порасне.
Ouroboros
01-03-2015, 21:27
Свали му и ти неговите
SF_Riverman
01-03-2015, 23:44
Въобще не се притеснявай от това,ще видиш,че с времето всичко ще се оправи.Това,че някой ти се подиграва,не значи,че неговия е по-голям. В днешно време момчетата и момичетата в тази възраст са адски злобни и общо взето се опитват да комплексират останалите.Всичко ще се оправи,когато му дойде времето ще започнеш да свършваш,а с растежа на тялото ти и пениса ще ти се уголеми.
Имаш още да растеш и да се развиваш. Мога да ти дам единствено съвет. Ако си с наднормено тегло или пък само пълничък, пробвай да отслабнеш и да се изчистиш около коремната област. Около основата на пениса също има мастни тъкани, които при тяхното изчистване можеш да си го "уголемиш" с до 2 сантиметра. Това е доказано, макар и при доста по-зрели мъже. Ти нямаш за какво да се притесняваш все още. Другия съвет ми е да не си прахосваш тестостерона в седене пред компютъра или телевизора. Ако можеш излизаш колкото се може по-често и спортувай нещо. Или си намери хоби, в което имаш движение и развитие. Да речем играй футбол, баскетбол и такива.. Ще усетиш за какво ти говоря след като пораснеш още малко ;)
I love Music
01-04-2015, 15:12
В интернет има упражнения с инструкции за използване. Ако си стриктен ще постигнеш резултат.