Влез

View Full Version : Дали си спомня за мен ?

Kris21
01-03-2015, 18:53
Преди 2 лета се влюбих истински за първи път в едно момиче. Споделяхме си тайни, разхождахме се, и я изпращах до тях почти всяка вечер. Работата е там, че живеем в различни градове и можехме да се виждаме само ваканциите. Поради тази причина не й казах колко я харесвам (също така нямах смелост). Месец след като свърши ваканцията и се разделихме се обадих на една нейна приятелка да поразпитам за нея. Тя ми каза, че тя й е споделяла и чувствата са били взаимни. Тя също е мислела само за мен, не е могла да спи също като мен... От тогава съм я виждал 2 пъти, но беше с нейната компания и се притесних да я заговоря по-сериозно. Ето ни днес, тя си има приятел от 6 месеца знам, че не се виждат много често 1 път в седмицата максимум. Тази година завършваме и разбрах , че е искала да следва тук в София и това ме зареди с надежда. Искам да ви попитам дали още помни колко ме е обичала и дали ако се забавляваме два три дни както преди ще започнем от където се разделихме ?

marilyn
01-03-2015, 21:52
Тя вероятно те помни, но това не означава, че те обича. Било е преди две години, било е някаква лятна любов. Сега и двамата сте пораснали, променили сте се, а вероятно щом си има приятел, обича него. Ти представяш ли си как я срещаш отново, казваш ѝ, че още искаш да си с нея и я обичаш. Как мислиш, че тя ще реагира? Ще зареже приятеля си и ще се хвърли в обятията ти? Не. Според мен няма на какво да се надяваш там.

RapExotic
01-03-2015, 23:46
Месец след като свърши ваканцията и се разделихме се обадих на една нейна приятелка да поразпитам за нея. Тя ми каза, че тя й е споделяла и чувствата са били взаимни. Тя също е мислела само за мен, не е могла да спи също като мен...

Не вярвай на тези преразкази от "приятелки". Като ти липсва някой отиваш и го виждаш.. Като искаш да я чуеш и звъниш.. Като искаш да и кажеш нещо и го казваш. Това е присъщата постъпка за едно момче. Тогава като си нямал смелост да и го кажеш, го е направил някой друг. Сега няма смисъл да се надяваш или да правиш отчаяни опити да се съберете отново. Още повече, че е заета.

Little Monster
01-04-2015, 06:01
А защо пък да не им потръгне отново?? Наистина недей да вярваш на всяка една дума излязла от устата на някоя нейна приятелка, но винаги има надежда. Ако тя наистина не се вижда с приятелят си, каква връзка е това? Ако иска да се премести в София, така или иначе ще остави приятеля си. Може би има малко надежда за теб, авторе. Но недей да се надяваш прекалено.